لوگو صبا ویزا
کار بعد از تحصیل در سوئد

کار بعد از تحصیل در سوئد

اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در زمینه کار بعد از تحصیل در سوئد  به دست بیاورید، می‌توانید با موسسه مهاجرتی صبا ویزا تماس بگیرید و به کمک مشاوران باتجربه و حرفه‌ای این موسسه، به پاسخ تمام سوالاتتان دست بیابید.

مشاوره رایگان

اقامت در سوئد با سطح رفاه و آسایشی که این کشور برای شهروندانش فراهم کرده، باعث شده که عده ای از دانشجویان بین المللی تصمیم بگیرند پس از اتمام تحصیلات خود در این کشور بمانند. دولت سوئد اجازه اقامت پس از تحصیل دانشجویان را به شرطی صادر می کند که آنها به دنبال کار در این کشور باشند. قانون ضد تبعیض کشور سوئد تضمین می کند که هرکسی بدون در نظر گرفتن جنسیت، مذهب، سن یا معلولیت های جسمی از حق برابر کار کردن برخوردار است و هیچ تبعیضی بین افراد وجود ندارد.

مشاهده شرایط تحصیل در سوئد و پاسخ به سوالات پرسیده شده در اینستاگرام موسسه صبا ویزا

روند تمدید اقامت پس از تحصیل در سوئد

دانشجویانی که تحصیلات خود را با موفقیت به پایان رسانده اند و هنوز از سوئد خارج نشده اند، می توانند مدت اقامت خود را تا 6 ماه برای جستجوی کار در کشور سوئد تمدید کنند. اگر فارغ التحصیلان در طول مدت تحصیل در سوئد،‌ به کار دانشجویی مشغول بوده اند، باید بدانند که اداره مهاجرت سوئد موقع تمدید ویزا،‌ حتماً سوابق تحصیلی آنان را بررسی می کند و اگر به دلیل اشتغال به کار دانشجویان شاهد افت عملکرد تحصیلی باشد، احتمالاً اجازه اقامت مجدد در سوئد را رد می کند. اتحادیه اروپا در مورد دانشجویان شاغل قوانین سختگیرانه ای دارد. سیستم آموزشی سوئد مبتنی بر اولویت تحصیل بر کار است و اگر حتی کلاس های حضوری دانشجو محدود باشد، از او انتظار می رود هر هفته  40 ساعت به دروس دانشگاه اختصاص بدهد. پس به معنی واقعی کار کردن بیش از 20 ساعت در هفته برای دانشجویان در سوئد دشوار است.

کار بعد از تحصیل در سوئد

الزامات تمدید اجازه اقامت در سوئد:

  • دانشجو باید هنوز در سوئد باشد. اگر پس از اتمام تحصیل از سوئد خارج شود ، ممکن است درخواست او رد شود.
  • دانشجو باید قبل از انقضای مجوز قبلی برای تمدید اقدام کند.
  • دانشجو باید در دوره تمدید اقامت، بتواند از نظر مالی خود را تأمین کند.
  • گذرنامه دانشجو باید تا پایان مدت تمدید اقامت اعتبار داشته باشد.
  • دانشجو باید اجازه اقامت تحصیلی برای حداقل دو ترم گذشته را داشته باشد.
  • آخرین اجازه اقامت باید اجازه اقامت دانشجویی باشد.
  • دانشجو باید تحصیلات خود را به پایان رسانده باشد.
  • دانشجو باید در تدارک یافتن شغل یا ایجاد یک کسب و کار شخصی باشد.
  • دانشجو باید بیمه نامه جامع داشته باشد.
  • اگر اعضای خانواده با دانشجو زندگی می کنند، مجوز آنها هم باید تمدید شود.
  • هزینه های تمدید اجازه اقامت 111.79 دلار برای بزرگسالان و 55.90 دلار برای افراد زیر 18 سال است.

