اکسپرس اینتری کانادا | Canada Express Entry

اکسپرس اینتری کانادا

اکسپرس اینتری کانادا | Canada Express Entry

 

 

کانادا کشوری با فرصت های کاری متنوعی است و چشم انداز شغلی خوبی دارد.  افرادی که قصد مهاجرت کاری به کانادا را دارند،  می توانند بر اساس مدارک تحصیلی (تحصیل در کانادا) و تجربه کاری که در یک دوره زمانی در خارج از کانادا یا در کانادا به دست آورده اند، برای کار در کانادا در خواست بدهند . برای به دست آوردن جایگاه شغلی مناسب، بهتر است با سابقه کاری دست کم ۱۲ ماهه  اقدام کنید. در کانادا برای افراد مشتاق و دارای مهارت زبان انگلیسی و زمینه تخصصی کاری ، فرصت های رشد و پیشرفت بسیار زیاد است. اگر حرفه یا مشخصات شما در حیطه مشاغل مورد نیاز کانادا قرار می گیرد ، در مواردی حتی بدون داشتن پیشنهاد شغلی ، می توانید به کانادا مهاجرت کنید. برنامه اکسپرس انتری به همین منظور ایجاد شده است.

 

اکسپرس اینتری کانادا

 

اکسپرس انتری چیست؟

اکسپرس انتری ، اجازه ورود سریع و اقامت در کانادا از روش جذب نیروی متخصص کاری  (Skilled Worker)  است که تمامی درخواست ها در آن، تحت یک سیستم آنلاین مدیریت انجام و پیگیری می شود. برخی کشورها قبل از اینکه به شما اجازه کار بدهند، بررسی می کنند که شما یک پیشنهاد شغلی داشته باشید ، اما در خصوص کشور کانادا شرایط کمی فرق می کند .  Express Entry ، سریع تری و مشهورترین مسیر مهاجرت به کاناداست که برای پیشنهاد شغلی امتیاز ویژه ای قائل است، اما قبل از مهاجرت،‌ فرد را در فشار برای یافتن شغل در کانادا نمی گذارد.  اگر تخصص فردی  در لیست مشاغل مورد نیاز کانادا باشد و او بتواند در سیستم امتیاز دهی حد نصاب امتیاز را کسب کند، در کانادا دعوت به کار می شود و می تواند بلافاصله کار خود شروع کند!   به طور کلی ۳ برنامه مهاجرتی در قالب برنامه های کاری موجود در Express Entry تعریف شده است که عبارتند از:

  1. Federal Skilled Worker Program
  2. Federal Skilled Trades Program
  3. Canadian Experience Class

علاوه بر موارد فوق، ایالت های مختلف کانادا نیز می توانند از طریق Provincial Nominee  Program  (PNP)   نیز اقدام به جذب نیرو کنند.

* فقط در مورد برخیPNP  های خاص ، متقاضی ملزم به داشتن شغل پیش از مهاجرت به کانادا است.

هرکدام از برنامه ها الزامات خاص خود را دارند. متقاضیان در ابتدا باید به سوالاتی پاسخ دهند و بر اساس پاسخ سوالات، برنامه متناسب آنها ارائه می شود. به طور کلی سوالات در ارتباط با:

  • سن
  • ملیت
  • سطح زبان
  • سابقه شغلی
  • سطح تحصیلات
  • تعداد اعضای خانواده و
  • جزئیات مربوط به پیشنهاد شغلی هستند.

 

شرایط کلی مورد نیاز برای احراز صلاحیت:

  • اثبات این موضوع به افسر اداره مهاجرت که شما پس از اتمام مدت زمان اجازه کار، کشور کانادا را ترک خواهید کرد.
  • اثبات تمکن مالی برای پوشش هزینه های خود و خانواده در مدت زمان اقامت در کشور کانادا.
  • رعایت قوانین کشور کانادا و نداشتن سابقه کیفری.
  • اثبات این که خطری برای امنیت کشور کانادا نخواهید داشت.
  • تایید اینکه قصد کار کردن با کارفرمایان فاقد صلاحیت را ندارید.
  • تایید اینکه قصد کار کردن با کارفرمایانی که در موارد غیر اخلاقی فعالیت دارند، نداشته باشید.
  • برخورداری از سلامت جسمی و روحی مناسب.

هزینه زندگی در کانادا

 

 

Canadian Language Benchmark (CLB)

CLB ،‌ سیستم استانداردی به منظور اندازه گیری سطح توانایی زبان انگلیسی متقاضیان دریافت اجازه کار در کشور کانادا و یا متقاضیان دریافت حق تابعیت این کشور است. برای بررسی سطح زبان فرانسه متقاضیان جویای کار در مناطق فرانسوی از Niveaux de Competence Linguistique Canadiens   استفاده می شود.

