ویزای تحصیلی نروژ

هر ساله، دانشجویان بین المللی از کشورهای مختلف جهان برای ادامه تحصیل به دانشگاه های کشور نروژ مهاجرت می کنند. کلیه متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای در کشور نروژ، می بایست برای اخذ مجوز تحصیل در کشور نروژ اقدام نمایند.

معروفترین دانشگاه های کشور نروژ که دانشجویان بین المللی بیشتر علاقه مند به تحصیل در آنها هستند، عبارتند از:

  1. دانشگاه اسلو(UiO)
  2. دانشگاه برگن(UiB)
  3. دانشگاهNTNU
  4. دانشگاه ترومسو(UiT)
  5. دانشگاه استاونگر(UiS)
  6. دانشگاه علوم زیستی نروژ(NMBU)

 

شرایط مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی برای دانشگاه های نروژ

به طور کلی، شرایط مورد نیاز برای اخذ مجوز تحصیلی در کشور نروژ را می توان به شرح زیر خلاصه نمود:

  1. پرداخت وجه درخواست
  2. اخذ پذیرش در یکی از موسسات آموزشی نظیر دانشگاه های معتبر کشور نروژ.
  3. تحصیل به صورت تمام وقت.
  4. شما باید مدارک و مستندات برای تمکن مالی به منظور زندگی در کشور نروژ را ارائه دهید. این میزان حداقل ۱۱۶۳۶۹ کرون نروژ به ازای هر سال است. این هزینه را می توان از طریق وام های دانشجویی، بورسیه های تحصیلی و یا ترکیبی از آن ها تامین نمود.
  5. در مواردی که نیاز به پرداخت شهریه داشته باشید، باید پول کافی برای پرداخت آن داشته باشید.
  6. باید محل اقامت مشخص در کشور نروژ داشته باشید.
  7. شرایط در کشور خودتان باید شرح داده شود و به این مورد اشاره کنید که پس از اتمام دوره تحصیلی به کشور خود باز خواهید گشت.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی نروژ مربوط به دانشگاه ها:

  1. پاسپورت متقاضی و کپی کلیه صفحات آن.
  2. تکمیل فرم درخواست اینترنتی.
  3. دو قطعه عکس که باید اخیراً اخذ شده باشد.
  4. نامه پذیرش تمام وقت از یکی از موسسات آموزشی معتبر در کشور نروژ. در این نامه باید اطلاعاتی از قبیل نام متقاضی دوره دکتری، نام رشته ای که در آن پذیرفته شده اید، مقطع تحصیلی و مدت زمان تحصیل ذکر شده باشد.
  5. مدارک و مستندات که نشاندهنده توانایی شخص برای پرداخت هزینه های تحصیلی است، که از طرق زیر قابل اثبات است:
  • مدارک مربوط به اخذ بورسیه تحصیلی.
  • قرارداد همکاری پاره وقت که می بایست شامل مواردی از قبیل اینکه چند ساعت در هفته کار خواهید کرد، دستمزد و طول دوره قرارداد همکاری باشد.
  • گواهی تمکن مالی از حسابتان در یکی از بانک های کشور نروژ. با توجه به اینکه انتقال پول از ایران به نروژ مشکل است، شما می توانید در زمان ارائه مدارک خود به سفارت، گواهی تمکن مالی حساب خود در یکی از بانک های کشور ایران را ارئه دهید.
  1. ارائه مدارک و مستندات مبنی بر داشتن محل اقامت در کشور نروژ.

این مورد را می تواند از طریق داشتن خانه، آپارتمان و یا اجاره منزل یا اتاق در کشور نروژ به اثبات برسد. چنانچه شما منزلی اجاره کرده اید، باید اجاره نامه ای که به تائید صاحب ملک یا مدیر ساختمان رسیده است ارائه دهید.

چنانچه تاکنون محلی را اجاره نکرده اید، می توانید در یک برگ بیان نمائید که قصد اقامت در کجا را دارید و چگونه این موضوع را مدیریت می کنید.

وقت سفارت و مصاحبه برای اخذ ویزای تحصیلی نروژ

برای اخذ ویزای تحصیلی نروژ انجام مصاحبه الزامی است. کلیه متقاضیان باید با وقت قبلی به سفارت مراجعه کنند. تعیین وقت قبلی از طریق ارسال ایمیل انجام می پذیرد.

ایمیل ارسالی باید حاوی:

  • نام و نام خانوادگی متقاضی
  • دریافت ویزا
  • شماه گذرنامه
  • تاریخ تولد
  • تاریخ انقضای گذرنامه
  • ملیت
  • تاریخ پرواز
  • شماره تماس
  • و آدرس ایمیل برای تائید وقت

به طور کلی، زمان بندی های مربوط به تعیین وقت سفارت متغیر است. در صورتی که طبق زمان اعلام شده در سفارت نباشید، ممکن است شانس شما برای اخذ ویزای تحصیلی نروژ برای همیشه از دست برود و در لیست سیاه قرار بگیرد.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت تحصیلی را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.