کار بعد از تحصیل در سوئد

چشم انداز شغلی در سوئد

کشور سوئد واقع در شمال اروپا ، دارای بهترین سطح از خدمات شهروندی است. با وجود نرخ بالای مالیات ، کارگران در این کشور و سایر کشورهای اسکاندیناوی از بالاترین حقوق در اتحادیه اروپا و قدرت بالایی برخوردار هستند به خصوص اگر شغل مناسبی داشته باشند. در کشور سوئد می توان پس از 5 سال کار پاسپورت سوئدی دریافت کرد. زمانی که شخصی برای اجازه کار در کشور سوئد اقدام می کند، می تواند برای دریافت اجازه اقامت برای خانواده خود هم اقدام کند و سپس آنها می توانند از حق تحصیل و سایر حقوق اجتماعی در این کشور برخوردار شوند. افراد شاغل در سوئد هر بار که صاحب فرزند شوند، 480 روز مرخصی دریافت می کنند، از خدمات درمانی رایگان برخوردار می شوند، مرخصی های استعلاجی و یارانه مراقبت روزانه از فرزندان را دریافت می کنند .  برخی از بهترین مشاغل در سوئد ( با متوسط در آمد )در سوئد عمده مشاغلIT  محور هستند؛ بنابراین هر اندازه که به کامپیوتر و شبکه مسلط تر باشید در یافتن کار موفق هستید. برخی از پولسازترین مشاغل در سوئد به این شرح است:

1- نایب رئیس؛‌ این افراد دارای اختیارات زیادی هستند و بعد از مدیرعامل قدرتمندترین فرد در شرکت ها هستند که مسئولیت دستیابی به اهداف مالی و افزایش عملکرد مجموعه را دارند. میانگین درآمد از این شغل سالانه 1,800,000 کرون سوئد است که رقم بسیار قابل توجهی است.

2- مدیر ارشد سرمایه گذاری: مدیر سرمایه گذاری همان طور که از عنوان آن بر می آید، مسئول سرمایه گذاری است. هدف او مدیریت دارایی های شرکت ، تدوین استراتژی های رشد ، ارتباط با سرمایه گذاران و شناسایی و جلوگیری از خطرات احتمالی است. میانگین در آمد سالانه از این شغل 1,000,000 کرون است.

3- مدیر هنری : یک کار هنری و خلاقانه؛‌ مدیر هنری از کلیه  فعالیت های تبلیغاتی شرکت آگاه است و مسئولیت هدایت هویت بصری آن را بر عهده دارد. میانگین در آمد از این شغل 960,000  کرون است.

4- پزشکان در سوئد به مشاغل پزشکی و پرستاری احتیاج زیادی هست. فارغ التحصیلان بین المللی در رشته های پزشکی  می بایست برای کار در سوئد دوره های بالینی و کارآموزی در بیمارستان های سوئد را بگذرانند. پرستاران هم برای کار در سوئد یک آزمون مهارتی را پشت سر می گذارند. سالانه عده زیادی پزشک و پرستار به سوئد مهاجرت می کنند زیرا میانگین درآمد خدمات پزشکی در این کشور  888,000کرون است.  

5- مدیر ساختار سازمانی:‌ این مدیران آگاه به مدل های ساختاری شرکت ها، برنامه ریزی ، طراحی و پیاده سازی راه حل هایی برای ایجاد مزیت رقابتی شرکت ها هستند؛‌ میانگین درآمد از این شغل 840,000  کرون است.

6- مدیرعامل : مسئول ایجاد ارتباطات تجاری جدید و توسعه برنامه های استراتژیک بازاریابی و فروش برای افزایش سودآوری و بهره وری شرکت

است. مدیران عامل سالانه به طور میانگین 798,000 کرون درآمد دارند.

7- مدیر پروژه (اجرایی و مدیریتی) : وظیفه تکمیل برنامه های اقدام ، اجرای استانداردهای تولید ، بهره وری ، کیفیت و خدمات به مشتری ، رفع مشکلات و

اجرای تغییرات بر عهده مدیر پروژه هاست. متوسط درآمد در این شغل سالانه 768,000  کرون است.

8- مدیریت هوانوردی؛ مدیران هوانوردی برنامه پرواز را برنامه ریزی می کنند و نظارت بر نگهداری هواپیماها و مدیریت کارکنان را انجام می دهند. 756,000   کرون میانگین درآمد سالانه آنهاست.

