اقامت کاری کانادا

اقامت کاری کانادا

چنانچه شما مایل به کار کردن در کشور کانادا باشید، می بایست اجازه اقامت و اجازه کارداشته باشید. دریافت اجازه اقامت و اجازه کار بستگی به شرایط هر متقاضی و نوع شغلی که برای آن اقدام کرده است دارد. نوشتن یک رزومه خوب برای اخذ مهاجرت کاری کانادا، بسیار اهمیت دارد.

هدف اصلی از ارسال رزومه، ارائه اطلاعات مورد نیاز شغل مورد نظر شما به کارفرمای کانادایی است. هرچه فرد سابقه اجرایی قوی تری داشته باشد امکان مجاب کردن کارفرما برای استخدام آسانتر است. مهمترین صنایع در کشور کانادا عبارتند از: کشاورزی، انرژی، فناوری، خدمات (به ویژه کسب و کار های کوچک، آموزش و بهداشت) و کارخانجات.

ساعات کاری در کشور کانادا عبارتست از 8 ساعت در طول روز، که معادل 40 ساعت در هفته است

آشنایی با مراحل بیومتریک کانادا (مراحل انگشت نگاری برای مهاجرت به کانادا)

اجازه کار در کانادا (Work Permit)

متقاضیان کار در کشور کانادا، معمولاً نیاز به دریافت اجازه کار از طرف اداره مهاجرت کانادا دارند. در برخی از موارد و در ارتباط با بعضی از مشاغل، متقاضی می تواند در صورت واجد شرایط بودن، بدون اجازه کار در کشور کانادا مشغول به کار شود. مشاغلی که در برخی شرایط نیاز به دریافت اجازه کار ندارند عبارتند از:

Athlete or coach

Aviation accident or incident investigator

Business visitor

Civil aviation inspector

Clergy

Convention organizer

Crew member

ویزای کاری کانادا

Emergency service provider

Examiner and evaluator

Expert witness or investigator

Family member of foreign representative

Foreign government officer or representative

Health care student

Judge, referee or similar official

Military personnel

News reporter or film and media crew

Producer or staff member working on advertisements

Performing artist

Public speaker

Short-term highly-skilled worker

Short-term researcher

Student working off-campus

Student working on-campus

دریافت اجازه کار در کانادا

به طور کلی، اجازه کار برای موارد زیر مورد نیاز است:

  • تجار (Business People)
  • کارگران/کارکنان دائمی (Permanent Workers)
  • کارگران/کارکنان موقتی (Temporary Workers)
  • دانشجویان (Students)
  • کارگران کشاورزی (Agricultural Workers)
  • Live – in Caregiver Program
  • International Experience Canada

شرایط دریافت اجازه کار برای هر کدام از موارد بالا متفاوت است.

 

Express Entry

یک سیستم آنلاین به منظور مدیریت درخواست ها به منظور دریافت اجازه اقامت دائم برای Skilled Worker است. به طور کلی 3 برنامه مهاجرتی در قالب برنامه های کاری موجود در Express Entry وجود دارد که عبارتند از:

  1. Federal Skilled Worker Program
  2. Federal Skilled Trades Program
  3. Canadian Experience Class

علاوه بر این، ایالت های مختلف کانادا نیز می توانند از طریق (Provincial Nominee Program (PNP نیز اقدام به جذب نیرو کنند. هرکدام از برنامه ها الزامات خاص خود را دارند. متقاضیان در ابتدا باید به سوالاتی پاسخ دهند و بر اساس پاسخ سوالات، برنامه متناسب آنها ارائه می شود. به طور کلی سوالات در ارتباط با:

  • سن
  • ملیت
  • سطح زبان
  • سابقه شغلی
  • سطح تحصیلات
  • تعداد اعضای خانواده
  • جزئیات مربوط به پیشنهاد شغلی
     

شماتیک کلی کاری در Express Entry

کار در Express Entry

شرایط کلی مورد نیاز برای احراز صلاحیت:

  • اثبات این موضوع به افسر اداره مهاجرت که شما پس از اتمام مدت زمان اجازه کار، کشور کانادا را ترک خواهید کرد.
  • اقبات تمکن مالی برای پوشش هزینه های خود و خانواده در مدت زمان اقامت در کشور کانادا.
  • رعایت قوانین کشور کانادا و نداشتن سابقه کیفری.
  • خطری برای امنیت کشور کانادا نداشته باشید.
  • برخورداری از سلامت جسمی و روحی مناسب.
  • قصد کار کردن برای کارفرمایان فاقد صلاحیت نداشته باشید.
  • قصد کار کردن برای کارفرمایانی که در رابطه با موارد غیر اخلاقی فعالیت دارند، نداشته باشید.

اصطلاحات مهمی که در Express Entry باید با آنها آشنا باشید

(Canadian Language Benchmark (CLB

سیستم استانداردی به منظور اندازه گیری سطح توانایی زبان انگلیسی متقاضیان دریافت اجازه کار در کشور کانادا و یا متقاضیان دریافت حق تابعیت این کشور است. برای بررسی سطح زبان فرانسه متقاضیان جویای کار در مناطق فرانسوی از Niveaux de Competence Linguistique Canadiens استفاده می شود.

