ویزای تحصیلی آلمان

 

هر ساله، دانشجویان بین المللی از کشورهای مختلف جهان برای ادامه تحصیل به دانشگاه های مختلف کشور آلمان مهاجرت (مهاجرت به آلمان ) می کنند. کلیه متقاضیان ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی ، کالج و مدرسه ای در کشور آلمان ، می بایست برای اخذ ویزای تحصیلی در کشور آلمان اقدام نمایند. معروف ترین دانشگاه های کشور آلمان که دانشجویان بین المللی بیشتر علاقه مند به تحصیل در آنها هستند، عبارتند از:

Technical University of Munich

LMU Munich

University of Heidelberg

Karlsruhe Institute of Technology

Humboldt University of Berlin

Free University of Berlin

برای دوره های مطالعاتی تا 3 ماه ،نیاز به ویزای شنگن دارید

برای دوره های مطالعاتی بیشتر از 3 ماه ، نیاز به ویزای تحصیلی آلمان دارید

انواع ویزاهای تحصیلی کشور آلمان

German Student Visa

ویزای استاندارد تحصیلی برای دانشجویان بین المللی در کشور آلمان است ، که برای ادامه تحصیل در دانشگاه های آلمان ، به صورت تمام وقت پذیرفته شده اند.

German Student Application Visa

این ویزا مربوط به متقاضیانی است که قصد ثبت نام در دانشگاه های آلمان را دارند. این ویزا تنها برای انجام فرایند ثبت نام دانشگاهی اعتبار داشته و شخص با داشتن این ویزا ، قادر به تحصیل در کشور آلمان نیست.

German Language Course Visa

ویزای اختصاصی دوره های زبان در کشور آلمان است.

شرایط مورد نیاز برای اخذ مجوز تحصیلی برای دانشگاه ها

به طور کلی، شرایط مورد نیاز برای اخذ مجوز تحصیل در آلمان را می توان به شرح زیر خلاصه نمود:

  1. پرداخت وجه درخواست
  2. اخذ پذیرش در یکی از موسسات آموزشی نظیر دانشگاه های معتبر کشور آلمان.
  3. – دوره تحصیلی می بایست بیشتر از 6 ماه بوده و مدت زمان تحصیل نباید کمتر از 18 ساعت در هفته باشد.
  4. – در صورتی که پذیرش به صورت مشروط باشد ، می بایست شرایط مربوط به پذیرش قید شده باشد.
  5. تحصیل به صورت تمام وقت.
  6. شما باید مدارک و مستندات برای تمکن مالی به منظور زندگی در کشور آلمان را ارائه دهید. این میزان براساس براورد دولت آلمان در سال 2018 برابر 8640 یورو به ازای هر سال است. این هزینه را می توان از طریق سپرده در یک بانک آلمانی ، گواهی دریافت بورسیه تحصیلی ، که در آن می بایست میزان پوشش هزینه مشخص شده باشد.
  7. تکمیل و امضای فرم درخواست ویزا.
  8. پاسپورت معتبر.
  9. 2 فتوکپی پاسپورت.
  10. کارت ملی.
  11. عکس پاسپورتی.
  12. ویزاهای شنگن قبلی.
  13. ترجمه رسمی به زبان انگلیسی یا آلمانی دانشنامه و ریز نمرات مقاطع قبلی.
  14. مدرک زبان آلمانی.
  15. مدرک زبان انگلیسی ،برای رشته هایی که تحصیل در آن ها به زبان انگلیسی است.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی مربوط به دانشگاه ها

  1. پاسپورت متقاضی و کپی کلیه صفحات آن.
  2. تکمیل فرم درخواست اینترنتی.
  3. دو قطعه عکس که باید اخیراً اخذ شده باشد.
  4. نامه پذیرش تمام وقت از یکی از موسسات آموزشی معتبر در کشور آلمان. در این نامه باید اطلاعاتی از قبیل نام متقاضی دوره دکتری، نام رشته ای که در آن پذیرفته شده اید، مقطع تحصیلی و مدت زمان تحصیل ذکر شده باشد.
  5. مدارک و مستندات که نشان دهنده توانایی شخص برای پرداخت هزینه های تحصیلی است، که از طرق زیر قابل اثبات است:
  • مدارک مربوط به اخذ بورسیه تحصیلی.
  • قرارداد همکاری پاره وقت که می بایست شامل مواردی از قبیل اینکه چند ساعت در هفته کار خواهید کرد، دستمزد و طول دوره قرارداد همکاری باشد.
  • گواهی تمکن مالی از حسابتان در یکی از بانک های کشور آلمان. با توجه به اینکه انتقال پول از ایران به آلمان مشکل است، شما می توانید در زمان ارائه مدارک خود به سفارت، گواهی تمکن مالی حساب خود در یکی از بانک های کشور ایران را ارئه دهید.
  1. ارائه مدارک و مستندات مبنی بر داشتن محل اقامت در کشور آلمان.