9- مدیر محصول (برند) : مدیران محصول یا برندها درگیر ایجاد یک نگرش ماندگار در بین مصرف کنندگان و بهبود فروش محصول و سهم بازار هستند و نزدیک به 720,000  کرون درآمد دارند.

10- ریاضیدان : درک اصول ریاضی و تجزیه داده ها و حل مسائل از وظایف ریاضی دان ها است. میانگین درآمد از این شغل سالانه 696,000   کرون است.

کار بعد از تحصیل در سوئد

نکات طلایی برای یافتن کار در سوئد پس از تحصیل

اگر تصمیم گرفته اید که پس از تحصیل در سوئد به دنبال کار باشید ، در اینجا 10 نکته برای کمک به شما در یافتن شغل آورده شده است:

1- از کاریابی دانشگاه شروع کنید

برخی از دانشگاه ها خدماتی دارند که به دانشجو در یافتن شغل کمک می کند. لذا اولین جستجوی شما باید مراجعه به کاریابی دانشگاهــتان باشد. در این مراکز اطلاعاتی دربــاره CV  و Cover letter ، سمینارها و کارگاه ها، تکنیک های مصاحبه و ارتباط با کارفرمایان  ارائه می شود. یک لیست از مشاغل درخواستی، پروژه های کارآموزی و پایان نامه های مشارکتی هم در این مراکز موجود است.

2- در نمایشگاه های اشتغال شرکت کنید

شرکت های چند ملیتی سوئدی مانند Volvo ،  Ikea یا Skanska ، بانک های بزرگ ملی ، کارفرمایان بخش دولتی و سایر شرکت ها به طور مرتب برای دیدار با کارمندان بالقوه در نمایشگاه های اشتغال شرکت می کنند. نمایشگاه های اشتغال این فرصت را به شما می دهد تا با کارفرمایان حوزه خود ارتباط بگیرید. نمایشگاه های اصلی اشتغال شامل CHARM در چالمرز گوتنبرگ ، Handelsdagarna در دانشکده اقتصاد استکهلم ، eee-days در دانشگاه لوند ، Uniaden  در دانشگاه Umeå    و Career Days در شهر استکهلم  می شوند. هنگام شرکت در نمایشگاه،  CV و Cover letter همراه داشته باشید و بدانید که با کدام شرکت ها می خواهید وارد مذاکره شوید. برای معرفی و پرزنت کردن خود استراتژی داشته باشید تا بهترین تاثیر را بگذارید. بعد از ملاقات، ‌درخواستتان را از طریق ایمیل پیگیری کنید.

3- زبان سوئدی بیاموزید

تقریباً همه در سوئد انگلیسی صحبت می کنند و شما به راحتی می توانید تحصیلات خود را در دوره های انگلیسی زبان کامل کنید. اما مهارت در زبان سوئدی هنگام جستجوی کار، کارت طلایی شما برای ورود به بازار خواهد بود. علاوه بر آن قادر خواهید بود که همکاران جدید خود را تحت تأثیر قرار بدهید و راحت تر با آنها ارتباط برقرار کنید. در غیر این صورت ممکن است دچار احساس انزوا بشوید چون سوئدی ها با وجود این که بسیار مهربان هستند،‌ به آسانی با دیگران ارتباط برقرار نمی کنند. از آنجا که  بیشتر دانشگاه ها دوره های سوئدی را به دانشجویان بین المللی ارائه می دهند توصیه می شود از فرصت استفاده کنید و همزمان با تحصیل این دوره ها را بگذرانید!

4- کارآموزی کنید

برای کارآموزی می توانید مستقیم با شرکتی که می خواهید ارتباط برقرار کنید. کارآموزی می تواند راهی عالی برای به دست آوردن تجربه و ایجاد میانبر کاری باشد. حتی اگر کارآموزی به پیشنهاد شغلی منجر نشود ، سابقه خوبی برایتان خواهد شد.

