ویزای تحصیلی کانادا

کشور کانادا برای ادامه تحصیل و مهاجرت یکی از کشورهای پرطرفدار است .از جمله امکانات تحصیلی بسیار خوب در کشور کانادا، زندگی در کشوری با استانداردهای بالای رفاهی، تحصیل در دانشگاه های معتبر و امکان همکاری با محققین مطرح بین المللی و تدریس دروس به زبان انگلیسی است که موجب شده است تا دانشگاه های کشور کانادا همواره و در طی سالیان متمادی، مورد استقبال متقاضیان ادامه تحصیل قرار گیرد. دریافت ویزای تحصیلی برای ادامه تحصیل در کشور کانادا در مقاطع مختلف اعم از دانشگاه، کالج و مدرسه الزامی است.

مجوز تحصیلی در کانادا

چنانچه شما تمایل به ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای را در کشور کانادا داشته باشید، می بایست برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمائید. با داشتن این ویزا:

  • می توانید تا سقف حداکثر 4 سال در کشور کانادا و در یکی از مراکز آموزشی آن به ادامه تحصیل بپردازید.
  • می توانید به کشور کانادا در طول مدت اعتبار ویزای خود بدون هیچ محدودیتی سفر کنید.

– اجازه کار به میزان هر دو هفته 20 ساعت را در کشور کانادا خواهید داشت. درآمدی که دانشجویان در حین کار پاره وقت بدست می آورند، تنها می تواند به عنوان کمک هزینه زندگی درنظرگرفته شود. اجازه کار پس از شروع تحصیل در کانادا به دانشجویان اعطا خواهد شد.

– چنانچه شرایط لازم را داشته باشید، می توانید برای اقامت موقت یا دائم اقدام کنید.

  • چنانچه تحصیل شما به طول بینجامد، باید مجدداً برای یک ویزای دانشجویی جدید اقدام کنید. شما می توانید در زمان درخواست، برای خانواده خود نیز درخواست را اسال نمایید. خانواده شامل:
  • همسر
  • فرزند شما و همسرتان که ازدواج نکرده است و کمتر از 18 سال سن دارد.
  • هزینه درخواست ویزا برای هر یک از اعضای خانواده جداگانه اخذ می شود.

مجوز تحصیلی چیست (Study Permit)؟

مجوز تحصیلی به مجوز کتبی صادر شده توسط افسر مهاجرت کشور کانادا به متقاضی ادامه تحصیل در کانادا اعطا می شود که به موجب آن، شخص اجازه تحصیل در کانادا را خواهد داشت.
نکته: مجوز تحصیلی، 90 روز پس از اتمام دوره تحصیل دانشجو، اعتبار خود را از دست خواهد داد.

آیا برای ادامه تحصیل در کشور کانادا به مجوز تحصیلی نیاز است؟

به طور کلی، متقاضیان خارجی تحصیل در دانشگاه ها و کالج های کانادا می بایست برای تحصیل در دانشگاه های این کشور، مجوز تحصیل دریافت کنند. به طور کلی، مجوز تحصیلی برای موارد زیر نیاز نیست:

  • مهدکودک ها و پیش دبستانی
  • حضور در کورس های آموزشی در قالب پکیج تورهای مسافرتی
  • حضور در کورس های آموزشی غیر آکادمیک
  • حضور در کورس های آموزشی با مدت زمان کمتر از 6 ماه

آیا امکان کار حین تحصیل وجود دارد؟

بله، به عنوان یک دانشجوی بین الملل، شما قادر خواهید بود تحت قوانین کشور کانادا، در صورت احراز شرایط لازم، در زمان تحصیل، کار کنید.

آیا امکان کار خارج از دانشگاه بدون دریافت اجازه کار وجود دارد؟

شما می توانید تا 20 ساعت در هفته بدون دریافت اجازه کار، در کشور کانادا کار کنید. متقاضی می بایست:

  • مجوز تحصیلی معتبر داشته باشد.
  • حداقل زمان تحصیل او 6 ماه باشد.
  • کار کردن متقاضی، خللی در تحصیل وی نخواهد داشت و او کلیه وظایف تحصیلی خود را به طور کامل انجام خواهد داد.

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کشور کانادا

1. دریافت پذیرش قطعی از یک دانشگاه یا کالج کانادایی

قبل از اقدام برای اخذ مجوز تحصیلی، متقاضی می بایست به صورت تمام وقت برای تحصیل در یکی از دانشگاه ها یا کالج های کشور

کانادا پذیرش قطعی دریافت کرده باشد. ارائه نامه پذیرش رسمی از دانشگاه، از شروط اصلی و الزامی است. نامه پذیرش باید شامل زمان شروع و زمان پیش بینی شده اتمام تحصیلات به همراه هزینه دقیق تحصیل باشد.

