ویزای توریستی هلند

ویزای توریستی هلند2018-12-29T10:35:00+00:00

ویزای توریستی هلند

 

چنانچه فردی قصد اقامت در کشور هلند برای مدت زمان کمتر از  90 روز را داشته باشد، می بایست برای دریافت ویزای توریستی اقدام نماید. با داشتن این ویزا، این امکان به شما داده خواهد شد که از کلیه کشورهای عضو شنگن دیدن کنید. اخذ ویزای توریستی برای کلیه متقاضیانی که با اهداف توریستی می خواهند وارد کشور هلند شوند، الزامی است. در صورتی که احساس می کنید چندین مرتبه نیاز به ورود به این کشور دارید، می بایست ویزای چندگانه (multiple) اخذ نمایید که به وسیله آن اجازه چندین بار ورود به شما داده خواهد شد.

فرایند اخذ ویزای توریستی کشور هلند

قبل از اقدام:

  • می بایست حداقل 15 روز پیش از سفر اقدام به درخواست ویزا نمائید.

  • شما می توانید درخواست خود را 3 ماه زودتر از تاریخ خروج برنامه ریزی شده ارسال نمائید.

  • توصیه می شود تا زمانی که ویزا صادر نشده است اقدام به خرید بلیط نکنید.

  • قبل از ارائه مدارک بصورت فیزیکی، می بایست درخواست خود را آنلاین ثبت نمائید.

  • هنگامی که مدارک ارسال شد، از شما برای اخذ انگشت نگاری دعوت به عمل خواهد آمد.

  • این امکان وجود دارد که از شما برای انجام مصاحبه دعوت شود و یا درخواست مدارک بیشتر گردد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی هلند

مرحله اول:

کلیه مدارک مورد نیاز بایستی ترجمه برابر اصل به زبان انگلیسی یا هلندی شوند.

الزامات کلی برای کلیه متقاضیان دریافت ویزای توریستی:

  1. دریافت فرم درخواست ویزا و تکمیل آن.

  2. پاسپورت معتبر:
  • پاسپورت می بایست حداقل تا 3 ماه پس از تاریخ خروج شما از کشورهای شنگن اعتبار داشته باشد.

  • پاسپورت می بایست حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد.

3.کپی مدارک:

  •  صفحه مربوط به اطلاعات شخصی

  • ویزاهای قبلی و کلیه تمبرهای ورودی و خروجی سفرهای قبلی

– شناسنامه:

  • در صورت درخواست ویزای توریستی برای افراد زیر 18 سال، مدارک زیر مورد نیاز است:

  • شناسنامه
  • کارت ملی فرزند و والدین

  • رضایت نامه پدر و مادر مبنی بر اجازه خروج فرزندشان از کشور.

  1. مدارک مربوط به اقامت قانونی:

مدارک مربوط به اقامت قانونی در کشور خودتان که از آن برای ویزا اقدام کرده اید. مدارکی نظیر پاسپورت، ویزا یا اجازه اقامت. در نظر داشته باشید که اجازه اقامت می بایست تا 3 ماه بعد از تاریخ خروج از کشورهای شنگن اعتبار داشته باشد.

  1. عکس:
    عکس پاسپورتی که می بایست طی 6 ماه گذشته گرفته شده باشد.

  1. ارائه مدارک برای اثبات سفر:
  • رزرو سفر به نام متقاضی

  • مدارکی که نشاندهنده قصد شما برای ورود به کشور هلند برای اهداف توریستی باشد.

  • رزرو هتل برای مدت زمان اقامت.

  • گواهی گردش حساب حساب بانکی مربوط به 3 ماهه اخیر.

  •  در صورتی که شاغل هستید: ارائه گواهی از طرف کارفرما که در آن مدت زمان غیبت شما ذکر شده باشد.

  1. مدارک و مستنداتی که بیانگر این موضوع باشد که شما قصد بازگشت با کشورتان را دارید پس از اتمام سفر:

  • قرارداد همکاری با مجموعه ای که در آن مشغول به کار هستید و یا مدارکی که نشان دهنده این مطلب یاشد که در کشور خودتان مشغول به کار هستید.

  • مدارکی که نشان دهنده تحصیل شما در کشور خودتان است.

