لوگو صبا ویزا
شرایط اسپانسرشیپ

شرایط اسپانسرشیپ برای والدین و پدربزرگ مادربزرگ ها در سال 2024

اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در زمینه شرایط اسپانسرشیپ برای مهاجرت والدین و پدربزرگ مادربزرگ ها و جزئیات آن به دست بیاورید، می‌توانید با موسسه مهاجرتی صبا ویزا تماس بگیرید و به کمک مشاوران باتجربه و حرفه‌ای این موسسه، به پاسخ تمام سوالاتتان دست بیابید.


مشاوره رایگان

شرایط اسپانسرشیپ در مهاجرت چیست و به چه کاری می‌آید؟ همواره کسانی که به فکر مهاجرت هستند، بخاطر وابستگی که به والدین یا گاهی اوقات به پدر بزرگ و مادربزرگ خود دارند، با این مشکل رو برو هستند که چگونه دوری آن‌ها را تحمل کنند. به احتمال زیاد در ذهن آن‌ها خطور می‌کند که چه خوب می‌شد اگر می‌توانستند آن‌ها را نیز همراه خود ببرند.

در برخی از کشورهای مهاجرپذیر مانند استرالیا و کانادا، و تعدادی از کشورهای اروپایی برای کسانی که اقامت دائم یا شهروندی آن کشورها را بدست می‌آورند، مزیت‌هایی در نظر می‌گیرند که یکی از آن‌ها شرایط اپانسرشیپ والدین و پدربزرگ مادربزرگ‌ها است. افراد مهاجر در صورت داشتن شرایط لازم می‌توانند از طریق برنامه شرایط اسپانسرشیب والدین و پدربزرگ مادربزرگ‌ها درخواست دهند. این شرایط بسته به کشورها متفاوت است، اما معمولا سن، وضعیت تمکن مالی و … را مد نظر قرار می‌دهند. از مهم‌ترین کشورهای مهاجرپذیر که مقصد اکثر مهاجران هستند، استرالیا و کانادا هستند. در ادامه این مطلب شما را با شرایط اسپانسرشیپ بیشتر آشنا می‌کنیم.

فهرست عناوین

شرایط اسپانسرشیپ برای مهاجرت والدین و پدربزرگ مادربزرگ ها

استرالیا

در استرالیا چندین نوع ویزا برای والدین وجود دارد که هر یک الزامات خاص خود را دارد. شرایط لازم برای درخواست یک ویزای والدینی:

* شما باید فرزندی داشته باشید که اقامت دائم یا شهروندی استرالیا را داشته باشد یا واجد شرایط شهروندی نیوزلند باشد.

* فرزند شما باید قبل از تخصیص ویزای شما، حداقل دو سال بصورت قانونی در استرالیا اقامت داشته باشد.

*شما باید یک اسپانسر داشته باشید (که اغلب فرزند شماست)

* شما باید شرط تعادل و توازن خانوادگی را برآورده کنید

* شما باید واجد شرایط اجباری بهداشتی و شخصیتی باشید

مدت زمانی که می‌توانید براساس یک ویزای والدینی در استرالیا بمانید، بستگی به نوع دسته‌های فرعی ویزای والدینی دارد، اما بطور کلی، یک ویزای والدینی می‌تواند به شما این امکان را دهد که:

1- یک اقامت موقت را اخذ کنید که می‌تواند تا ده سال هم طول بکشد (ویزای 870 نیاز به برآورده کردن آزمون تعادل و توازن خانواده ندارد)

2- اقامت دائم استرالیا را کسب کنید.

برای اخذ ویزای والدینی برای زندگی در استرالیا تحت عنوان اقامت دائم یا موقت، نیاز به یک اسپانسر دارید. اسپانسر شما (فرزندتان) باید که اقامت دائم یا شهروندی استرالیا را داشته باشد یا واجد شرایط شهروندی نیوزلند باشد. وی باید واجد شرایط زیر باشد:

شرایط

* 18 سال یا بیشتر داشته باشد.

* قبل از این که والدین درخواست ویزای خود را ارائه دهند، حداقل 2 سال در استرالیا اقامت قانونی داشته باشد.

