تحصیل در انگلستان

تحصیل در انگلستان2018-10-16T16:49:59+00:00

تحصیل در انگلستان

تحصیل پیش از دانشگاه در انگلیس

سه دوره تحصیلی دبیرستان در انگلستان داریم که شامل GCSE، Alevel و Foundation می باشد و دو دوره آخر معادل دوره پیش دانشگاهی هست که تفاوتشان در مدت تحصیل و درجه سختی دوره برای گذراندن و وارد شدن به رشته ها یا  دانشگاه های مخصوصی در انگلیس می باشد.

ادامه تحصیل (کارشناسی) در انگلیس

تحصیل در دوره لیسانس در انگلستان معمولا 3 سال و در برخی موارد 4 سال طول میکشد و شامل مدارک BEng , BA , BSc , BEd  می باشد.

اگر کسی قصد تحصیل در مقطع لیسانس در انگلستان را دارد و مدرک پیش دانشگاهی را ندارد اول باید در دوره کالج انگلستان تحصیل کند و بعد از آن با توجه به نمراتی که اخذ میکند وارد رشته های تحصیلی مد نظر در مقطع کارشناسی دانشگاه های انگیس میشود دانشجویان یعد از گذراندن این دوره موفق به اخذ مدرک ( لیسانس ) Bachelor خواهند شد.

نکته مهمی که باید مدنظر قرار داد این است که افرادی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر انگلستان مانند کمبریج و آکسفورد را دارند باید دوره Alevel را گذرانده باشند. ارائه مدارک تحصیلی و ریز نمرات سال آخر دبیرستان الزامی است و این مدرک باید توسط مترجم رسمی ترجمه شده باشد.

هزینه های تحصیل در دوره ی لیسانس در انگلستان بین 7هزار تا 15 هزار پوند در سال میباشد.

مدارک لازم برای پذیرش در مقطع لیسانس در انگلستان :

1 مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات

2 انگیزه نامه

3 معرفی نامه

کارشناسی ارشد در انگلیس

دوره های فوق لیسانس در انگلستان بصورت یکساله ارائه میشوند. اکثر دانشگاههای انگلستان برای دادن پذیرش در مقطع فوق لیسانس نمره آیلتس 6.5 نیاز دارند. متقاضیان تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد در انگلستان بایستی درخواست خود را حداقل یک سال قبل از شروع تحصیل جهت ارائه به دانشگاه برای ما ارسال نمایند. برای شرکت دربعضی از دوره های کارشناسی ارشد در انگلستان داشتن تجربه کاری به عنوان یک پیش نیاز است. برای مثال برای شرکت در دوره های کارشناسی ارشد MBAs ، متقاضی نیاز به تجربه کاری حداقل 2 تا 3 سال دارد.

دوره مقدماتی دکتری PRE-PHD

این دوره برای کسانی که proposal تا به حال ننوشته اند و اطلاعات و تجربه کافی در این رابطه ندارند و در مورد مقاله نویسی هم تجربه ای ندارند، دوره ای بسیار مفید است و با گذراندن این دوره می توانند مقطع دکترا را به نحو احسن بگذرانند. علاوه بر مدرک فوق لیسانس  برای دوره ۹ ماهه به آیلتس ۵/۵ و دوره ۶ماهه آیلتس ۶ نیاز است.

دکترا در انگلیس

دوره دکترا معمولا به عنوان آخرین مقطع تحصیلی شناخته می‌شودکه  دوره دکترا در انگلستان پژوهش‌محور است.دوره دکترا را می‌توان به شکل پاره‌­وقت یا تمام­‌وقت گذراند. بسیاری از دانش آموزانی که در دوره­‌های دکترای سه ساله ثبت نام می­‌کنند پایان نامه خود را در سال چهارم تحویل می­‌دهند.

معمولا ارائه مدرک آیلتس با نمره ۷ نیز الزامی است.

ویزای TIER-4   (تحصیل عمومی)

چه‌کارهایی میتوانید با داشتن این ویزا انجام دهید؟

  1. تحصیل
  2. کار به عنوان افسر امور دانشجویی
  3. اپلای کردن از داخل و خارج بریتانیا
  4. اقدام برای تمدید مدت زمان اقامت
  5. اشتغال در اکثر شغل‌ها بسته به سطح دوره و موسسه آموزشی

چه‌کارهایی نمی‌توانید انجام دهید؟

  1. دریافت کمک‌هزینه دولتی
  2. اشتغال در شغل‌های خاص (مثل قهرمان ورزشی یا مربی ورزشی)
  3. تحصیل در آکادمی یا مدارس وابسته به شهرداری (دولت)
شرایط ویزای tier-4-general (تحصیلی عمومی)
  1. برای اقدام جهت اخذ این ویزا متقاضی باید بالای 16 سال داشته باشد.
  2. یک پیشنهاد بی‌قیدوشرط از جایی که مورد تائید tier 4 می‌باشد برای گذراندن کورس داشته باشد.
  3. توانایی صحبت کردن، خواندن و نوشتن به زبان انگلیسی را داشته باشد.
  4. پول کافی برای پشتیبانی مالی خود و گذراندن دوره را داشته باشد. مقدار این پول به شرایط مختلف بستگی دارد
  5. از کشورهای منطقه اقتصادی اروپا (اتحادیه اروپا به‌علاوه ایسلند، لیختن اشتاین و نوروژ) و سوییس نباشد.

