ویزا توریستی نروژ

ویزا توریستی نروژ2018-12-15T11:26:23+00:00

ویزا توریستی نروژ

چنانچه فردی قصد اقامت در کشور نروژ برای مدت زمان کمتر از 90 روز را داشته باشد، می بایست برای دریافت ویزای توریستی اقدام نماید. با داشتن این ویزا، این امکان به شما داده خواهد شد که از کلیه کشورهای عضو شنگن دیدن کنید. اخذ ویزای توریستی برای کلیه متقاضیانی که با اهداف توریستی می خواهند وارد کشور نروژ شوند، الزامی است. در صورتی که احساس می کنید چندین مرتبه نیاز به ورود به این کشور دارید، می بایست ویزای چندگانه (multiple) اخذ نمایید که به وسیله آن اجازه چندین بار ورود به شما داده خواهد شد.

قوانین ویزای توریستی نروژ

یکی از موضوعات بسیار مهمی که در خصوص اخذ ویزای توریستی نروژ مدنظر قرار می گیرد بررسی این که آیا قبلاً ویزا دریافت کرده اید یا خیر. در واقع بررسی می شود که آیا در دوره ای که ویزای توریستی نروژ را دریافت نموده اید بیش از مهلت اعلام شده در خاک این کشور بوده اید یا خیر و یا قوانین را رعایت کرده اید. این موضوع در زمان صدور ویزای توریستی نروژ بسیار مهم است.

فرایند اخذ ویزای توریستی کشور نروژ
قبل از اقدام:
• می بایست حداقل 15 روز پیش از سفر اقدام به درخواست ویزا نمائید.
• شما می توانید درخواست خود را 3 ماه زودتر از تاریخ خروج برنامه ریزی شده ارسال نمائید.
• توصیه می شود تا زمانی که ویزا صادر نشده است اقدام به خرید بلیط نکنید.
• قبل از ارائه مدارک بصورت فیزیکی، می بایست درخواست خود را آنلاین ثبت نمائید.
• هنگامی که مدارک ارسال شد، از شما برای اخذ انگشت نگاری دعوت به عمل خواهد آمد.
• این امکان وجود دارد که از شما برای انجام مصاحبه دعوت شود و یا درخواست مدارک بیشتر گردد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی نروژ

مرحله اول:
کلیه مدارک مورد نیاز بایستی ترجمه برابر اصل به زبان انگلیسی یا نروژی شوند.
الزامات کلی برای کلیه متقاضیان:
1. رزرو سفر از طریق:

  • بلیط هواپیما یا رزرو بلیط

2. مدارک مربوط به اقامت و تامین هزینه ها در مدت زمان اقامت در نروز از طریق:

  • رزرو هتل
  • تائیدیه اقامت در هتل یا پوشش هزینه ها توسط شخص دعوت کننده.
  • گواهی گردش حساب حساب بانکی مربوط به 3 ماهه اخیر.

3. مدارک مربوط به ثبات اقتصادی – اجتماعی متقاضی (به منظور ارزیابی هدف متقاضی برای خروج از کشور نروژ قبل از پایان اعتبار ویزا):

  • گواهی گردش حساب حساب بانکی مربوط به 3 ماهه اخیر و ارائه گواهی مالکیت اموال در ایران در صورت امکان.
  • شناسنامه.
  • گواهی کار + فیش حقوقی برای 3 ماهه اخیر، گواهی مربوط به بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا ارائه نامه ای از طرف کارفرما با ذکر دلیل عدم بیمه کردن کارمند.

4. مدارک اختصاصی بازرگانان:

  • کارت بازرگانی و بیمه.

5. مدارک اختصاصی مدیران یا سهام داران شرکت های ایرانی

  • معرفی نامه مهر شده توسط نماینده قانونی مجموعه که تائید کننده وضعیت متقاضی باشد، گواهی تایید کننده موجودیت شرکت در ایران (برای مثال گواهی تاسیس در روزنامه رسمی).

