کشور اسپانیا دارای مراکز مهم آموزشی در سطح اروپا و دنیا میباشد که در سالهای اخیر در بسیاری از رشته ها از جمله  پزشکی و اقتصاد زبان زد محافل مهم علمی جهان به شمار می آید.

تحصیل پیش از دانشگاه در اسپانیا

د‌ر اسپانیا (مشابه با کشور خودمان) كودكان‌ از ۳ سالگی‌ وارد مهد كودک می‌شوند و تا ۶ سالگی‌ آموزش‌های‌ پیش دبستانی را می‌آموزند كه‌ آخرین‌ سال‌ آن‌ اجباری‌ است. آموزش‌ ابتدیی‌ از ۶ سالگی‌ شروع‌ و تا ۱۱ سالگی‌ ادامه‌ می‌یابد. در این‌ مدت‌ دانش‌آموزان‌ ضمن‌ آشنایی‌ با محیط، خواندن‌ و نوشتن‌ و دروس‌ ابتدیی‌ را فرا می‌گیرند.

سپس‌ دوره‌ آموزش‌ متوسطه‌ را شروع‌ می‌كنند كه‌ شامل‌ دو مرحله‌ است.دوره‌ اول‌ ۳ سال‌ به‌ طول‌ می‌انجامد و دانش‌آموز موفق‌ به‌ كسب‌ مدرک پایان تحصیلات در دوره‌ مدرسه‌ می‌شود.
مرحله‌ دوم‌ نیز ۳ سال‌ است‌ كه‌ بعد از گذراندن‌ آن، دانش‌آموز درجه‌ تحصیلی Bachiller را دریافت‌ می كند. در صورت‌ تمایل‌ دانش‌آموز یك‌ دوره‌ یك‌ ساله‌ پیش‌ دانشگاهی‌(Curso de Orientacion Universitaria)  را برای ورود به‌ دانشگاه‌ یا دوره‌های‌ تشكیلات‌ حرفه‌ای‌ پشت‌ (La Formacion Profesional)سر می‌گذارد.

شرط‌ ورود به‌ دانشگاه‌ داشتن‌ دیپلم‌ دبیرستان‌ و قبولی در آزمون‌ ورودی یا گذراندن‌ دوره‌ پیش‌ دانشگاهی‌ (Curso de Orientacion Universitaria) است. به این معنی که كسانی‌ كه‌ دوره‌ پیش‌ دانشگاهی‌ را نگذرانده‌اند، بعد از قبولی در امتحان‌ و تاييد صلاحیت‌ علمی‌ می‌توانند به‌ دانشگاه‌ راه‌ یابند.

سالانه هزاران دانشجو برای ادامه تحصیل راهی یکی از ۷۴ دانشگاه اسپانیا میشوند. اسپانیا با تاریخ و فرهنگ غنی خود برای تمام کسانی که در جستجوی تحصیل در خارج هستند نمونه ایده آلی ساخته است.دانشجویان از سراسر جهان با دلایل متعددی به اسپانیا میروند.

مهمترین دلایل دانشجویان ایرانی برای اخذ اقامت در اسپانیا

  • سیستم آموزشی عالی و روز آمد
  • هزینه پایین تحصیل و زندگی نسبت به سایر کشورهای اروپایی
  • آب و هوای مطلوب
  • اجازه کار دانشجویی
  • تحصیل به زبان انگلیسی
  • فراگیری زبانی نو
  • ویژگی چند فرهنگی جامعه اسپانیا

۷۰ دانشگاه در اسپانیا هستند که بیش از ۵۰ دانشگاه دولتی و مابقی خصوصی است. دروس دانشگاهی کشور اسپانیا به دو صورت اسپانیایی و انگلیسی تدریس میشوند.

کارشناسی در اسپانیا

برای مقطع کارشناسی مدرک  IELTS 6 لازم است. ارائه پایان نامه در سال آخر اجباری است که تا حدود ۳۰ واحد به آن اختصاص یافته است. دانشجو میتواند در دوره های فشرده تر ثبت نام کند که ۶ واحد بیشتر در سال را سپری کند.