5- کار دانشجویی پاره وقت بگیرید

کار پاره وقت در طول تحصیل می تواند سکوی پرتاب شما باشد. رقابت برای مشاغل پاره وقت احتمالاً شدید است، اما فعال بودن و دنبال کار رفتن از زمان دانشجویی برایتان سابقه محسوب می شود و راه را برای مشاغل آینده باز می کند.

6- عضویت در اتحادیه ها مشارکت با  تحادیه ها

با طیف گسترده ای از فعالیت هایی که آنها برگزار می کنند به خودی خود می تواند منجر به فرصت های شغلی یا سابقه برای شما بشود. اتحادیه های کارگری در سوئد از جایگاه خوبی برخوردارند. کنفدراسیون های اصلی اتحادیه های کارگری سوئد که در زیر آورده می شود بیشتر مشاغل سوئد را پشتیبانی می کنند:

SACO(Swedish Confederation of Professional Associations) ، TCO(Swedish Confederation of Professional Employees  و (LO (The Swedish Trade Union Confederation

7- پایان نامه خود را با یک شرکت سوئدی بردارید

نوشتن پایان نامه با یک شرکت سوئدی می تواند نقطه ورود به بازار کار باشد. بسیاری از دانشگاه ها تعامل خوبی با شرکت ها دارند و پروژه های دانشجویی را با حمایت شرکت ها انجام می دهند که در وب سایت دانشگاه ها منتشر می شود.

8- در شغل متناسب با تحصیلات خود درخواست بدهید

وقتی در رشته تخصصی خود درخواست می دهید، همه چیز را درباره رشته خود می دانید و به همه جوانب و میزان سختی های آن کاملا واقف و مسلط هستید.

9-  با کارفرمایان تماس مستقیم بگیرید

برخی از آگهی های استخدامی در سوئد شامل اطلاعات تماس مدیر شرکت هستند ؛ بنابراین ارزش این را دارد که با آنها تماس بگیرید و آنها را درگیر کنید تا وقتی درخواست شما را روی میز کار خود می بینند، نامتان را به خاطر بیاورند.

10- زود شروع کنید

از آنجا که پیدا کردن کار در سوئد بسیار رقابتی است، هر فرصت شغلی مناسبی را روی هوا شکار کنید!

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[امتیاز: 1 میانگین: 5]

اقامت در سوئد با سطح رفاه و آسایشی که این کشور برای شهروندانش فراهم کرده، باعث شده که عده ای از دانشجویان بین المللی تصمیم بگیرند پس از اتمام تحصیلات خود در این کشور بمانند. دولت سوئد اجازه اقامت پس از تحصیل دانشجویان را به شرطی صادر می کند که آنها به دنبال کار در این کشور باشند. قانون ضد تبعیض کشور سوئد تضمین می کند که هرکسی بدون در نظر گرفتن جنسیت، مذهب، سن یا معلولیت های جسمی از حق برابر کار کردن برخوردار است و هیچ تبعیضی بین افراد وجود ندارد.

مشاهده شرایط تحصیل در سوئد و پاسخ به سوالات پرسیده شده در اینستاگرام موسسه صبا ویزا

روند تمدید اقامت پس از تحصیل در سوئد

دانشجویانی که تحصیلات خود را با موفقیت به پایان رسانده اند و هنوز از سوئد خارج نشده اند، می توانند مدت اقامت خود را تا 6 ماه برای جستجوی کار در کشور سوئد تمدید کنند. اگر فارغ التحصیلان در طول مدت تحصیل در سوئد،‌ به کار دانشجویی مشغول بوده اند، باید بدانند که اداره مهاجرت سوئد موقع تمدید ویزا،‌ حتماً سوابق تحصیلی آنان را بررسی می کند و اگر به دلیل اشتغال به کار دانشجویان شاهد افت عملکرد تحصیلی باشد، احتمالاً اجازه اقامت مجدد در سوئد را رد می کند. اتحادیه اروپا در مورد دانشجویان شاغل قوانین سختگیرانه ای دارد. سیستم آموزشی سوئد مبتنی بر اولویت تحصیل بر کار است و اگر حتی کلاس های حضوری دانشجو محدود باشد، از او انتظار می رود هر هفته  40 ساعت به دروس دانشگاه اختصاص بدهد. پس به معنی واقعی کار کردن بیش از 20 ساعت در هفته برای دانشجویان در سوئد دشوار است.