 

جدول معادل نمره زبان آیلتس جنرال بر اساس CLB 
SpeakingListeningWritingReadingCLB Level
7.58.57.5810
78779
6.57.56.56.58
66667
5.55.55.556
55545
44.543.54

 

جدول معادل نمره زبان فرانسه (TEF Canada)
SpeakingListeningWritingReadingCLB Level
393-415316-333393-415263-27710
371-392298-315371-392248-2629
349-370280-297349-370233-2478
310-348249-279310-348207-2327
271-309217-248271-309181-2066
226-270181-216226-270151-1805
181-225145-180181-225121-1504

 

جدول معادل نمره زبان فرانسه (TCF Canada)
SpeakingListeningWritingReadingCLB Level
16-20549-69916-20549-69910 and above
14-15523-54814-15524-5489
12-13503-52212-13499-5238
10-11458-50210-11453-4987
7-9398-4577-9406-4526
6369-3976375-4055
4-5331-3684-5342-3744

 

(National Occupation Classification Code (NOC

شامل لیست کامل کلیه مشاغل در مارکت شغلی کشور کانادا است. مشاغل در NOC براساس نوع مهارت و سطح آن تقسیم بندی می شوند. گروه های اصلی شغلی برای مقاصد مهاجرتی عبارتند از:

  • مهارت نوع صفر: مشاغل مدیریتی.
  • مهارت نوع A: مشاغل حرفه ای که با مدارک دانشگاهی همراه است.
  • مهارت نوع B: مشاغل فنی
  • مهارت نوع C: مشاغل متوسط
  • مهارت نوع D: مشاغل کارگری

جمع آوری مدارک مورد نیاز

شما می بایست کلیه مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری را آماده کنید. مدارکی نظیر مدرک زبان که بیانگر صلاحیت شما برای برنامه Express Entry است. مدارک مورد نیاز عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر
  • گواهی تمکن مالی

تمکن مالی مورد نیاز براساس تعداد اعضای خانواده متقاضی متفاوت است. در جدول زیر، تمکن مالی بر اساس تعداد اعضای خانواده ارائه شده است. تمکن مالی می بایست هم در زمان ارسال درخواست و هم در زمان دریافت اقامت کشور کانادا، در دسترس متقاضی باشد.

      هزینه خرید ملک در استرالیا   
تعداد اعضای خانوادهمقدار تمکن مالی مورد نیاز (دلار کانادا)
112 هزار و 669
215 هزار و 772
319 هزار و 390
423 هزار و 542
526 هزار و 701
630 هزار و 114
733 هزار و 528
به ازای هر نفر اضافه3 هزار و 414
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدرک زبان
  • پیشنهاد شغلی از یک کارفرمای کانادایی که می بایست شامل موارد زیر باشد:
  • تاریخ شروع به کار
  • نام و آدرس کارفرما
  • کد NOC
  • شماره Labour Market Impact Assessment (LMIA)
  • حقوق و مزایای شما
  • وظایف شما
  • شرایط کار، به عنوان مثال ساعات کاری (حداقل 30 ساعت کار در هفته به صورت کار تمام وقت در نظر گرفته می شود)
  • کار باید به صورت پیوسته باشد
  • ترجمه رسمی دانشنامه و ریز نمرات مقاطع تحصیلی

ارسال اطلاعات از طریق پروفایل شخصی

پروفایل شخصی شما در Express Entry محلی است که توسط آن، شما می توانید اطلاعات خود را ارسال نمائید. در صورت احراز صلاحیت، اطلاعات شما در دایرکتوری کاندیداهای شغلی ثبت می گردد. اطلاعات شما به همراه سوابق کاری و تحصیلی، توسط سیستم نمره دهی Express Entry، رتبه بندی می شود.

دریافت دعوتنامه و اپلای برای دریافت اقامت دائم

در صورتیکه در سیستک امتیاز بندی Express Entry در زمره کاندیداهای با بالاترین امتیاز قرار بگیرید، از شما دعوت می شود که برای دریافت اقامت دائم کشور کانادا اقدام نمائید.

مدت زمان رسیدگی به درخواست ها

مدت زمان رسیدگی به درخواست برای انواع مختلف مهاجرت شغلی متفاوت است، اما به طور کلی در طی مدت زمان 6 ماه به درخواست های اقامت دائم رسیدگی می شود. به منظور کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع مختلف مهاجرت کاری به کشور کانادا، با کارشناسان موسسه صبا پلن در ارتباط باشید.

شرایط کلی مورد نیاز برای روش های مختلف مهاجرت کاری
معیارCanadian Experience ClassFederal Skilled Worker ProgramFederal Skilled Trades Program
سطح زبان
  • CLB 7 در صورتیکه سطح NOC صفر یا A است.
  • CLB 5 در صورتیکه سطح NOC ، B است
 CLB 7
  • CLB 5 برای مهارت های اسپیکینگ و لیسنینگ.
  • CLB 4 برای مهارت های رایتینگ و ریدینگ.
سابقه و نوع کارسابقه کاری کانادایی NOC سطح

  • 0
  • A
  • B
سابقه کاری کانادایی یا خارجی NOC سطح

  • 0
  • A
  • B
سابقه کاری حرفه ای کانادایی یا خارجی NOC سطح

  •  B
میزان سابقه کار1 سال در کانادا در طی 3 سال گذشته (به صورت تمام وقت یا پاره وقت)1 سال پیویسته در طی 10 سال گذشته (به صورت تمام وقت یا پاره وقت)2 سال در طی 5 سال گذشته (به صورت تمام وقت یا پاره وقت)
پیشنهاد شغلینیاز نیستنیاز نیستپیشنهاد شغلی معتبر برای پوزیشن شغلی تمام وقت نیاز است.
تحصیلاتنیاز نیستSecondary education required

You can get more selection criteria (FSW) points for your post-secondary education

نیاز نیست

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را به شما ارائه میدهد

فرم مشاوره رایگان

مهاجرت تحصیلی به کانادا

مهاجرت غیر تحصیلی به کانادا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.