  • مدارکی که نشان دهنده تحصیل فرزندان شما در کشور خودتان است.

  • مدارکی که بیانگر این موضوع است باشد که شما دارای خانه یا سایر اموال با ارزش در کشور خودتان هستید، نظیر گواهی مالکیت اموال در ایران.

  1. ارائه مدارک مربوط به بیمه درمانی:
  • بیمه شما می بایست در کل منطقه شنگن و برای مدت زمانی که شما در کشور هلند اقامت دارید، اعتبار داشته باشد.

  • بیمه شما می بایست حداقل تا 30 هزار یورو هزینه های پزشکی از جمله خدمات درمانی بیمارستان و درمان اضطراری و بازگشت (در صورت فوت) را پوشش دهد.

  • چنانچه بیمه گر شما سند رسمی به شما ارائه ندهد، شما می بایست بیمه سفر با پوشش پزشکی مناسب تهیه نمائید.

مرحله دوم:

ثبت نام اینترنتی و واریز وجه

شما باید قبل از تحویل مدارک، در سامانه اینترنتی مربوطه ثبت نام نمائید.

هزینه درخواست ویزای توریستی کشور هلند 60 یورو می باشد. کودکان کمتر از 6 سال از پرداخت هزینه معاف هستند. هزینه مربوط به درخواست ویزا برای کودکان بین 6 تا 12 سال، 35 یورو است.

مرحله سوم:

تحویل مدارک به صورت فیزیکی

مدارک زیر باید ارائه شود:

  • پرینت تائیدیه ثبت نام در پرتال مربوط با درخواست ویزا.

  • چک لیست و ارائه مدارک درخواستی.

  • پاسپورت (حداقل باید تا 3 ماه بعد از تاریخ خروج از کشورهای شنگن اعتبار داشته باشد و حداقل دو برگه آن سفید باشد.)

  • دو قطعه عکس 3 در 4 با زمینه سفید مربوط به 6 ماه گذشته.  این تصویر می بایست مورد مورد تأیید سفارت قرار گیرد.

  • بیمه سفر.

  • ترجمه کپی شناسنامه و کارت ملی.

مرحله چهارم:

 

وقت سفارت و مصاحبه برای اخذ ویزای توریستی هلند

برای اخذ ویزای توریستی هلند انجام مصاحبه الزامی است. کلیه متقاضیان باید با وقت قبلی به سفارت مراجعه کنند. تعیین وقت قبلی از طریق ارسال ایمیل به appt.netherlands@vfshelpline.com انجام می پذیرد.
ایمیل ارسالی باید حاوی: نام و نام خانوادگی متقاضی دریافت ویزا، شماه گذرنامه، تاریخ تولد، تاریخ انقضای گذرنامه، ملیت، تاریخ پرواز، شماره تماس، تاریخ مورد نظر برای ملاقات و آدرس ایمیل برای تائید وقت باشد.

به طور کلی، زمان بندی های مربوط به تعیین وقت سفارت متغیر بوده و فصلی که برای اخذ ویزای توریستی هلند انتخاب می کنید بسیار مهم است. در صورتی که طبق زمان اعلام شده در سفارت نباشید، تا یک ماه حق دریافت وقت سفارت نخواهید داشت.

مرحله پنجم:

مدت زمان بررسی ویزا:

فرایند بررسی برای متقاضیان در ایران به طور معمول 15 روز به طول می انجامد. در برخی موارد، درخواست ها به اداره مهاجرت ارسال می شود که فرایند بررسی در این موارد تا 30 روز به طول می انجامد. در موارد استثناء، ممکن است 60 روز زمان ببرد تا اداره مهاجرت تصمیم گیری کند.

نحوه اعلام نتایج درخواست ویزای توریستی:

نتایج درخواست مربوط به ویزای توریستی کشور هلند از طریق ایمیل به متقاضیان اعلام می شود. چنانچه نتیجه تصمیم سفارت در ارتباط با ویزای شما منفی باشد، پاسپورت شما به همراه نامه ای رسمی که در آن دلیل رد درخواست شما اشاره شده است به شما داده خواهد شد.

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به هلند را در اختیارتان قرار میدهند

 

فرم مشاوره رایگان

ثبت ديدگاه