شرایط کار بعد از تحصیل در کانادا

کار بعد از تحصیل در کانادا

شرایط کار بعد از تحصیل در کانادا

 

یکی از موارد مهمی که همواره برای دانشجویان بین الملل مشغول به تحصیل در کانادا مطرح است، شرایط مربوط به کار کردن پس از اتمام تحصیلات(اقامت کاری کانادا) در این کشور است. با توجه به اعتبار بالای مدارک تحصیلی دانشگاه های کانادا، موقعیت های شغلی خوبی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی، به ویژه تحصیلات تکمیلی در این کشور وجود دارد.از مهمترین موارد مورد نیاز برای کار کردن پس از اتمام تحصیلات در کانادا، اقدام برای دریافت اجازه کار پس از فارغ التحصیلی است (Post-Graduation Work Permit) یا PGWP است. در این مقاله قصد داریم تا به بررسی کامل PGWP پرداخته و کلیه موارد مورد نیاز برای دریافت آن به طور مفصل شرح داده شود.

 

Post Graduate Work Permit

چنانچه شما از یکی از کراکز آموزش عالی شناخته شده در کشور کانادا (DLIs) فارغ التحصیل شده باشید و قصد اقامت موقت در کانادا به منظور یافتن شغل و کار کردن در کانادا را داشته باشید، این امکان وجود دارد که برای دریافت PGWP اقدام نمائید.(شما 180 روز فرصت دارید تا پس از فارغ التحصیلان برای دریافت PGWP اقدام نمائید)

 

اعتبار PGWP تا چه مدت است؟

مدت زمان اعتبار PGWP به طول دوره تحصیلی شما بستگی دارد. به عنوان مثال:

  1. چنانچه طول دوره تحصیل شما کمتر از 8 ماه باشد، واجد شرایط برای دریافت PGWP نخواهید بود.

  2. چنانچه طول دوره تحصیل شما بیشتر از 8 ماه ولی کمتر از 2 سال باشد:

مجوز کار شما (PGWP) به میزان طول دوره تحصیل شما اعتبار خواهد داشت (برای مثال، چنانچه دوره تحصیلی خود را طی مدت 9 ماه گذرانده باشید، اجازه کار برای مدت 9 ماه برای شما صادر خواهد شد).

  1. در صورتیکه طول دوره تحصیل شما برای مدت 2 سال و یا بیشتر باشد، مجوز کار برای مدت 3 سال برای شما صادر خواهد شد.

چنانچه شما بیش از یک برنامه یا دوره تحصیلی را به اتمام رسانیده باشید، می توانید درخواست خود را برای دریافت PGWP که طول هر دوره در آن ادغام شده است، اقدام نمائید. برای این منظور، هر کدام از دوره ها می بایست:

  • واجد شرایط برای دریافت PGWP باشد.
  • طول دوره گذرانده شده، حداقل 8 ماه باشد.

کار بعد از تحصیل در کانادا

شرایط مورد نیاز برای دریافت PGWP

  1. تحصیلات خود را در یک مرکز آموزشی شناخته شده (کالج یا دانشگاه) به اتمام رسانیده باشید.

  2. حداقل مدت زمان دوره تحصیلی شما 8 ماه باشد.

  3. تحصیلات شما منجر به کسب مدرک، گواهینامه یا دیپلم شود.

  4. تحصیلات شما تمام وقت بوده است.

  5. فارغ التحصیلی از:

*دانشگاه ها، کالج ها و مراکز فنی و حرفه ای کانادا.

*دانشگاه ها، کالج ها و مراکز فنی و حرفه ای خصوصی در استان کبک که قوانین آموزشی مشابه با مراکز آموزش عالی در این استان دارند.

*مراکز آموزش عالی خصوصی در استان کبک که دوره های آموزشی تخصصی با مدت زمان بیش از 900 ساعت ارائه می دهند.

 

در صورتی که شرایط زیر را داشته باشید، PGWP به شما تعلق نخواهد گرفت

  • در حال حاضر PGWP را دریافت کرده اید.

  • دوره های آموزشی را برای تقویت مهارت فردی و یا علائق شخصی گذرانده باشید.

  • شرکت در برنامه های تشویقی دولتی کانادا که منابع مالی آن توسط (Global Affairs Canada(GAC تامین شده باشد.

  • از GAC بورسیه دریافت کرده باشد.

