اقامت سرمایه گذاری در نروژ

 

مزایای اقامت سرمایه گذاری نروژ

  1. با اخذ اقامت سرمایه گذاری نروژ به سادگی می تواند بدون ویزا به کشورهای عضو شنگن ورود نمایید و بیش از 145 کشور دنیا را تجربه کنید.
  2. دریافت اقامت دائم کشور نروژ بعد از 3 سال زندگی مداوم در این کشور.
  3. دریافت حق شهروندی کشور نروژ بعد از 7 سال زندگی در این کشور.
  4. با استفاده از اقامت سرمایه گذاری نروژ به سادگی می توانید فرزندان خود را از تحصیل رایگان در این کشور برخوردار نمایید و از سایر امکانات رفاهی کشور نروژ نیز بهره مند شوید.
  5. امکان سرمایه گذاری در کشوری با اقتصادی قوی و با ثبات. نروژ رتبه دوم از نظر درامد ناخاص داخلی به ازای هر فرد را در میان کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده است.
  6. عدم وجود محدودیت سنی و تحصیلی برای سرمایه گذاری.
  7. کشور نروژ بر اساس آمار منتشر شده توسط بانک جهانی، به عنوان 8 کشور نخست جهان از نظر سهولت در سرمایه گذاری در نظر گرفته می شود.
  8. کشور نروژ با نرخ بیکاری 5/3 درصد، کمترین نرخ بیکاری را در میان کشورهای اروپایی در سال 2016 به خود اختصاص داده است.
  9. ارائه مشوق های مالیاتی متنوع نظیر وام های با بهره پائین و غیره برای سرمایه گذاری.
  10. برای اخذ اقامت سرمایه گذاری نروژ نیازی به داشتن مدرک زبان ندارید اما دانستن زبان انگلیسی سبب می شود که بتوانید ارتباط بهتری برقرار نمایید.
  11. امکان زندگی در کشوری با سطح بالای استانداردهای رفاهی.
  12. امکان اخذ اقامت برای خانواده.

 

شرایط اقامت از طریق سرمایه گذاری

  1. حداقل مبلغ به منظور سرمایه گذاری برای ثبت شرکت خصوصی، 100 هزار یورو است.

  2. سرمایه گذاری در شرکت های جدید التاسیس یا موجود نروژی.

  3. برای تاسیس شرکت حداقل نیمی از موسسین باید ساکن کشور نروژ بوده و در طی 2 سال گذشته در این کشور زندگی کرده باشند و یا از ساکنین کشورهای اروپایی باشند.

  4. پس از ثبت، شرکت شما مشمول قانون مالیات خواهد شد.

  5. ارائه گذرنامه معتبر که حداقل ۳ ماه از اعتبار آن پس از بازگشت از نروژ باقی مانده داشته باشد.

  6. ارائه Business plan
  7. تکمیل فرم مربوط به سرمایه گذاری در کشور نروژ.

  8. پرداخت هزینه مربوط به درخواست.

 

روش های کلی سرمایه گذاری در نروژ

به طور کلی سرمایه گذاری در این کشور به صورت خرید ملک، ثبت شرکت و یا اوراق قرضه انجام پذیر خواهد بود. یک از روش های سرمایه گذاری نروژ از طریق ثبت شرکت محدود عمومی است که نیاز به یک میلیون کرون هزینه اولیه دارد که پرداخت کامل آن برای ثبت شرکت ضروری است و نیاز به حداقل یک سهامدار و چندین هیئت مدیره دارد. روش های دیگری نیز در گروه اقامت سرمایه گذاری نروژ قرار دارد که به عنوان ثبت شعبه شرکت خارجی محسوب می شود. به این معنی که شما می توانید نقش یک شعبه از یک شرکت مادر را ایفا نمایید.

 

 اقامت سرمایه گذاری نروژ از طریق خرید اوراق قرضه دولتی

این روش به طور کلی در زمینه خرید اوراق به دو صورت قابل بازگشت و بدون بازگشت است که هر یک دارای زمان مخصوص به خود هستند. در نوع سرمایه قابل برگشت فرد می بایست مبلغ مورد نظری را به مدت 5 سال سپرده کند و می تواند اقدام به اخذ اقامت سرمایه گذاری نروژ نماید و پس از 5 سال مبلغ اصلی آن به او باز می گردد. در این شرایط به سرمایه شما سود تعلق نمی گیرد، اما اخذ اقامت دائم به سادگی فراهم می شود. نوع دوم به این صورت است که دولت مبلغی را اعلام می کند و فرد متقاضی می بایست مبلغ تعیین شده را به دولت بپردازد.

 

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روزترین اطلاعات در مورد مهاجرت به نروژ را در اختیارتان قرار میدهند

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.