برای یک اسپانسر زیر 18 سال شرایط ویژه‌ای وجود دارد. در صورتی که فرزند یا فرزندخوانده شما هنوز 18 ساله نشده است، شخص دیگری می‌تواند به عنوان اسپانسر عمل کند تا وی 18 ساله شود و اقامت دائم یا شهروندی استرالیا، شهروندی نیوزلند را بدست آورد. این شخص ثالث می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

* پارتنر (یا همسر) فرزند یا فرزندخوانده (فرزند ناتنی) شما که با وی زندگی می‌کند

* یکی از خویشاوندان یا سرپرست فرزند یا فرزندخوانده شما

* یکی از خویشاوندان یا سرپرست پارتنر (یا همسر) فرزند یا فرزندخوانده (فرزند ناتنی)

* یک سازمان اجتماعی

آزمون تعادل و توازن خانوادگی

در صورتی که شما متقاضی ویزای والدینی هستید، باید آزمون تعادل خانواده را برآورده نمایید. این آزمون برای تعیین درجه پیوند شما با استرالیا طراحی شده است.

شرایط لازم برای آزمون تعادل خانواده:

* حداقل نیمی از فرزندان شما بطور دائم در استرالیا زندگی کنند

* فرزندان شما بیش از هر جای دیگری در استرالیا زندگی کنند

شرایط اخذ ویزای والدینی بسته به نوع ویزا و بسته به این که شما در کانادا حضور دارید یا خارج از آن متفاوت است.

در صورتی که خارج از استرالیا هستید:

زیر گروه 103 – ویزای والدینی؛

زیر گروه 173 (موقت)- ویزای اعطایی والدین؛

 زیر گروه 143 – ویزای اعطایی والدین (دائمی)؛

زیر گروه 870- ویزای والدینی تحت اسپانسری؛

زیر گروه 804 – ویزای وابسته مسن  (درخواست در خارج از استرالیا)؛

زیر گروه 116 – ویزای مراقب (درخواست خارج از استرالیا)؛

در صورتی که در استرالیا هستید:

زیر گروه 804 – ویزای والدین مسن؛

زیر گروه 884 – ویزای اعطایی والدین مسن (موقت)؛

زیر گروه 864 – ویزای اعطایی والدین مسن (دائمی)؛

زیر گروه 838 – ویزای وابسته مسن (درخواست در استرالیا)؛

زیر گروه 836 – ویزای مراقب (درخواست در استرالیا)؛

زیر گروه 103 – ویزای والدینی

زمان انتظار برای ویزای والدینی و ویزای والدین مسن در حدود سی سال تخمین زده می‌شود. هزینه‌های درخواست ویزا و تضمین پشتیبانی برای این ویزاها مقرون به صرفه‌تر از مبالغ قابل پرداخت در برنامه ویزای اعطایی والدینی است، که هزینه‌های ویزای فعلی کمتر از 4000 دلار است. فرد مسن می‌تواند فرزندان، خویشان نزدیک یا پارتنر خود را در این ویزاها با خود بیاورید، اما هر شخص هزینه جداگانه‌ای برای مهاجرت باید بپردازد!

برای این نوع ویزا، شما باید موارد زیر را ارائه دهید:

* تضمین حمایت و پشتیبانی

* این که شما شرط تعادل و توازن خانوادگی را برآورده می‌کنید

* این که شما توسط یک شهروند استرالیایی، یک شخص مقیم استرالیا یا یک شهروند واجد شرایط نیوزلند حمایت مالی می‌شوید

* این که شما واجد شرایط اجباری بهداشتی و شخصیتی هستید

* در صورتی که شما درخواست ویزای اعطایی والدین مسن را داشته باشید، باید سن بازنشستگی استرالیا را نیز داشته باشید. سن بازنشستگی در استرالیا در حال حاضر 65 سال است، اما افزایش خواهد یافت.

زیر گروه 870- ویزای والدینی تحت اسپانسری

متقاضیان ویزای والدینی (موقت) تحت اسپانسری باید:

* تحت اسپانسری شخصی قرار گیرند که اسپانسر تایید شده والدین باشد

* حداقل 18 سال سن داشته باشد

* خارج از استرالیا باشد (مگر این که کتبا برای درخواست توسط وزارتخانه دعوت شده باشد)، در صورتی که متقاضی قبلا ویزای والدینی تحت اسپانسری (موقت) داشته باشد، باید حداقل 90 روز خارج از استرالیا بوده باشد.

* شهروند استرالیا / مقیم دائم یا شهروند واجد شرایط نیوزلند که به مدت چهار سال معمولا در استرالیا اقامت کرده باشد.

* شواهدی از بیمه درمانی ارائه دهد

* بدهی عمده‌ای در رابطه با بهداشت و سلامت عمومی نداشته باشید (مگر این که ترتیبات مناسبی برای بازپرداخت بدهی در نظر گرفته شده باشد)

* الزامات سلامتی، شخصیت و امنیت ملی را برآورده سازد.

