ویزای توریستی سوئد

ویزای توریستی سوئد2019-01-19T14:12:37+00:00

ویزای توریستی سوئد

 

چنانچه فردی قصد اقامت در کشور سوئد برای مدت زمان کمتر از  90 روز را داشته باشد، می بایست برای دریافت ویزای توریستی اقدام نماید. با داشتن این ویزا، این امکان به شما داده خواهد شد که از کلیه کشورهای عضو شنگن دیدن کنید. اخذ ویزای توریستی برای کلیه متقاضیانی که با اهداف توریستی می خواهند وارد کشور سوئد شوند، الزامی است. با داشتن ویزای توریستی کشور سوئد، شما می توانید چندین مرتبه در مدت زمانی که ویزای شما اعتبار دارد به کشور سوئد ورود و خروج داشته باشید.

 

فرایند اخذ ویزای توریستی کشور سوئد

قبل از اقدام:

  • می بایست حداقل 15 روز پیش از سفر اقدام به درخواست ویزا نمائید.

  • شما می توانید درخواست خود را 3 ماه زودتر از تاریخ خروج برنامه ریزی شده ارسال نمائید.

  • توصیه می شود تا زمانی که ویزا صادر نشده است اقدام به خرید بلیط نکنید.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی سوئد

کلیه مدارک مورد نیاز بایستی ترجمه برابر اصل به زبان انگلیسی یا سوئدی شوند.

الزامات کلی برای کلیه متقاضیان دریافت ویزای توریستی:

  1. دریافت فرم درخواست ویزا و تکمیل آن
  2. پاسپورت معتبر
  •  پاسپورت می بایست حداقل تا 3 ماه پس از تاریخ خروج شما از کشورهای شنگن اعتبار داشته باشد.

  •  پاسپورت می بایست حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.

  1. ارائه مدارک مربوط به استطاعت مالی فرد متقاضی

براساس قوانین کشور سوئد، متقاضی می بایست پول کافی برای هزینه 450 کرون به ازای هر روز اقامت در کشور سوئد را داشته باشد. در برخی موارد نظیر کودکان و در شرایطی که شخص قرار است در مدت زمان اقامت خود در کشور سوئد پیش یکی از بستگان یا دوستان خود اقامت داشته باشد، کمتر است. ارائه گواهی تمکن مالی (گردش حساب بانکی) و یا مدارکی از طرف شخص دعوت کننده مقیم کشور سوئد در این مورد الزامی است.

  1. ارائه مدارک مربوط به بیمه درمانی
  • بیمه شما می بایست در کل منطقه شنگن و برای مدت زمانی که شما در کشور سوئد اقامت دارید، اعتبار داشته باشد.

  •  بیمه شما می بایست حداقل تا 30 هزار یورو هزینه های پزشکی از جمله خدمات درمانی بیمارستان و درمان اضطراری و بازگشت (در صورت فوت) را پوشش دهد.

  1. عکس

2 عکس پاسپورتی که می بایست طی 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.

  1. ارائه مدارک برای اثبات سفر
  •  رزرو سفر به نام متقاضی
  •  رزرو هتل برای مدت زمان اقامت.
  1. اطمینان از پاسخ کامل به کلیه سوالات موجود در فرم درخواست

  •  هدف شما از مسافرت به کشور سوئد چیست؟

  •  چه مدت زمانی قصد اقامت در این کشور را دارید؟

  •  نوع پاسپورتی که دارید و مدت زمان اعتبار آن.

  1. دعوتنامه

فرم دعوتنامه توسط فرد میزبان شما در سوئد یا شخصی که دعوتنامه را برای شما می فرستد تکمیل و ارسال شود.در فرم دعوتنامه، اطلاعاتی در ارتباط با نسبت شما با فرد معرف در سوئد و اطلاعات دیگری از دلایل سفر و مشخصات فردی شما باید درج شود. فرم دعوتنامه از سایت اداره مهاجرت سوئد بصورت آنلاین قابل تهیه و چاپ است.

نکته: ممکن است سفارت یا کنسولگری بسته به شرایط هر متقاضی از او درخواست مدارک بیشتری کند.

 

مدت زمان بررسی ویزا

فرایند بررسی برای متقاضیان در ایران به طور معمول 15 روز به طول می انجامد. در برخی موارد، درخواست ها به اداره مهاجرت ارسال می شود که فرایند بررسی در این موارد بیشتر به طول می انجامد. معمولاً در طول ماه های تعطیلی (ژوئن تا آگوست)، مدت زمان بررسی درخواست ها بیشتر خواهد بود. بنابراین اگر قصد دارید بویژه در فصل تابستان به سوئد سفر کنید، حتما چندین ماه زودتر اقدام کنید.

 

تصمیم گیری در ارتباط با درخواست

در اکثر موارد، تصمیم گیری نهایی در ارتباط با درخواست متقاضی توسط سفارت یا کنسولگری کشور سوئد انجام می شود. معمولاً اکثر درخواست های ویزای توریستی مورد پذیرش قرار می گیرند. در صورتیکه برای نهاد تصمیم گیرنده محرز شود که متقاضی قصد ترک منطقه شنگن پس از اتمام دوره ویزای خود را نداشته باشد، درخواست او رد خواهد شد. علاوه بر این، افرادی که نام آنها در سیستم اطلاعاتی شنگن (SIS) تحت عنوان افرادی که اجازه ورود به کشورهای عضو شنگن را ندارند باشد، درخواستشان پذیرفته نخواهد شد.

 

نحوه اعلام نتایج درخواست ویزای توریستی

نتایج درخواست مربوط به ویزای توریستی کشور سوئد از طریق ایمیل به متقاضیان اعلام می شود. چنانچه نتیجه تصمیم سفارت در ارتباط با ویزای شما منفی باشد، پاسپورت شما به همراه نامه ای رسمی که در آن دلیل رد درخواست شما اشاره شده است به شما داده خواهد شد.

 با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به سوئد را در اختیارتان قرار میدهند

 

فرم مشاوره رایگان

ثبت ديدگاه