 

جدول معادل نمره زبان آیلتس جنرال بر اساس CLB
SpeakingListeningWritingReadingCLB Level
۷٫۵۸٫۵۷٫۵۸۱۰
۷۸۷۷۹
۶٫۵۷٫۵۶٫۵۶٫۵۸
۶۶۶۶۷
۵٫۵۵٫۵۵٫۵۵۶
۵۵۵۴۵
۴۴٫۵۴۳٫۵۴

 

 

 

جدول معادل نمره زبان فرانسه (TEF Canada)
SpeakingListeningWritingReadingCLB Level
۳۹۳-۴۱۵۳۱۶-۳۳۳۳۹۳-۴۱۵۲۶۳-۲۷۷۱۰
۳۷۱-۳۹۲۲۹۸-۳۱۵۳۷۱-۳۹۲۲۴۸-۲۶۲۹
۳۴۹-۳۷۰۲۸۰-۲۹۷۳۴۹-۳۷۰۲۳۳-۲۴۷۸
۳۱۰-۳۴۸۲۴۹-۲۷۹۳۱۰-۳۴۸۲۰۷-۲۳۲۷
۲۷۱-۳۰۹۲۱۷-۲۴۸۲۷۱-۳۰۹۱۸۱-۲۰۶۶
۲۲۶-۲۷۰۱۸۱-۲۱۶۲۲۶-۲۷۰۱۵۱-۱۸۰۵
۱۸۱-۲۲۵۱۴۵-۱۸۰۱۸۱-۲۲۵۱۲۱-۱۵۰۴

 

 

جدول معادل نمره زبان فرانسه (TCF Canada)
SpeakingListeningWritingReadingCLB Level
۱۶-۲۰۵۴۹-۶۹۹۱۶-۲۰۵۴۹-۶۹۹۱۰ and above
۱۴-۱۵۵۲۳-۵۴۸۱۴-۱۵۵۲۴-۵۴۸۹
۱۲-۱۳۵۰۳-۵۲۲۱۲-۱۳۴۹۹-۵۲۳۸
۱۰-۱۱۴۵۸-۵۰۲۱۰-۱۱۴۵۳-۴۹۸۷
۷-۹۳۹۸-۴۵۷۷-۹۴۰۶-۴۵۲۶
۶۳۶۹-۳۹۷۶۳۷۵-۴۰۵۵
۴-۵۳۳۱-۳۶۸۴-۵۳۴۲-۳۷۴۴

 

National Occupation Classification Code (NOC)

لیست تقاضاهای شغلی کشور کانادا طبق فهرست NOC یا طبقه بندی ملی مشاغل توسط مقامات مهاجرت کانادایی دسته معرفی شده است. عمده مشاغل   NOC نوع O ، A  و B هستند. از این میان، دسته O برای پروفایل های شغلی مدیریتی است که در حال حاضر بیشترین تقاضا را در کانادا دارند. این دسته به طور کلی نیاز به داشتن مدرک تحصیلی در رشته  مدیریت (عمدتا بازرگانی) و مشابه آن را دارد علاوه بر اینکه نیازمند حداقل یک سال سابقه کار مدیریتی است. مشاغل دیگر NOC   که در کشور کانادا مورد تقاضا هستند  گاها در سطوح مختلف استانی ارائه می شوند. گروه های اصلی شغلی برای مقاصد مهاجرتی به کانادا در زیر به فهرست وار آمده اند:

  • مهارت نوع صفر: مشاغل مدیریتی.
  • مهارت نوع A: مشاغل حرفه ای که با مدارک دانشگاهی همراه است.
  • مهارت نوع B: مشاغل فنی
  • مهارت نوع C: مشاغل متوسط
  • مهارت نوع D: مشاغل کارگری

 

اکسپرس اینتری کانادا

 

مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت مهاجرت کاری کانادا 

شما می بایست کلیه مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری را آماده کنید. مدارکی نظیر مدرک زبان که بیانگر صلاحیت شما برای برنامه Express Entry است. مدارک مورد نیاز عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدرک زبان
  • پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی که می بایست شامل موارد زیر باشد:
  • تاریخ شروع به کار
  • نام و آدرس کارفرما
  • کد NOC
  • شماره Labour Market Impact Assessment (LMIA)
  • حقوق و مزایای شما
  • وظایف شما
  • شرایط کار، به عنوان مثال ساعات کاری (حداقل ۳۰ ساعت کار در هفته به صورت کار تمام وقت در نظر گرفته می شود(
  • کار باید به صورت پیوسته باشد
  • ترجمه رسمی دانشنامه و ریز نمرات مقاطع تحصیلی
  • گواهی تمکن مالی

تمکن مالی مورد نیاز براساس تعداد اعضای خانواده متقاضی متفاوت است. در جدول زیر، تمکن مالی بر اساس تعداد اعضای خانواده ارائه شده است. تمکن مالی می بایست هم در زمان ارسال درخواست و هم در زمان دریافت اقامت کشور کانادا، در دسترس متقاضی باشد.