* اسپانسر باید حداقل 83،454.80 دلار درآمد مشمول مالیات داشته باشد.

* برخلاف ویزای دائمی والدین، ​​برای این ویزا شرط آزمون تعادل خانواده وجود ندارد، بدین معنی که متقاضی ویزا لازم نیست بیش از نیمی از فرزندانش در استرالیا اقامت داشته باشند.

هزینه درخواست ویزا:

* 5000 دلار برای ویزا تا سه سال یا؛

* 10000 دلار برای ویزا با مدت زمان حداکثر پنج سال.

کانادا

طبق اعلام اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا، کانادایی‌ها و افراد دارای اقامت دائم کانادا که مایلند واجد شرایط اسپانسرشیپی والدین و پدربزرگ مادربزرگ‌های خود بشوند و آن‌ها را به کانادا بیاورند، این فرصت را دارند که به مدت سه هفته از ساعت 12 ظهر 13 اکتبر 2020 تا 12 ظهر 3 نوامبر 2020 علاقه خود به اسپانسری را بصورت آنلاین ارسال کنند.

اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا به منظور تضمین برابری فرصت برای همه بصورت راندوم اسپانسرهای بالقوه را انتخاب می‌کند و از آن‌ها دعوت می‌کند تا درخواست خود را مطرح کنند. متقاضیان منتخب 60 روز وقت دارند تا درخواست خود را ارسال نمایند.

برنامه اسپانسرشیپ والدین و پدربزرگ مادربزرگ‌ها در سال 2020 با انتخاب 49.000 درخواست تا 31 دسامبر 2020 آغاز می‌شود. در نهایت، درخواست حداکثر 10.000 متقاضی از طریق این برنامه پذیرفته می‌شود. اداره مهاجرت در نظر دارد برای سال ۲۰۲۱ بیش از 30.000 درخواست اسپانسری را بپذیرد.

شرایط اسپانسرشیپی در برنامه 2020 اسپانسرشیپ والدین و پدربزرگ مادربزرگ‌ها

– دارا بودن حداقل 18 سال

– زندگی در کانادا

– در صورت شهروند کانادا بودن، اقامت دائم کانادا

– تمکن مالی کافی برای حمایت و مراقبت از افرادی که اسپانسر آن‌ها می‌شوید.

– پذیرش تعهدات زیر:

1- تضمین حمایت مالی از اعضای خانواده که تحت برنامه اسپانسرشیپی قرار می‌گیرند، به مدت 20 سال که از زمان کسب اقامت دائم آغاز می‌شود.

2- بازپرداخت هرگونه کمک پولی دریافت شده از دولت توسط آن دسته از اعضای خانواده که تحت حمایت فرد هستند.

اگر اسپانسر در کبک زندگی می‌کند، باید الزامات اسپانسرشیپی دیگری را نیز برآورده کند و تعهدات خاصی را امضا نماید.

در صورتی که دوست ندارید والدین و پدربزرگ مادربزرگتان به کانادا بیایند، می‌توانید درخواست سوپر ویزا دهید. سوپر ویزا به آن‌ها این امکان را می‌دهد تا: 1- در هر بار بیش از 2 سال در کانادا بمانند؛ 2- در هر بار درخواست دهند که اقامت آن‌ها بیش از یک سال تمدید شود.

اسپانسرها باید واجد شرط درآمدی برای سال‌های 2020، 2019 و 2018 باشند. به عنوان مثال، میزان درآمد فرد متقاضی در صورتی که حمایت مالی از دو نفر را بر عهده دارد، باید برای سال‌های 2018، 2019، و 2020، به ترتیب 40.379، 41.007 و 32.899 دلار کانادا باشد. مسلما، در صورتی که فرد متقاضی افراد بیشتری را تحت حمایت مالی داشته باشد، برای واجد شرایط اسپانسرشیپ والدینی شدن باید درآمد به مراتب بیشتری داشته باشد.

 کشورهای اروپایی

طی 20 سال گذشته، پیوند خانواده یکی از دلایل اصلی مهاجرت به اتحادیه اروپا بوده است. پیوند خانوادگی یک کانال ورودی است که به افرادی که قبلا بطور قانونی در یک کشور عضو زندگی می‌کنند (که به عنوان اسپانسر معرفی می‌شوند)، امکان عضویت اعضای خانواده آن‌ها را می‌دهد. پیوند خانواده به ایجاد ثبات فرهنگی اجتماعی و ادغام اتباع کشورهای ثالث مقیم کشورهای عضو اتحادیه اروپا کمک می‌کند، بنابراین، انسجام اقتصادی و اجتماعی را تقویت می‌کند.