کار بعد از تحصیل در سوئد

الزامات تمدید اجازه اقامت در سوئد:

  • دانشجو باید هنوز در سوئد باشد. اگر پس از اتمام تحصیل از سوئد خارج شود ، ممکن است درخواست او رد شود.
  • دانشجو باید قبل از انقضای مجوز قبلی برای تمدید اقدام کند.
  • دانشجو باید در دوره تمدید اقامت، بتواند از نظر مالی خود را تأمین کند.
  • گذرنامه دانشجو باید تا پایان مدت تمدید اقامت اعتبار داشته باشد.
  • دانشجو باید اجازه اقامت تحصیلی برای حداقل دو ترم گذشته را داشته باشد.
  • آخرین اجازه اقامت باید اجازه اقامت دانشجویی باشد.
  • دانشجو باید تحصیلات خود را به پایان رسانده باشد.
  • دانشجو باید در تدارک یافتن شغل یا ایجاد یک کسب و کار شخصی باشد.
  • دانشجو باید بیمه نامه جامع داشته باشد.
  • اگر اعضای خانواده با دانشجو زندگی می کنند، مجوز آنها هم باید تمدید شود.
  • هزینه های تمدید اجازه اقامت 111.79 دلار برای بزرگسالان و 55.90 دلار برای افراد زیر 18 سال است.

کار بعد از تحصیل در سوئد

چشم انداز شغلی در سوئد

کشور سوئد واقع در شمال اروپا ، دارای بهترین سطح از خدمات شهروندی است. با وجود نرخ بالای مالیات ، کارگران در این کشور و سایر کشورهای اسکاندیناوی از بالاترین حقوق در اتحادیه اروپا و قدرت بالایی برخوردار هستند به خصوص اگر شغل مناسبی داشته باشند. در کشور سوئد می توان پس از 5 سال کار پاسپورت سوئدی دریافت کرد. زمانی که شخصی برای اجازه کار در کشور سوئد اقدام می کند، می تواند برای دریافت اجازه اقامت برای خانواده خود هم اقدام کند و سپس آنها می توانند از حق تحصیل و سایر حقوق اجتماعی در این کشور برخوردار شوند. افراد شاغل در سوئد هر بار که صاحب فرزند شوند، 480 روز مرخصی دریافت می کنند، از خدمات درمانی رایگان برخوردار می شوند، مرخصی های استعلاجی و یارانه مراقبت روزانه از فرزندان را دریافت می کنند .  برخی از بهترین مشاغل در سوئد ( با متوسط در آمد )در سوئد عمده مشاغلIT  محور هستند؛ بنابراین هر اندازه که به کامپیوتر و شبکه مسلط تر باشید در یافتن کار موفق هستید. برخی از پولسازترین مشاغل در سوئد به این شرح است:

1- نایب رئیس؛‌ این افراد دارای اختیارات زیادی هستند و بعد از مدیرعامل قدرتمندترین فرد در شرکت ها هستند که مسئولیت دستیابی به اهداف مالی و افزایش عملکرد مجموعه را دارند. میانگین درآمد از این شغل سالانه 1,800,000 کرون سوئد است که رقم بسیار قابل توجهی است.

2- مدیر ارشد سرمایه گذاری: مدیر سرمایه گذاری همان طور که از عنوان آن بر می آید، مسئول سرمایه گذاری است. هدف او مدیریت دارایی های شرکت ، تدوین استراتژی های رشد ، ارتباط با سرمایه گذاران و شناسایی و جلوگیری از خطرات احتمالی است. میانگین در آمد سالانه از این شغل 1,000,000 کرون است.

3- مدیر هنری : یک کار هنری و خلاقانه؛‌ مدیر هنری از کلیه  فعالیت های تبلیغاتی شرکت آگاه است و مسئولیت هدایت هویت بصری آن را بر عهده دارد. میانگین در آمد از این شغل 960,000  کرون است.