 

هزینه خرید ملک در کانادا
تعداد اعضای خانوادهمقدار تمکن مالی مورد نیاز (دلار کانادا(
۱۱۲ هزار و ۶۶۹
۲۱۵ هزار و ۷۷۲
۳۱۹ هزار و ۳۹۰
۴۲۳ هزار و ۵۴۲
۵۲۶ هزار و ۷۰۱
۶۳۰ هزار و ۱۱۴
۷۳۳ هزار و ۵۲۸
به ازای هر نفر اضافه۳ هزار و ۴۱۴

 

ارسال اطلاعات از طریق پروفایل شخصی

پروفایل شخصی شما در Express Entry محلی است که توسط آن، شما می توانید اطلاعات خود را ارسال نمائید. در صورت احراز صلاحیت، اطلاعات شما در دایرکتوری کاندیداهای شغلی ثبت می گردد. اطلاعات شما به همراه سوابق کاری و تحصیلی، توسط سیستم نمره دهی Express Entry، رتبه بندی می شود.

 

اکسپرس اینتری کانادا

 

دریافت دعوت نامه و اپلای برای دریافت اقامت دائم

  • در صورتی که در سیستم امتیاز بندی Express Entry بین کاندیداهای با بالاترین امتیازها قرار بگیرید، اداره مهاجرت برای شما ویزا صادر می کند که برای دریافت اقامت دائم کشور کانادا اقدام نمائید. سقف امتیاز بررسی های  اولیه ۱۰۰ و سقف امتیاز صلاحیت های ثانویه مجموعه ۱۲۰۰ امتیاز است. این امتیازات می تواند به همسر متقاضی هم تعلق بگیرد.
  • ۵۰۰ امتیاز شامل صلاحیت های فردی مثل تحصیلات،‌ سن، تجربه کاری و آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسه است.
  • ۶۰۰ امتیاز شامل داشتن دعوت نامه شغلی یا انتخاب شدن از طرف یک استان کانادا برای مهاجرت است.
  • ۱۰۰ امتیاز برای قابل استفاده بودن توانمندی های فرد در کانادا است.

 

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

مدت زمان رسیدگی به درخواست ها

مدت زمان رسیدگی به درخواست برای انواع مختلف مهاجرت شغلی متفاوت است، اما به طور کلی در طی مدت زمان ۶ ماه به درخواست های اقامت دائم رسیدگی می شود. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع مختلف مهاجرت کاری به کشور کانادا، می توانید با کارشناسان موسسه صبا پلن در ارتباط باشید.

 

شرایط کلی مورد نیاز برای روش های مختلف مهاجرت کاری
 

معیار

 

Canadian Experience Class

 

Federal Skilled Worker Program

 

Federal Skilled Trades Program

 

 

سطح زبان

CLB 7   در صورتی که سطح NOC صفر یا A است 

 

CLB 7

CLB 5  برای مهارت های اسپیکینگ و لیسنینگ
CLB 5 در صورتی که سطح NOC ،  B است CLB 4 برای مهارت های رایتینگ و ریدینگ
 

 

سابقه و نوع کار

 

سابقه کاری کانادایی

NOC سطح

 

سابقه کاری کانادایی یا خارجی NOC سطح

 

سابقه کاری حرفه ای کانادایی

یا خارجی NOC سطح

۰۰B
AA
BB
 

میزان سابقه کار

 

۱ سال در کانادا در طی ۳ سال گذشته (به صورت تمام وقت یا پاره وقت)

 

۱ سال پیویسته در طی ۱۰ سال گذشته (به صورت تمام وقت یا پاره وقت)

 

۲ سال در طی ۵ سال گذشته (به صورت تمام وقت یا پاره وقت)

 

پیشنهاد شغلی

 

نیاز نیست

 

نیاز نیست

 

پیشنهاد شغلی معتبر برای پوزیشن شغلی تمام وقت نیاز است.

 

تحصیلات

 

نیاز نیست

Secondary education required 

نیاز نیست

You can get more selection criteria (FSW) points for your post-secondary education

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.