هر ساله، دانشجویان بین المللی از کشورهای مختلف جهان برای ادامه تحصیل به دانشگاه های کشور سوئد مهاجرت می کنند. کلیه متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای در کشور سوئد، می بایست برای اخذ مجوز تحصیل در این کشور اقدام نمایند. معروفترین دانشگاه های کشور سوئد که دانشجویان بین المللی بیشتر علاقه مند به تحصیل در آنها هستند، عبارتند از:

  1. دانشگاه لوند (Lund)
  2. موسسه سلطنتی فناوری (KTH)
  3. دانشگاه اوپسالا (Uppsala University)
  4. دانشگاه فنی چالمرز (Chalmers Uni of Tech)
  5. دانشگاه استکهلم (Stockholm University)

 

چنانچه شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای برای مدت زمان بیش از ۳ ماه را در کشور سوئد دارید، می بایست برای دریافت اجازه اقامت اقدام نمائید.

 

مراحل اخذ ویزای تحصیلی سوئد:

  1. اخذ پذیرش قطعی

متقاضی می بایست به صورت تمام وقت برای تحصیل در یکی از دانشگاه ها یا کالج های کشور سوئد پذیرش گرفته باشد. ارائه نامه پذیرش الزامی برای دریافت ویزای تحصیلی الزامی است.

  1. پرداخت هزینه تحصیل

چنانچه قرار باشد دانشجو خودش هزینه تحصیل را بپردازد، می بایست بخشی از هزینه تحصیل را قبل از ارسال درخواست خود پرداخت نماید.

  1. دریافت و تکمیل فرم درخواست

متقاضی می بایست فرم مربوط به ویزای تحصیلی را از سایت مربوطه دریافت و تکمیل نماید.

  1. ارسال مدارک مورد نیاز

    ۱٫کپی صفحات پاسپورت که حاوی اطلاعات شخصی، تاریخ صدر و تاریخ انقضای پاسپورت و غیره است.

    ۲٫نامه پذیرش از دانشگاه که بیانگر پذیرش قطعی متقاضی برای تحصیل به صورت تمام وقت در آن دانشگاه باشد.

    ۳٫براساس قوانین کشور سوئد، کلیه دانشجویان می بایست در طول دوران تحصیل خود بیمه باشند. متقاضیان می بایست مدارک مربوط به بیمه را ارائه دهند. چنانچه کارگزار بیمه متقاضی، دانشگاه محل تحصیل وی باشد، می بایست مدارک مربوطه ارائه شود. چنانچه در نامه پذیرش ذکر شده باشد که پذیرش شخص به همراه بیمه است، می بایست نامه پذیرش به عنوان مدرک بیمه ارسال شود.

  2. گواهی بانکی

که بیانگر استطاعت مالی شما برای تامین هزینه های تحصیل در طول مدت زمان اقامت در کشور سوئد باشد.

  1. مدارک مربوط به بورسیه تحصیلی

می بایست شامل اطلاعاتی از قبیل مقدار بورسیه و مدت زمان اعطای آن باشد. در ارتباط با دانشجویان دکتری، می بایست اطلاعات مربوط به گرنت آموزشی و یا استخدام شدن آنها در دانشگاه مربوطه در طول دوران تحصیل، ارسال گردد.

  1. پرداخت هزینه درخواست

از طریق Credit Card. هزینه درخواست ۱۰۰۰ کرون سوئد است.

  1. بررسی درخواست توسط آژانس مهاجرت کشور سوئد

برای تصمیم گیری آژانس مهاجرت کشور سوئد در ارتباط با درخواست متقاضی، می بایست کلیه اطلاعات و مدارک مورد نیاز ارسال شده باشد. چنانچه مدارک ارسالی کامل باشد، مدت زمان بررسی درخواست کوتاهتر خواهد شد.

  1. دریافت نتیجه

متقاضی ایمیلی دریافت می کند که نشاندهنده نتیجه بررسی درخواست او توسط آژانس مهاجرت کشور سوئد است. متقاضی می بایست با سفارت یا کنسولگری تماس گرفته و قرار ملاقات بگیرد. متقاضی می بایست در زمان ملاقات پاسپورت خود را بهمراه داشته باشد. برخی از سفارت ها یا کنسولگری ها، نتیجه و کارت اجازه اقامت را از طریق پست ارسال می کنند.

  1. مراجعه به سفارت یا کنسولگری

چنانچه شخص نیاز به دریافت ویزا برای ورود به کشور سوئد داشته باشد، می بایست زمانیکه ویزای او صادر شد به سفارت یا کنسولگری سوئد در کشورش، به منظور دریافت اجازه اقامت، اخذ اثر انگشت و گرفتن عکس مراجعه نماید.

چنانچه شخص نیاز به دریافت ویزا برای ورود به کشور سوئد نداشته باشد، می تواند بدون داشتن اجازه اقامت به کشور سوئد سفر کند، اما می بایست مدارک مربوط به آژانس مهاجرت کشور سوئد را زمانیکه به خاک این کشور وارد شد، تحویل اداره مهاجرت دهد.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت تحصیلی را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.