4- پزشکان در سوئد به مشاغل پزشکی و پرستاری احتیاج زیادی هست. فارغ التحصیلان بین المللی در رشته های پزشکی  می بایست برای کار در سوئد دوره های بالینی و کارآموزی در بیمارستان های سوئد را بگذرانند. پرستاران هم برای کار در سوئد یک آزمون مهارتی را پشت سر می گذارند. سالانه عده زیادی پزشک و پرستار به سوئد مهاجرت می کنند زیرا میانگین درآمد خدمات پزشکی در این کشور  888,000کرون است.  

5- مدیر ساختار سازمانی:‌ این مدیران آگاه به مدل های ساختاری شرکت ها، برنامه ریزی ، طراحی و پیاده سازی راه حل هایی برای ایجاد مزیت رقابتی شرکت ها هستند؛‌ میانگین درآمد از این شغل 840,000  کرون است.

6- مدیرعامل : مسئول ایجاد ارتباطات تجاری جدید و توسعه برنامه های استراتژیک بازاریابی و فروش برای افزایش سودآوری و بهره وری شرکت

است. مدیران عامل سالانه به طور میانگین 798,000 کرون درآمد دارند.

7- مدیر پروژه (اجرایی و مدیریتی) : وظیفه تکمیل برنامه های اقدام ، اجرای استانداردهای تولید ، بهره وری ، کیفیت و خدمات به مشتری ، رفع مشکلات و

اجرای تغییرات بر عهده مدیر پروژه هاست. متوسط درآمد در این شغل سالانه 768,000  کرون است.

8- مدیریت هوانوردی؛ مدیران هوانوردی برنامه پرواز را برنامه ریزی می کنند و نظارت بر نگهداری هواپیماها و مدیریت کارکنان را انجام می دهند. 756,000   کرون میانگین درآمد سالانه آنهاست.

9- مدیر محصول (برند) : مدیران محصول یا برندها درگیر ایجاد یک نگرش ماندگار در بین مصرف کنندگان و بهبود فروش محصول و سهم بازار هستند و نزدیک به 720,000  کرون درآمد دارند.

10- ریاضیدان : درک اصول ریاضی و تجزیه داده ها و حل مسائل از وظایف ریاضی دان ها است. میانگین درآمد از این شغل سالانه 696,000   کرون است.

کار بعد از تحصیل در سوئد

نکات طلایی برای یافتن کار در سوئد پس از تحصیل

اگر تصمیم گرفته اید که پس از تحصیل در سوئد به دنبال کار باشید ، در اینجا 10 نکته برای کمک به شما در یافتن شغل آورده شده است:

1- از کاریابی دانشگاه شروع کنید

برخی از دانشگاه ها خدماتی دارند که به دانشجو در یافتن شغل کمک می کند. لذا اولین جستجوی شما باید مراجعه به کاریابی دانشگاهــتان باشد. در این مراکز اطلاعاتی دربــاره CV  و Cover letter ، سمینارها و کارگاه ها، تکنیک های مصاحبه و ارتباط با کارفرمایان  ارائه می شود. یک لیست از مشاغل درخواستی، پروژه های کارآموزی و پایان نامه های مشارکتی هم در این مراکز موجود است.

2- در نمایشگاه های اشتغال شرکت کنید

شرکت های چند ملیتی سوئدی مانند Volvo ،  Ikea یا Skanska ، بانک های بزرگ ملی ، کارفرمایان بخش دولتی و سایر شرکت ها به طور مرتب برای دیدار با کارمندان بالقوه در نمایشگاه های اشتغال شرکت می کنند. نمایشگاه های اشتغال این فرصت را به شما می دهد تا با کارفرمایان حوزه خود ارتباط بگیرید. نمایشگاه های اصلی اشتغال شامل CHARM در چالمرز گوتنبرگ ، Handelsdagarna در دانشکده اقتصاد استکهلم ، eee-days در دانشگاه لوند ، Uniaden  در دانشگاه Umeå    و Career Days در شهر استکهلم  می شوند. هنگام شرکت در نمایشگاه،  CV و Cover letter همراه داشته باشید و بدانید که با کدام شرکت ها می خواهید وارد مذاکره شوید. برای معرفی و پرزنت کردن خود استراتژی داشته باشید تا بهترین تاثیر را بگذارید. بعد از ملاقات، ‌درخواستتان را از طریق ایمیل پیگیری کنید.

