اقامت کاری هلند

مهاجرت کاری به کشور هلند

چنانچه شما مایل به کار کردن در کشور هلند باشید، می بایست اجازه اقامت و اجازه کار (TWV) داشته باشید. دریافت اجازه اقامت و اجازه کار بستگی به شرایط هر متقاضی و نوع شغلی که برای آن اقدام کرده است دارد. نوشتن یک رزومه خوب برای اخذ مهاجرت کاری هلند، بسیار اهمیت دارد. هدف اصلی از ارسال رزومه، ارائه اطلاعات مورد نیاز شغل مورد نظر شما به کارفرمای هلندی است. هرچه فرد سابقه اجرایی قوی تری داشته باشد امکان مجاب کردن کارفرما برای استخدام آسانتر است.

 

انواع اجازه کار در هلند

  1. Single permit یا GVVA
  2. Highly Skilled Migrant
  3. Work in paid employment

اجازه کار و اقامت ادغام شده (GVVA)  

از تاریخ اول آوریل ۲۰۱۴، متقاضیان غیر اروپایی که خواهان کار در کشور هلند برای مدت زمان بیش از ۳ ماه هستند، می بایست برای دریافت اجازه کار و اقامت ادغام شده (GVVA) اقدام نمایند. با این وجود، برخی از متقاضیان غیر اروپائی جویای کار در هلند، چنانچه به یکی از گروه های زیر تعلق داشته باشند، نیاز به دریافت  GVVA ندارند، اما می بایست همچنان اجازه کار (TWV) داشته باشند.

  • متقاضیان کار در کشور هلند برای مدت زمان کمتر از ۹۰ روز
  • کارگران فصلی
  • دانشجویان
  • پناهجویان

قبل از ارسال درخواست GVVA، کارفرما باید مدارکی را که بیانگر تلاش او برای جذب نیرو از کشور هلند یا سایر کشورهای اروپائی برای پوزیشن مورد نظر بوده را، ارائه نماید. درخواست GVVA باید به اداره مهاجرت (IND) کشور هلند ارسال شود، که معمولاً توسط کارفرما انجام می شود. زمانیکه مدارک مورد نیاز و هزینه درخواست ارسال شد، اداره مهاجرت از اداره امنیت اجتماعی هند (UWV) استعلام های مربوطه مربوط به شخص را انجام می دهد.

شرایطی که به واسطه آن یک کارفرمای هلندی می تواند نیروی خارجی استخدام نماید

  • کارفرما موفق به یافتن کارمند مورد نظر خود از میان کشورهای اروپائی نشده باشد.

  • پوزیشن شغلی مورد نظر به مدت حداقل ۵ هفته در روزنامه ها و بر روی سایت های اینترنتی تبلیغ شده باشد.

 

مروری بر روش های مهاجرت کاری به هلند

مهاجرت از طریق Highly Skilled Migrant

حالتی است که شخص قصد کار در یک پوزیشن کاری در سطح بالا را دارد. به عنوان مثال کار به عنوان استاد دانشگاه یا پژوهشگر علمی، مهندس و غیره. برای دریافت این نوع اجازه اقامت، شخص به تنهایی نمی تواند درخواست خود را ارسال نماید، بلکه کارفرمای او باید اقدام نماید. این نوع اجازه اقامت این امکان را به کارفرمایان هلندی می دهد تا متخصصین با استعداد خارجی را برای کار به کشور هلند دعوت کنند. این به این معنی است که کارفرمایان هلندی قادر خواهند بود اجازه کار در هلند را با سرعت بیشتری برای کارمندان بسیار ماهر بین المللی دریافت کنند. کارفرمای شخص متقاضی می بایست مورد تائید کشور هلند باشد. شرایطی که می بایست متقاضی برای این نوع مهاجرت داشته باشد عبارتند از:

  • عقد قرارداد همکاری با یک کارفرما یا موسسه تحقیقاتی در کشور هلند. کارفرما می بایست مورد تائید اداره مهاجرت هلند (IND) باشد.