رشته های ارائه شده در مقطع کارشناسی اسپانیا

  • هنر و علوم انسانی
  • علوم پایه
  • حقوق
  • مهندسی

فوق لیسانس در اسپانیا

برای کارشناسی ارشد مدرک زبان IELTS 6.5 لازم هست. دوره فوق لیسانس به مدت یک الی دو سال طول میکشد و میتواند  Professional باشد و شما را برای ورود به بازار کار آماده کند یا  research-based باشد و شما را برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا کمک کند. مدرک فوق لیسانس پس از ارائه پایان نامه اعطا میشودکه از ۶ تا ۳۰ECTS  میتواند باشد.

دکترا در اسپانیا

دکتری در اسپانیا دو بخش است بخش اول Training شامل ۶۰ECTS حضور در کلاس حدود سه سال طول میکشد و بخش دوم تز دکترا است که به دریافت مدرک دکترا می انجامد. اکثر دانشگاه ها در اسپانیا دو ترم تحصیلی دارند. بیشتردانشگاه ها از اواسط سپتامبر و تا پایان ماه می به پایان میرسد.

زبان تحصیل در اسپانیا انگلیسی و اسپانیایی است. ۴۰۴ رشته به زبان انگلیسی در دانشگاه های اسپانیا ارائه می شوند که ۱۱۵ تا در مقطع لیسانس و ۲۹۸ تا در مقطع فوق لیسانس ارائه می شوند.

  • دانشجویان اجازه دارند تا ۲۰ ساعت در هفته در طول تحصیل در اسپانیا کار کنند.
  • دانشجویان کارشناسی ۱۰ ساعت در هفته
  • دانشجویان کارشناسی ارشد ۲۰ ساعت در هفته
  • ویزای دانشجویی ۱۸۰ روز اجازه کار دارند.

طبق درخواست اکثر دانشگاه ها ترجمه مدارک باید به زبان اسپانیایی باشد و ترجمه به زبان های دیگر فرآیند پذیرش را زمان بر خواهد کرد.

ویزای همراه برای دانشجو

سه ماه بعد از ورود دانشجو و گرفتن کارت دانشجویی، دانشجو میتواند برای ویزای همراهان (همسر و فرزند) اقدام کند.فرآیند ویزای دانشجویی طبق اعلانات کلی سفارت اسپانیا تا سه ماه به طول می انجاند و دانشجو دو ماه فرصت دارد ویزای خود را از سفارت تحویل بگیرد.

چنانچه شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای را در کشور اسپانیا دارید، می بایست برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمائید

فرم مشاوره رایگان تحصیل در اسپانیا

فرآیند کلی پذیرش

مرحله اول

ثبت نام آنلاین در سایت دانشگاه

مرحله دوم

آپلود مدارک مورد نیاز هر رشته

مرحله سوم

پرداخت مبلغ ثبت نام اینترنتی(Pre-enrolment fee)که معمولا ۳۰ یورو است.

مرحله چهارم

چک مرتب وضعیت ثبت نام در حساب دانشجو

و در نهایت

پس از صدور نامه رسمی پذیرش دانشجو میتواند برای ویزا اقدام کند.

فرآیند کلی پذیرش

مدارک لازم جهت اقدام ویزا

  • داشتن پذیرش در یکی از دانشگاه های اسپانیا
  • ترجمه مدارک تحصیلی(تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاهی)
  • گواهی عدم سوپیشینه
  • گواهی صحت پزشکی
  • ارائه نامه تمکن مالی از بانک های معتبر
  • فیش حقوقی حامی مالی شخص
  • کپی اجازه نامه منزل در کشور اسپانیا
  • رزرو بیمه نامه
  • رزرو بلیط

مهاجرت تحصیلی به اسپانیا

مهاجرت غیر تحصیلی به اسپانیا

فرم مربوط به ارزیابی رایگان تحصیل در اسپانیا دانلود بروشور اطلاعات تحصیل در اسپانیا