این مورد را می تواند از طریق داشتن خانه، آپارتمان و یا اجیره منزل یا اتاق در کشور آلمان به اثبات برسد. چنانچه شما منزلی اجاره کرده اید، باید اجاره نامه ای که به تائید صاحب ملک یا مدیر ساختمان رسیده است ارائه دهید. چنانچه تاکنون محلی را اجاره نکرده اید، می توانید در یک برگ بیان نمائید که قصد اقامت در کجا را دارید و چگونه این موضوع را مدیریت می کنید.

 

بهترین زمان اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

بهترین زمان برای اقدام ، بلافاصله پس از دریافت نامه پذیرش از طرف دانشگاه است. علاوه بر این ، شما می بایست پول کافی برای پوشش هزینه های زندگی خود در طول دوران تحصیل خود در کشور آلمان داشته باشید.

نحوه اقدام برای ویزای تحصیلی آلمان

نحوه اقدام برای ویزای تحصیلی آلمان با توجه به هر کشور متفاوت است. با این وجود ، مراحل کلی ارسال درخواست ویزای تحصیلی آلمان به شرح زیر است:

  • مراجعه به وبسایت سفارت آلمان و دریافت اطلاعات
  • بررسی مدارک مورد نیاز و شیوه کار
  • تعیین وقت ملاقات
  • گردآوری کلیه مدارک مورد نیاز
  • پرداخت هزینه درخواست که عموماً 60 تا 75 یورو است. شما می بایست تائیدیه پرداخت را در روز مصاحبه ، همراه خود داشته باشید. این هزینه غیر قابل بازگشت است.
  • آماده شدن برای مصاحبه
  • ممکن است پس از انجام مصاحبه ، مدارک بیشتری از متقاضی درخواست گردد

 

وقت سفارت و مصاحبه برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان

برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان انجام مصاحبه الزامی است. کلیه متقاضیان باید با وقت قبلی به سفارت مراجعه کنند. تعیین وقت قبلی از طریق ارسال ایمیل به سفارت انجام می پذیرد. ایمیل ارسالی باید حاوی: نام و نام خانوادگی متقاضی دریافت ویزا، شماه گذرنامه، تاریخ تولد، تاریخ انقضای گذرنامه، ملیت، تاریخ پرواز، شماره تماس و آدرس ایمیل برای تائید وقت باشد.

به طور کلی، زمان بندی های مربوط به تعیین وقت سفارت متغیر است.

نکاتی که باید در مورد پروسه درخواست ویزای تحصیلی آلمان به آن ها توجه کنید:

  • از اعتبار پاسپورت خود اطمینان حاصل کنید.
  • عکس خود را مطابق با استاندارد کشور آلمان آماده کرده و از الصاق آن به فرم درخواست ، اجتناب کنید.
  • در زمان مصاحبه ، شخص دیگری را همراه با خود به سفارت نبرید.
  • حتماً برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید.
  • مدت زمان 4 ماه را برای بررسی درخواست خود در نظر داشته باشید. بررسی درخواست با توجه به شرایط هر متقاضی ، متفاوت خواهد بود.
  • فرم درخواست ویزای تحصیلی را می توانید اینترنتی و از طریق وبسایت سفارت آلمان در ایران دریافت کنید.
  • در نظر داشته باشید که پاسپورت شما در طول مدت زمان بررسی درخواست ، در سفارتخانه آلمان باقی خواهد ماند.
  • هزینه بررسی درخواست غیر قابل استرداد است ، حتی در حالتی که درخواست شما مورد پذیرش قرار نگیرید.
  • در صورتی که درخواست شما مورد پذیرش قرار نگیرد ، دلایل رد درخواست به شما اطلاع داده خواهد شد.

 

مدارک لازم برای دریافت اجازه اقامت کشور آلمان

  1. تکمیل فرم درخواست
  2. پاسپورت معتبر
  3. مدارکی که بیانگز داشتن محل سکونت در کشور آلمان است
  4. تائیدیه ثبت نام
  5. عکس پاسپورتی
  6. نامه پذیرش از دانشگاه
  7. پرداخت هزینه درخواست
  8. پرداخت هزینه درخواست
  9. 9.گواهی تمکن مالی.
  10. نامه ای از صاحب خانه که بیانگر تائید آدرس شما باشد.

 

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت تحصیلی را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت غیر تحصیلی به آلمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.