  • در برنامه بورسیه تبادلی کانادا – شیلی شرکت کرده باشید.

  • گذراندن بخش اعظم دوره تحصیلی به صورت غیر حضوری (کورس های آموزشی آنلاین)

  • گذراندن یک دوره آموزشی در یک موسسه غیر کانادایی که در کانادا شعبه دارد.

 

Accelerated Program

چنانچه شما دوره آموزشی خود را در کمتر از مدت زمان معمول به اتمام رسانیده باشید، این امکان وجود دارد تا برای دریافت PGWP به میزان طول دوره تحصیلی خود، اقدم نمائید. برای مثال، چنانچه شما برنامه تحصیلی یک ساله را در طی مدت زمان 8 ماه به اتمام رسانده باشید، ممکن است شرایط لازم برای دریافت PGWP با اعتبار یک ساله را داشته باشید.

 

آموزش از راه دور (Distance Learning)

چنانچه آموزش از راه دور شما 50 درصد از طول دوره تحصیلی را شامل شده باشد، ممکن است شرایط لازم را برای دریافت PGWP داشته باشد. مدت زمان اعتبار PGWP با دوره برنامه تحصیلی شما، چه در کلاس و چه در آموزش از راه دور، برابر است. دوره های آموزش از راه دور خارج از کشور کانادا، در محاسبه طول دوره PGWP محاسبه نخواهند شد.

چنانچه آموزش از راه دور شما بیش از 50 درصد از دوره آموزشی شما را شامل شده باشد، واجد شرایط برای دریافت PGWP نخواهید بود.

 

ترک تحصیل (Leave from Studies)

در صورتیکه یکی از شرایط زیر مشمول حال شما شود، قادر به دریافت PGWP نخواهید بود:

  • بدون اجازه ترک تحصیل کرده باشید.

  • مشخص شود که شرایط مربوط به مجوز تحصیلی را ندارید.

در برخی موارد خاص، این امکان به شما داده می شود که برای مدت 150 روز ترک تحصیل نمائید. چنانچه ترک تحصیل شما با مجوز محل تحصیل باشد، ممکن است بتوانید برای دریافت PGWP  اقدام نمائید.

کار بعد از تحصیل در کانادا

Transferes Between Schools

چنانچه دوره تحصیلی شما در 2 موسسه آموزشی شناخته شده در کشور کانادا انجام شده باشد، طول دوره تحصیلی شما در هر موسسه باید حداقل 8 ماه باشد تا شما واجد شرایط دریافت PGWP باشید. چنانچه شما از موسسه آموزشی که جزو موسسات آموزشی شناخته شده (DLIs) نباشند، به موسسه ای که در لیست DLIs انتقالی بگیرید، تنها مدت زمانی که در موسسه آموزشی DLIs تحصیل کردید، در نظر گرفته می شود.

مدت زمان تحصیل شما در DLIs می بایست حداقل 8 ماه باشد.

 

ارسال درخواست برای دریافت PGWP

قبل از اقدام برای دریافت PGWP می بایست:

  • نامه رسمی از دانشگاه محل تحصیل دریافت نمائید، مبنی بر اینکه شما دوره تحصیلی خود را با موفقیت به پایان رسانده اید.

  • دریافت ریز نمرات از دانشگاه مربوطه.

شما می توانید از طریق اینترنتی و یا پست مدارک، نسبت به ارسال درخواست خود اقدام کنید

مزایای اپلای از طریق اینترنت:

  • عدم پرداخت هزینه اضافی.

  • درخواست های آنلاین در مدت زمان کوتاه تری رسیدگی می شود.

  • جلوگیری از تاخیر در رسیدگی به پرونده درخواست شما.

  • چنانچه در طول بررسی درخواست شما نیاز به ارائه مدارک بیشتر باشد، این امکان وجود دارد که در اسرع وقت نسبت به ارسال مدارک درخواستی اقدام نمائید.

  • نیازی به ارسال پاسپورت تا زمانیکه از شما درخواست ارائه آن نشود، نیست.

  • شما قادر خواهید بود دائماً درخواست خود را چک کنید.

درصورت نیاز به اطلاعات  تکمیلی درباره کار کردن پس از فارغ التحصیلی در کانادا، می‌توانید با پر کردن فرم مشاوره رایگان  از دانش کارشناسان مجرب صباپلن در این زمینه بهره‌مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.