3- زبان سوئدی بیاموزید

تقریباً همه در سوئد انگلیسی صحبت می کنند و شما به راحتی می توانید تحصیلات خود را در دوره های انگلیسی زبان کامل کنید. اما مهارت در زبان سوئدی هنگام جستجوی کار، کارت طلایی شما برای ورود به بازار خواهد بود. علاوه بر آن قادر خواهید بود که همکاران جدید خود را تحت تأثیر قرار بدهید و راحت تر با آنها ارتباط برقرار کنید. در غیر این صورت ممکن است دچار احساس انزوا بشوید چون سوئدی ها با وجود این که بسیار مهربان هستند،‌ به آسانی با دیگران ارتباط برقرار نمی کنند. از آنجا که  بیشتر دانشگاه ها دوره های سوئدی را به دانشجویان بین المللی ارائه می دهند توصیه می شود از فرصت استفاده کنید و همزمان با تحصیل این دوره ها را بگذرانید!

4- کارآموزی کنید

برای کارآموزی می توانید مستقیم با شرکتی که می خواهید ارتباط برقرار کنید. کارآموزی می تواند راهی عالی برای به دست آوردن تجربه و ایجاد میانبر کاری باشد. حتی اگر کارآموزی به پیشنهاد شغلی منجر نشود ، سابقه خوبی برایتان خواهد شد.

5- کار دانشجویی پاره وقت بگیرید

کار پاره وقت در طول تحصیل می تواند سکوی پرتاب شما باشد. رقابت برای مشاغل پاره وقت احتمالاً شدید است، اما فعال بودن و دنبال کار رفتن از زمان دانشجویی برایتان سابقه محسوب می شود و راه را برای مشاغل آینده باز می کند.

6- عضویت در اتحادیه ها مشارکت با  تحادیه ها

با طیف گسترده ای از فعالیت هایی که آنها برگزار می کنند به خودی خود می تواند منجر به فرصت های شغلی یا سابقه برای شما بشود. اتحادیه های کارگری در سوئد از جایگاه خوبی برخوردارند. کنفدراسیون های اصلی اتحادیه های کارگری سوئد که در زیر آورده می شود بیشتر مشاغل سوئد را پشتیبانی می کنند:

SACO(Swedish Confederation of Professional Associations) ، TCO(Swedish Confederation of Professional Employees  و (LO (The Swedish Trade Union Confederation

7- پایان نامه خود را با یک شرکت سوئدی بردارید

نوشتن پایان نامه با یک شرکت سوئدی می تواند نقطه ورود به بازار کار باشد. بسیاری از دانشگاه ها تعامل خوبی با شرکت ها دارند و پروژه های دانشجویی را با حمایت شرکت ها انجام می دهند که در وب سایت دانشگاه ها منتشر می شود.

8- در شغل متناسب با تحصیلات خود درخواست بدهید

وقتی در رشته تخصصی خود درخواست می دهید، همه چیز را درباره رشته خود می دانید و به همه جوانب و میزان سختی های آن کاملا واقف و مسلط هستید.

9-  با کارفرمایان تماس مستقیم بگیرید

برخی از آگهی های استخدامی در سوئد شامل اطلاعات تماس مدیر شرکت هستند ؛ بنابراین ارزش این را دارد که با آنها تماس بگیرید و آنها را درگیر کنید تا وقتی درخواست شما را روی میز کار خود می بینند، نامتان را به خاطر بیاورند.

10- زود شروع کنید

از آنجا که پیدا کردن کار در سوئد بسیار رقابتی است، هر فرصت شغلی مناسبی را روی هوا شکار کنید!

برای امتیاز دهی به این پست کلیک کنید
[امتیاز: 1 میانگین: 5]

نظر خود را با ما در میان بزارید

لغو پاسخ

برای مشاوره رایگان کلیک کنید