6. مدارک اختصاصی هنرمندان:

  • گواهی عضویت در یکی از انجمن های حرفه ای رسمی در ایران (برای مثال خانه سینما، خانه عکاسان و غیره) و گواهی بیمه.

7. مدارک اختصاصی مستمری بگیران:

  • گواهی دریافت مستمری بازنشستگی.

8. مدارک اختصاصی دانش آموزان و کودکان:

  • گواهی کار والدین و در صورت امکان کارت داشن آموزی و یا گواهی مدرسه محل تحصیل.

9. افراد بیکار:

  • گواهی وضعیت اقتصادی – اجتماعی مناسب (برای مثال سند ازدواج، سند مالکیت اموال)

علاوه بر مدارک فوق، پرسشنامه مربوط به ویزا نیز باید تکمیل گردد.

مرحله دوم:

ثبت نام اینترنتی و واریز وجه. شما باید قبل از تحویل مدارک، در سامانه اینترنتی مربوطه ثبت نام نمائید.
هزینه درخواست ویزای توریستی کشور نروژ 60 یورو می باشد. کودکان کمتر از 6 سال از پرداخت هزینه معاف هستند. هزینه مربوط به درخواست ویزا برای کودکان بین 6 تا 12 سال، 35 یورو است.

مرحله سوم:

تحویل مدارک به صورت فیزیکی
مدارک زیر باید ارائه شود:

  • پرینت تائیدیه ثبت نام در پرتال مربوط با درخواست ویزا.
  • چک لیست و ارائه مدارک درخواستی.
  • پاسپورت (حداقل باید تا 3 ماه بعد از تاریخ خروج از کشورهای شنگن اعتبار داشته باشد و حداقل دو برگه آن سفید باشد.)
  • دو قطعه عکس 3 در 4 با زمینه سفید مربوط به 6 ماه گذشته. این تصویر می بایست مورد مورد تأیید سفارت قرار گیرد.
  • بیمه سفر.
  • ترجمه کپی شناسنامه و کارت ملی.

مرحله چهارم:

وقت سفارت و مصاحبه برای اخذ ویزای توریستی نروژ
برای اخذ ویزای توریستی نروژ انجام مصاحبه الزامی است. کلیه متقاضیان باید با وقت قبلی به سفارت مراجعه کنند. تعیین وقت قبلی از طریق ارسال ایمیل به appointmentnorway@vfshelpline.com انجام می پذیرد. ایمیل ارسالی باید حاوی: نام و نام خانوادگی متقاضی دریافت ویزا، شماه گذرنامه، تاریخ تولد، تاریخ انقضای گذرنامه، ملیت، تاریخ پرواز، شماره تماس و آدرس ایمیل برای تائید وقت باشد.

به طور کلی، زمان بندی های مربوط به تعیین وقت سفارت متغیر بوده و فصلی که برای اخذ ویزای توریستی نروژ انتخاب می کنید بسیار مهم است. در صورتی که طبق زمان اعلام شده در سفارت نباشید، شانس شما برای اخذ ویزای توریستی نروژ شاید برای همیشه از دست برود و در لیست سیاه قرار بگیرد.

مرحله پنجم:

مدت زمان بررسی ویزا:
فرایند بررسی برای متقاضیان در ایران به طور معمول 15 روز به طول می انجامد. در برخی موارد، درخواست ها به اداره مهاجرت (UDI) ارسال می شود که فرایند بررسی در این موارد تا 30 روز به طول می انجامد. در موارد استثناء، ممکن است 60 روز زمان ببرد تا اداره مهاجرت تصمیم گیری کند.

نحوه اعلام نتایج درخواست ویزای توریستی:
نتایج درخواست مربوط به ویزای توریستی کشور نروژ از طریق ایمیل و پیامک به متقاضیان اعلام می شود.

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به نروژ را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

ثبت ديدگاه