کشور سوئد از جمله کشورهایی است که امید به زندگی در آن بالاست. علاوه بر این، کشور سوئد دارای یکی از با ثبات ترین اقتصاد ها در میان کشورهای اروپایی است. یکی از روش های اخذ تابعیت کشور سوئد، تابعیت از طریق تولد فرزند است.

 

مزایای دریافت تابعیت کشور سوئد

  • اسم شخص به عنوان یک شهروند سوئدی در پایگاه اطلاعات شخصی شهرداری ثبت خواهد شد.

  • شخص قادر خواهد بود برای دریافت پاسپورت و کارت شناسایی سوئدی اقدام نماید.

  • شخص از حقوقی کاملاً برابر با یک شهروند سوئدی برخوردار خواهد بود.

  • شخص قادر خواهد بود حتی پس از یک دوره طولانی اقامت در خارج از سوئد به این کشور بازگردد.

  • شخص یک شهروند اروپائی محسوب می شود.

  1. چنانچه کودکی بعد از تاریخ  1 آوریل 2015 متولد شده باشد

چنانچه فرزند پس از تاریخ  1 آوریل 2015 متولد شده باشد، چنانچه یکی از والدین شهروند کشور سوئد باشند، در بدو تولد، به صورت قانونی شهروند سوئد محسوب خواهد شد. این موضوع بدون توجه به این که فرزند در کشور سوئد یا خارج از آن به دنیا آمده باشد ، صدق می کند. شرایط کلی برای این مورد عبارتند از:

  1. یکی از والدین شهروند کشور سوئد باشد.

  2. چنانچه والدین کودک در قید حیات نباشند، می بایست در زمان حیات شهروند کشور سوئد بوده باشند.

  3. چنانچه کودکی قبل از تاریخ 1 آوریل 2015 متولد شده باشد

چنانچه فرزند قبل از تاریخ  1 آوریل 2015 متولد شده باشد، چنانچه یکی از شرایط زیر را احراز نماید در بدو تولد، به صورت قانونی شهروند سوئد محسوب خواهد شد.

  1. فرزند از مادری سوئدی متولد شده باشد.

  2. کودکی که از پدری سوئدی و مادری خارجی متولد شده باشد، چنانچه در کشور سوئد متولد شده باشد، شهروند این کشور محسوب خواهد شد.

  1. چنانچه کودکی بعد از 1 جولای 2001 و قبل از 1 آوریل 2015 متولد شده باشد

چنانچه فرزند بعد از تاریخ 1 جولای 2001 و قبل از تاریخ  1 آوریل 2015 متولد شده باشد، چنانچه یکی از شرایط زیر را احراز نماید در بدو تولد، به صورت قانونی شهروند سوئد محسوب خواهد شد.

  1. کودک از پدری که شهروند سوئد بوده متولد شده باشد.

  2. چنانچه والدین ازدواج نکرده باشند، اداره رفاه اجتماعی می بایست تائید کند که شخص پدر کودک است. زمانیکه تاییدیه دریافت شود، کودک شهروند کشور سوئد محسوب می شود. اداره مالیات، اداره مهاجرت را از این موضوع آگاه می سازد.

  1. دریافت حق تابعیت برای کودکی که حق تابعیت سوئد را ندارد

زمانیکه کودکی در کشور سوئد متولد می شود و تابعیت این کشور را نداشته باشند، اداره مهاجرت سوئد، نامه ای را برای والدین کودک ارسال می کنند که به واسطه آن، والدین کودک می بایست برای دریافت اجازه اقامت کودک اقدام کنند.

برای ارسال درخواست می بایست به موارد زیر توجه کنید:

  • ارائه آدرس ایمیل معتبر. شما باید همواره به ایمیلی که ارائه کرده اید دسترسی داشته باشید. اداره مهاجرت تنها از طریق ایمیل با متقاضیان در ارتباط خواهد بود.

  • کلیه مدارک می بایست در قالب فرمت های قابل قبول در کشور سوئد نظیر pdf, doc, docx, jpg, png ارسال گردند. حداکثر اندازه فایل های ارسالی 2 مگابایت است.

  • برای ارسال درخواست، می بایست ابتدا در سایت ثبت نام کرده و یک نام کاربری بسازید. زمانیکه نام کاربری ساخته شد، ایمیلی به همراه کد تائید برای متقاضی ارسال خواهد شد.

  • زمانیکه به کلیه سوالات موجود در فرم پاسخ دادید، فرم را پرینت کرده و از صحت اطلاعات درج شده اطمینان حاصل کنید.

  1. دریافت حق تابعیت از طریق ازدواج والدین

در صورتیکه فرزندی از مادری خارجی و پدری سوئدی در خارج از کشور سوئد متولد شده باشد، چنانچه والدین او با یکدیگر ازدواج کرده باشند و کودک کمتر از 18 سال سن داشته باشد، حق تابعیت کشور سوئد به او تعلق خواهد گرفت. در غیر این صورت، حق تابعیت به او تعلق نخواهد گرفت.

  1. تابعیت فرزند خواندگی

کودکی که کمتر از 12 سال سن داشته باشد و توسط یک شهروند سوئدی به فرزد خواندگی پذیرفته شده باشد، در صورت داشتن شرایط زیر، تابعیت کشور سوئد را دریافت خواهد کرد:

  1. فرزند خواندگی کودک بر اساس تصمیم که در کشور سوئد یا سایر کشورهای اسکاندیناوی اتخاذ شده است، به انجام رسیده است.

  2. فرزند خواندگی کودک بر اساس تصمیم که در خارج از کشور سوئد اتخاذ شده است، به انجام رسیده و به تائید سازمان مربوطه در کشور سوئد رسیده است.

  3. مقامات سوئدی مجوز فرزندخواندگی را تایید کرده باشند.

  1. درخواست حق تابعیت فرزندی که یکی از والدین او سوئدی باشد

کودکان کمتر از 18 سال، که حداقل یکی از والدین آنها سوئدی هستند یا حق تابعیت سوئد را داشته باشند، می توانند برای دریافت حق تابعیت کشور سوئد در صورت احراز شرایط زیر اقدام کنند:

  • هویت کودک به تائید مقامات سوئدی رسیده باشد.

  • کودک اجازه اقامت دائم یا کارت اقامت کشور سوئد را داشته باشد.

  • چنانچه سن کودک به 15 سال رسیده باشد، حداقل به مدت 3 سال با اجازه اقامت معتبر در کشور سوئد زندگی کرده باشد.

  • درخواست تابعیت می بایست توسط سرپرست قانونی کودک انجام شود.

 

مدارک مورد نیاز برای ارسال درخواست:

  • اصل پاسپورت کودک. چنانچه کودک پاسپورت نداشته باشد، می بایست سایر مدارک شناسایی نظیر کارت ملی یا شناسنامه ارسال شود.

  • کپی پاسپورت والدین کودک.

  • پرداخت هزینه درخواست که 1500 کرون است.

نکته: چنانچه درخواست حق تابعیت فرزند توسط اداره مهاجرت سوئد مورد پذیرش قرار گیرد، کودک می تواند برای دریافت پاسپورت کشور سوئد اقدام نماید.

 

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به سوئد را در اختیارتان قرار میدهند

 

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.