ویزای تحصیلی استرالیا

 

کشور استرالیا برای ادامه تحصیل و مهاجرت یکی از کشورهای پرطرفدار است .از جمله امکانات تحصیلی بسیار خوب در کشور استرالیا، زندگی در کشوری با استانداردهای بالای رفاهی، تحصیل در دانشگاه های معتبر و امکان همکاری با محققین مطرح بین المللی و تدریس دروس به زبان انگلیسی است که موجب شده است تا دانشگاه های کشور استرالیا در سال های اخیر مورد استقبال متقاضیان ایرانی قرار گیرد.  دریافت ویزای تحصیلی برای ادامه تحصیل در کشور استرالیا در مقاطع مختلف اعم از دانشگاه و مدرسه الزامی است.

اقامت تحصیلی

چنانچه شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای را در کشور استرالیا دارید، می بایست برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمائید. با داشتن این ویزا:

  • می توانید تا سقف حداکثر ۵ سال در کشور استرالیا و در یکی از مراکز آموزشی آن به ادامه تحصیل بپردازید.

  • می توانید به کشور استرالیا در طول مدت اعتبار ویزای خود بدون هیچ محدودیتی سفر کنید.

  • اجازه کار به میزان هر دو هفته ۴۰ ساعت را در کشور استرالیا خواهید داشت. درآمدی که دانشجویان در حین کار پاره وقت بدست می آورند، تنها می تواند به عنوان کمک هزینه زندگی درنظرگرفته شود. اجازه کار پس از شروع تحصیل در استرالیا به دانشجویان اعطا خواهد شد.

  • چنانچه شرایط لازم را داشته باشید، می توانید برای اقامت موقت یا دائم اقدام کنید.

  • چنانچه تحصیل شما به طول بینجامد، باید مجدداً برای یک ویزای دانشجویی جدید اقدام کنید.

  • شما می توانید در زمان درخواست، برای خانواده خود نیز درخواست را اسال نمایید. خانواده شامل:

  • همسر

  • فرزند شما و همسرتان که ازدواج نکرده است و کمتر از ۱۸ سال سن دارد.

  • هزینه درخواست ویزا برای هر یک از اعضای خانواده جداگانه اخذ می شود.

ویزای تحصیلی استرالیا

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کشور استرالیا

  1. اخذ پذیرش قطعی از دانشگاه

متقاضی می بایست به صورت تمام وقت برای تحصیل در یکی از دانشگاه های کشور استرالیا پذیرش گرفته باشد. ارائه نامه پذیرش الزامی است.

  1. پرداخت هزینه تحصیل

چنانچه دانشجو می بایست خودش هزینه تحصیل را بپردازد، می بایست بخشی از هزینه تحصیل را قبل از ارسال درخواست پرداخت نماید.

  1. دریافت و تکمیل فرم درخواست

فرم درخواست ویزای تحصیلی از طریق سایت مربوطه قابل دسترسی است.

۴٫ارسال مدارک مورد نیاز

  • کپی صفحات پاسپورت که حاوی اطلاعات شخصی، مدت زمان اعتبار پاسپورت و غیره است.

  • نامه پذیرش از دانشگاه مربوطه که بیانگر پذیرش قطعی متقاضی برای تحصیل به صورت تمام وقت است.

  • براساس قوانین کشور استرالیا، کلیه دانشجویان می بایست در طول دوران تحصیل خود بیمه باشند. متقاضیان می بایست مدارک مربوط به بیمه را ارائه دهند. چنانچه کارگزار بیمه متقاضی، دانشگاه محل تحصیل وی باشد، می بایست مدارک مربوطه ارائه شود. چنانچه در نامه پذیرش ذکر شده باشد که پذیرش شخص به همراه بیمه است، می بایست نامه پذیرش به عنوان مدرک بیمه ارسال شود.

  1. گواهی بانکی تمکن مالی

که بیانگر استطاعت مالی شما برای ادامه تحصیل در کشور استرالیا است. گواهی تمکان مالی برای پوشش هزینه های دانشجویی در کشور استرالیا بوده و براساس برآورد دولت این کشور، سالیانه ۲۰ هزار دلار استرالیا هزینه مربوط به اقامت و زندگی دانشجویی در این کشور است.

  1. مدارک مربوط به بورسیه تحصیلی

می بایست شامل اطلاعاتی از قبیل مقدار بورسیه و مدت زمان اعطای آن باشد. در ارتباط با دانشجویان دکتری، می بایست اطلاعات مربوط به گرنت آموزشی و یا استخدام شدن آنها در دانشگاه مربوطه در طول دوران تحصیل، ارسال گردد.

۴ چیزی که باید قبل از تحصیل در استرالیا بدانید!

  1. ارسال فرم ورود موقت (Genuine Temporary Entrant)

متقاضیان ادامه تحصیل در کشور استرالیا می بایست مستندات مربوط به اینکه تنها به قصد تحصیل به کشور استرالیا مسافرت می کنند را ارائه دهند.

  • مدرک زبان آیلتس، تافل و یا سایر مدارک مورد تائید سفارت استرالیا نظیر PTE

 

حداقل نمره قابل قبول برای آزمون آیلتس ۵/۵ است.

  1. پرداخت هزینه درخواست

هزینه درخواست ویزای تحصیلی ۵۷۵ دلار استرالیا است.

  1. دریافت اطلاعات بیومتریک

ممکن است در طول روند بررسی درخواست از متقاضی تقاضای ارائه اطلاعات بیومتریک نظیر اثر انگشت و یا عکس شود.

  1. بررسی درخواست توسط کشور استرالیا

برای تصمیم گیری آژانس مهاجرت کشور استرالیا در ارتباط با درخواست متقاضی، می بایست کلیه اطلاعات و مدارک مورد نیاز ارسال شده باشد. چنانچه مدارک ارسالی کامل نباشد، مدت زمان بررسی درخواست طولانی تر خواهد شد و درخواست مدارک بیشتری از متقاضی می شود.

  1. دریافت نتیجه

متقاضی ایمیلی دریافت می کند که نشاندهنده نتیجه بررسی درخواست او خواهد بود. چنانچه درخواست شما مورد پذیرش قرار گیرد، ایمیل دریافتی حاوی اطلاعات ویزا خواهد بود:

  • شماره ویزا
  • تاریخ شروع ویزا
  • شرایط ویزا

متقاضی می بایست یک کپی از ایمیل دریافتی حاوی اطلاعات ویزا را به همراه خود به کشور استرالیا بیاورد.

درصورت نیاز به اطلاعات دقیق در مورد تحصیل در استرالیا و مشاوره می‌توانید با پر کردن فرم مشاوره رایگان  از دانش کارشناسان مجرب صباپلن در این زمینه بهره‌مند شوید

 

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت تحصیلی را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.