2. احراز شرایط مورد نیاز قانون حفاظت از مهاجرین و پناهندگان کانادا (IRPA)

متقاضی می بایست کلیه الزامات مربوط به قانون حفاظت از مهاجرین و پناهندگان کانادا، از جمله ترک کانادا در پایان مدت تحصیل را رعایت نماید.

3. دریافت و تکمیل فرم درخواست

متقاضی می بایست فرم درخواست را از طریق سایت مربوطه دریافت و تکمیل نماید.

4. عدم داشتن سابقه کیفری

5. برخورداری از سلامت جسمی و روحی مناسب

این امکان وجود دارد که از متقاضیان درخواست انجام تست پزشکی شود. هرچند، در حال حاضر، متقاضیان ایرانی برای تحصیل در کشور

کانادا، نیازی به انجام تست پزشکی ندارند. چنانچه شخص، متقاضی تحصیل به مدت کمتر از 6 ماه در کشور کانادا باشد نیز، نیاز به انجام تست پزشکی ندارد.

6. ارسال مدارک مورد نیاز

1. کپی صفحه اطلاعات پاسپورت که حاوی اطلاعات شخصی، شماره پاسپورت، تاریخ صدور، مدت زمان اعتبار پاسپورت و عکس است.

2. نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه که بیانگر پذیرش قطعی متقاضی برای تحصیل به صورت تمام وقت است.

3. براساس قوانین کشور کانادا، کلیه دانشجویان می بایست در طول دوران تحصیل خود بیمه باشند. متقاضیان می بایست مدارک مربوط به بیمه را ارائه دهند.

4. ترجمه رسمی دانشنامه و ریز نمرات به زبان انگلیسی.

5. کپی سند ازدواج (در صورت تاهل).

6. دو قطعه عکس.

7. گواهی بانکی تمکن مالی

بیانگر استطاعت مالی شما برای ادامه تحصیل در کشور کانادا است. گواهی تمکان مالی برای پوشش هزینه های

دانشجویی در کشور کانادا است. چنانچه طول دوره تحصیل کمتر از یک سال باشد، متقاضی می بایست گواهی تمکن مالی برای پوشش

هزینه در طول مدت زمان تحصیل را ارائه نماید. در صورتی که دوره تحصیل بیش از 1 سال باشد، متقاضی می بایست گواهی تمکن مالی

برای پوشش سال تحصیلی نخست را ارائه نماید.

8. مدارک مربوط به بورسیه تحصیلی

می بایست شامل اطلاعاتی از قبیل مقدار بورسیه و مدت زمان اعطای آن باشد. در ارتباط با دانشجویان دکتری، می بایست اطلاعات

مربوط به گرنت آموزشی و یا استخدام شدن آنها در دانشگاه مربوطه در طول دوران تحصیل، ارسال گردد.

8. مدرک زبان آیلتس، مدرک زبان تافل و یا سایر مدارک مورد تائید سفارت کانادا

9. پرداخت هزینه درخواست

10. دریافت اطلاعات بیومتریک

ممکن است در طول روند بررسی درخواست از متقاضی تقاضای ارائه اطلاعات بیومتریک نظیر اثر انگشت و عکس شود. پس از ارسال درخواست و پرداخت هزینه انجام بیومتریک، ایمیلی از طرف اداره مهاجرت کانادا دریافت خواهید کرد، که دستورالعمل مربوط به نحوه ارائه اطلاعات بیومتریک و همچنین مراکز ارائه دهنده این سرویس در آن وجود دارد. توصیه می شود، هر چه سریعتر پس از دریافت ایمیل، برای ثبت اطلاعات بیومتریک خود اقدام کنید.

11. بررسی درخواست توسط کشور کانادا

برای تصمیم گیری آژانس مهاجرت کشور کانادا در ارتباط با درخواست متقاضی، می بایست کلیه اطلاعات و مدارک مورد نیاز ارسال شده

باشد. چنانچه مدارک ارسالی کامل نباشد، مدت زمان بررسی درخواست طولانی تر خواهد شد و درخواست مدارک بیشتری از متقاضی می شود.

12. اعلام نتیجه

نتایج بررسی درخواست، از طریق ایمیل به متقاضی اعلام می گردد.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت تحصیلی را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.