دستورالعمل حق الحاق خانواده، مقررات مشترکی را برای استفاده از حق الحاق خانواده در 25 کشور عضو اتحادیه اروپا (به استثنای ایرلند و دانمارک) وضع می‌کند. این دستورالعمل شرایط الحاق خانواده، ضمانت‌های رویه‌‌ای و حقوق اعضای خانواده مربوطه را مقرر می‌کند.

این دستورالعمل بطور یکسان برای روابط خانوادگی که قبل و بعد از ورود اسپانسر به کشور عضو ایجاد شده است، اعمال می‌شود. اسپانسرها می‌توانند همسر، فرزندان خردسال و فرزندان همسر خود را به کشوری که در آن اقامت دارند، بیاورند. در برخی از کشورهای عضو والدین و پدربزرگ مادربزرگ‌ها را نیز در این لیست وارد می‌کنند.

اعضای خانواده پس از پذیرش در کشور عضو، اجازه اقامت را دریافت می‌کنند و پس از حداکثر پنج سال اقامت، می‌توانند درخواست مجوز مجزا کنند.

در اکثر کشورهای اروپایی مانند انگلیس و هلند و … از سال 2012 دیگر برای افرادی که اقامت این کشورها را بدست می‌آورند، این امکان وجود ندارد که والدین یا پدربزرگ مادربزرگ خود را به همراه بیاورند و این تنها به همسر، پارتنر و فرزند کوچکتر از 18 سال محدود شده است.

به عنوان مثال، در انگلستان، اسپانسرشیپ والدین یا پدربزرگ مادربزرگ‌ها تنها در صورتی امکان دارد که ثابت شود که:

شرایط

* آن‌ها برای انجام کارهای شخصی و خانگی هر روز خود به دلیل بیماری، معلولیت یا سن خود به مراقبت طولانی مدت نیاز دارند؛

* مراقبت‌های لازم در کشوری که هم اکنون در آن زندگی می‌کنند، در دسترس و مقرون به صرفه نیست

* شما به عنوان اسپانسر می‌توانید بدون مطالبه بودجه عمومی حداقل به مدت پنج سال از متقاضی پشتیبانی نموده، به وی اسکان دهید و از وی مراقبت کنید.

برای اسپانسری از بستگان وابسته بزرگسال، باید 18 سال یا بیشتر داشته باشید.

سخن پایانی

در کشورهای مهاجرپذیر به نسبت سیاست اتحاد و الحاق خانواده از اقبال خوبی برخوردار است و ترجیح بر این است که فرد مهاجر خانواده‌‌اش را نیز در کنار خود داشته باشد. البته برخی از کشورها دامنه این واژه را به افراد نزدیکی چون همسر، پارتنر و فرزندان کمتر از 18 سال محدود کرده‌اند. با توجه به سیستم‌های حقوقی کشورهای مهاجرپذیر و تراکم جمعیتی و مشکلات پیش روی آن‌ها، مقررات و شرایط اسپانسرشیپی والدین و مادربزرگ پدربزرگ‌ها در این کشورها متفاوت است. برخی از این کشورها شرایط اسپانسرشیپی برای والدین و مادربزرگ پدربزرگ‌ها را حذف کرده‌اند و برخی دیگر نیز شرایط را سخت‌تر کرده‌اند. در این بین کشورهایی مانند استرالیا و کانادا محبوبیت و تقاضای بسیار بالاتری دارند.

پروسه رسیدگی به درخواست ویزا در استرالیا بسته به نوع آن گاه تا ده‌ها سال نیز به طول می‌انجامد. بنابراین، معمولا درخواست‌‌های اسپانسرشیپی برای والدین و پدربزرگ مادربزرگ‌ها در استرالیا نیز پروسه‌ای طولانی دارد. اما به نظر می‌رسد که کانادا شرایط اسپانسرشیپی بهتری نسبت به بقیه کشورها داشته باشد. درخواست‌ها به نسبت سریع‌تر رسیدگی می‌شوند و هزینه‌ها نیز کمتر و مقرون به صرفه‌تر هستند. البته، شرایط مالی اسپانسر، وضعیت جسمی فرد مسن و میزان نیاز به مراقبت از وی نیز در رسیدگی و پذیرش درخواست‌ها تاثیرگذار هستند.

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[امتیاز: 1 میانگین: 5]

نظر خود را با ما در میان بزارید

لغو پاسخ

برای مشاوره رایگان کلیک کنید