اقامت کاری نروژ

برای مهاجرت کاری، 3 گام کلی و اساسی وجود داد که عبارتند از:

  1. یافتن شغل
  2. اقدام برای اخذ مجوز اقامت.
  3. مهاجرت به نروژ

گام نخست: یافتن شغل مورد نظر

  1. شما می توانید نکات مفید در رابطه با مشاغل مختلف و همچنین جستجو برای مشاغل مختلف را در وبسایت www.nav.no دریافت نمائید.
  2. تهیه رزومه مناسب:

نوشتن یک رزومه خوب برای اخذ مهاجرت کاری نروژ، بسیار اهمیت دارد. هدف اصلی از ارسال رزومه، ارائه اطلاعات مورد نیاز شغل مورد نظر شما به کارفرمای نروژی است. ارسال رزومه از طریق وبسایت www.nav.no و سایر پایاه های اطلاعاتی مربوط به مشاغل، امکان برقراری ارتباط کارفرمایان با شما را تسهیل می بخشد. هرچه فرد سابقه اجرایی قوی تری داشته باشد امکان مجاب کردن کارفرما برای استخدام آسانتر است

  1. بررسی صلاحیت:

در رابطه با برخی مشاغل، دولت نروژ از شما درخواست مجوز می نماید.

 

گام دوم: اقدام برای اخذ مجوز اقامت

مجوز اقامتی که بایستی برای آن اقدام گردد، برای هر متقاضی متفاوت بوده و به شایستگی او و نوع شغلی که در کشور نروژ خواهید داشت بستگی دارد.

بطور کلی ویزای مهاجرت از 3 طریق اصلی امکان پذیر است:

  1. اخذ مهاجرت کاری از طریق کارگران ماهر (Skilled workers)
  2. اخذ مهاجرت کاری از طریق کارگران فصلی (Seasonal workers)
  3. اخذ مهاجرت کاری از طریق برنامه های تبادلی (Exchange works)

توجه داشته باشید که ثبت درخواست برای مجوز اقامت را باید به صورت اینترنتی و از طریق Application portal ثبت کرده و قرار ملاقاتی با سفارت ترتیب دهید.

به طور کلی، مدت زمان بررسی اجازه اقامت بعد از دریافت کلیه مدارک فیزیکی در سفارت، 4 هفته می باشد. بعد از این مدت، نتیجه بررسی از طریق ایمیل به فرد اطلاع داده می شود.

 

مهاجرت کاری از طریق کارگران ماهر (Skilled workers)

چنانچه شما تحصیلات تکمیلی دارید یا دوره آموزش حرفه ای را گذرانده باشید، می توانید برای اخذ اقامت Skilled workers اقدام نمائید. علاوه بر این، شما بایستی پیشنهاد شغلی (job offer) در یافت کرده و یا تجارت خود را در کشور نروژ داشته باشید.

نحوه اقدام برای ویزای Skilled workers (برای متقاضیانی که دارای کارفرما در نروز هستند)

مدارک مورد نیاز:

  1. پرینت چک لیست و گرداوری کلیه مدارک مورد نیاز
  2. پاسپورت و کپی کلیه صفحات استفاده شده
  3. تائیدیه فرم درخواست از Application portal. هنگامی که شما درخواست خود را آنلاین ثبت می کنید، تاییدیه به شما ایمیل می شود.
  4. دو قطعه عکس 3 در 4 با زمینه سفید مربوط به 6 ماه گذشته.  این تصویر می بایست مورد مورد تأیید سفارت قرار گیرد.
  5. ارائه مدارک و مستندات مبنی بر داشتن محل اقامت در کشور نروژ.

این مورد را می تواند از طریق داشتن خانه، آپارتمان و یا اجیره منزل یا اتاق در کشور نروژ به اثبات برسد. چنانچه شما منزلی اجاره کرده اید، باید اجاره نامه ای که به تائید صاحب ملک یا مدیر ساختمان رسیده است ارائه دهید. چنانچه تاکنون محلی را اجاره نکرده اید، می توانید در یک برگ بیان نمائید که قصد اقامت در کجا را دارید و چگونه این موضوع را مدیریت می کنید.

  1. فرم پیشنهاد شغلی
  2. ارائه مستندات مربوط به این مورد که حقوق دریافتی شما، الزامات مورد نظر شغلی کشور نروژ را تامین می نماید.
  3. ترجمه رسمی مدارک تحصیلی.
  4. مدارک مرتبط با سوابق کاری (ارائه اطلاعات مربوط به کارفرمای قبلی الزامی است).
  5. رزومه
  6. تکمیل چک لیست UDI

مهاجرت کاری از طریق کارگران فصلی (Seasonal workers)

چنانچه شغلی که شما متقاضی آن هستید در زمان یا فصول خاصی از سال انجام می شود (به عنوان مثال مشاغل فصلی) و یا اینکه درخواست کار کردن در زمان تعطیلات را دارید، می توانید برای این ویزا اقدام نمائید. برخی از صنایعی که می توانید برای مشاغل فصلی برای آن اقدام نمائید:

  • جنگلداری
  • صنعت رستوران
  • کشاورزی و باغبانی
  • شیلات
  • صنعت رستوران
  • صنعت توریست

 

مهاجرت کاری از طریق برنامه های تبادلی (Exchange works)

چنانچه قصد کار در مشاغلی نظیر کارمند سازمان های بشر دوستانه/غیر انتفاعی/مذهبی داشته باشید، یا هنرمند و موسیقی دان هستید، می توانید برای این نوع مهاجرت اقدام نمائید.

 

 

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را به شما ارائه میدهد

فرم مشاوره رایگان

مهاجرت تحصیلی به نروژ

مهاجرت غیر تحصیلی به نروژ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.