(لیست مؤسسات تحت پوشش این ویزا در فایل ضمیمه موجود است)

شما باید توانایی خود را در زبان انگلیسی ثابت کنید. این به آن معنی است که باید یک تست امن زبان انگلیسی (SELT) رو گذرانده باشید.

برای تحصیل در مؤسسات عالی آموزشی (در حد مدرک و بالاتر) میزان دانش باید در حد خواندن و نوشتن و مکالمه باشد (معادل CEFR level B2)

برای تحصیل در موسسات آموزشی که عالی نیستند (در حد مدرک و بالاتر) داشتن SELT در خواندن و نوشتن مکالمه کافی می‌باشد سطح: CEFR level B2.

برای تحصیل در هر موسسه‌ای (در حد پایین‌تر از مدرک) داشتن SELT در خواندن و نوشتن مکالمه نیاز است سطح: CEFR level B1.

مدارک موردنیاز جهت اقدام برای ویزای تحصیلی tier-4
  1. پاسپورت فعلی یا مدرک مسافرتی معتبر
  2. اثبات توانای تأمین مالی در طول دوره (بسته به شرایط مختلف)
  3. رضایت‌نامه والدین یا سرپرست درصورتی‌که زیر 18 سال هستید.
  4. گواهی احراز هویت جهت اثبات ارتباط با والدین یا سرپرست
  5. نتایج تست سل برای برخی کشورها (شامل ایران نمی‌شود)

یک صفحه ترجیحاً پشت‌ورو خالی در پاسپورت برای ویزا داشته باشید.

بسته به شرایط شما ممکن است به مدارک بیشتری نیاز داشته باشید که در این صورت مدارک شما معمولاً در طول 14 روز برگردانده می‌شوند.

هزینه‌های زندگی

شما باید پول کافی برای تأمین هزینه‌های زندگی را در طول دوره داشته باشید. این هزینه‌ها با توجه به طول دوره و شهری که در آن زندگی می‌کنید متفاوت است.

محل تحصیل

شما باید نشان دهید که توانایی پرداخت هزینه‌های زیر را دارید:

1,265 پوند در ماه برای تحصیل در لندن در طول اکثریت مدت تحصیل

1,015 پوند در ماه برای تحصیل خارج از لندن یا هر جا از بریتانیا غیر از لندن در طول اکثریت مدت تحصیل

زمانی محل تحصیل شما لندن تلقی می‌گردد که کل یا بیشتر دوره خود را در شهر لندن یا مناطقی که به‌طور کامل یا بخشی از آن‌ها در منطقه مترو پولیتان پلیس سابق قرار دارند، گذرانده باشید.

ویزای همراه

اعضای خانواده شما اگر عضو منطقه اقتصادی اروپا و سوییس نباشند بسته به شرایط زیر

می‌توانند شما را همراهی کنند:

  1. همسر یا شریک زندگی باشد
  2. شریک ازدواج‌نکرده یا هم‌جنس
  3. فرزند زیر 18 سال (شامل فرزند متولد در بریتانیا)

شما در صورت داشتن شرایط زیر می‌توانید اقدام به دریافت این ویزا نمایید:

  1. پشتیبانی توسط یک موسسه آموزش عالی دارای سطح 7 یا بالاتر در Ofqual register به مدت حداقل یک سال
  2. دانشجوی بورس شده توسط دولت باشید به مدت حداقل 6 ماه
  3. دانشجوی دوره دکتری باشید (Doctorate Extension Scheme).

اعضای همراه موظف به پرداخت هزینه خدمات بهداشت و درمان نیز می‌باشند.

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت تحصیلی به انگلستان  یا ویزای تحصیلی انگلیس را در اختیارتان قرار میدهند.

در صورتی که نیاز به مشاوره رایگان تلفنی دارید با شماره تلفن های ۸۸۶۹۰۰۴۶  –  ۸۸۶۹۰۰۴۷ (۰۲۱) تماس بگیرید.

فرم ارزیابی جهت مشاوره رایگان

ثبت ديدگاه