  • داشتن تجارب و مهارت هایی که خاص هستند.

  • تحصیلات مقطع ارشد یا دکتری خود را در یک دانشگاه بین المللی شناخته شده گذرانده اید و:

  • حداقل مدرک زبان آیلتس ۶ دارید.

  • سایر مدارک زبان نظیر تافل نیز مورد قبول است.

  • دوره ارشد یا دکتری خود را به زبان انگلیسی به اتمام رسانده اید.

  • عدم داشتن سابقه حضور در کشور هلند به صورت غیر قانونی.

  • فرد متقاضی باید درامد کافی در کشور هلند داشته باشد.

  • دستمزد توافق شده می بایست مطابق با شرایط بازار کار در کشور هلند باشد.

  • شما سابقه اجازه اقامت به منظور یافتن شغل بعد از اتمام تحصیلات نداشته اید.

  • پاسپورت معتبر.
  • داشتن بیمه درمانی در کشور هلند.

 

مهاجرت از طریق Intra Corporate Transferees

حالتی است که شخص کارمند شرکتی است که در خارج از اتحادیه اروپا تاسیس شده است و قرار است شخص متقاضی به یکی از شعب این شرکت در کشور هلند منتقل شود. برای دریافت این نوع اجازه اقامت، شخص به تنهایی نمی تواند درخواست خود را ارسال نماید، بلکه کارفرمای او باید اقدام نماید. کارفرمای شخص متقاضی می بایست مورد تائید کشور هلند باشد.

 

مهاجرت از طریق  Work in paid employment

روش استاندارد دریافت اقامت برای افرادی است که قصد کار کردن در هلند را دارند.

  1. شخص در یک شرکت خارجی کار می کند که در یک پروژه مشترک با یک شرکت هلندی است و قرار است فرد متقاضی برای انجام این پروژه به کشور هلند مهاجرت کند.

  2. کارمند در کترینگ آسیایی نظیر سرآشپز ها

  3. شخص کارمند یک شرکت خارجی است و برای تحویل یا تعمیر دستگاه به کشور هلند سفر خواهد کرد.

  4. شخص کارمند یک شرکت خارجی است و قرار است برای انجام دوره های آموزشی و یا به عنوان متخصص به کشور هلند سفر کند.

  5. استخدام در یک پوزیشن مشخص در زمینه فرهنگ و هنر.

  6. کارمند یک سازمان غیر انتفاعی بین المللی.

  7. و غیره.

به طور کلی، مدت زمان بررسی اجازه اقامت بعد از دریافت کلیه مدارک فیزیکی در سفارت، ۴ هفته می باشد. بعد از این مدت، نتیجه بررسی از طریق ایمیل به فرد اطلاع داده می شود.

مهاجرت از طریق کارت آبی اروپا (EU Blue card)

کارت آبی شامل اجازه اقامت و اجازه کار توام با یکدیگر بوده و برای افراد متخصص بسیار مجرب که عضو کشورهای اتحادیه اروپا نیستند. شرایط احراز صلاحیت برای کارت آبی دشوار تر از سایر انواع مهاجرت است. به طور کلی:

  • کارمند حداقل دستمزد پایه که برای کارت آبی تعریف شده است را دریافت نماید.

  • قرارداد همکاری برای حداقل یک سال تنظیم شده باشد.

  • متقاضی کار حداقل تحصیلات کارشناسی در یکی از دانشگاه های مورد تائید کشور هلند را داشته باشد.

مدت زمان رسیدگی به درخواست برای انواع مختلف مهاجرت شغلی متفاوت بوده و بین ۲ هفته تا ۹۰ روز به طول خواهد انجامید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت کاری به کشور هلند، با کارشناسان موسسه صبا پلن در ارتباط باشید.

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را به شما ارائه میدهد

فرم مشاوره رایگان

مهاجرت تحصیلی به هلند

مهاجرت غیر تحصیلی به هلند

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.