ویزای توریستی کانادا

 

کشور کانادا با طبیعتی بکر و مثال زدنی و همچنین با برخورداری از مناظر توریستی جذاب، همواره و در طی سالیان متمادی مورد توجه توریست های خارجی از سراسر جهان بوده است. اخذ ویزای توریستی برای کلیه متقاضیانی که با اهداف توریستی می خواهند وارد کشور کانادا شوند، الزامی است. برخی از جاذبه های توریستی کانادا عبارتند از:

  1. آبشار نیاگارا (Niagara Fall)

معروفترین جاذبه گردشگری طبیعی در کانادا است، که سالیانه میلیون ها توریست از سر تا سر جهان برای دیدن آن به کشور کانادا سفر می کنند. فاصله آبشار نیاگارا از شهر تورنتو با ماشین، نیم ساعت است.

  1. پارک ملی بانف و رشته کوه های راکی (Banff National Park and the Rocky Mountains)

این پارک در ایالت آلبرتا قرار دارد. دریاچه لوئیز (Lake Louise) به مانند جواهری درون این پارک قرار دارد. علاوه بر این و در فصل زمستان، معروفترین پیست های اسکی کانادا یعنی Sunshine Village و Lake Louise Ski Resort نیز در این پارک واقع شده اند.

  1. برج CN تورنتو

این برج در کنار دریاچه انتاریو واقع شده و یکی از بلندترین برجهای دنیا به ارتفاع ۵۵۳ متر ارتفاع است.

  1. بخش قدیمی کبک (Vieux-Quebec)

زجز میراث ثبت شده یونسکو و از مراکز معروف گردشگری تاریخی در کشور کانادا است.

  1. Whistler

یکی از معروف ترین پیست های اسکی در نزدیکی شهر ونکوور کانادا است. علاوه بر این، این مکان در فصل تابستان مقاصد اصلی گلف بازان است.

  1. پارلمان اتاوا

این بنا در اواخر قرن نوزدهم میلادی ساخته شده است. مهمترین و معروف ترین شاخصه آن، برج صلح (Peace Tower) است.

سایر مقاصد گردشگری محبوب در کشور کانادا:

John’s Signal Hill National Historic SiteGreat Ocean Road

Old Montreal

Polar Bears of Churchill, Manitoba

Bay of Fundy

Victoria’s Inner Harbour

Gros Morne National Park

Vancouver’s Stanley Park

Calgary Stampede

Canadian Museum for Human Rights

به چه کسی توریست گفته می شود؟

توریست به شخصی اطلاق می شود که شهروند کشور کانادا و یا ساکن دائم این کشور نبوده و از لحاظ قانونی می تواند وارد این کشور شود به منظور:

  • گذراندن تعطیلات
  • بازدید از اقوام

آشنایی با مراحل بیومتریک کانادا (مراحل انگشت نگاری برای مهاجرت به کانادا)

 

ویزای اقامت موقت کانادا (TRV)

ویزای اقامت موقت که معمولاً تحت عنوان ویزای توریستی نیز شناخته می شود، مدرک رسمی صادر شده توسط اداره مهاجرت کانادا است که به پاسپورت متقاضی الحاق می شود و بیانگر این است که شما کلیه شرایط مورد نیاز مربوط به ورود به کشور کانادا را به عنوان توریست، دانشجو و یا نیروی کار، احراز کرده اید. شما می بایست به افسر اداره مهاجرت کانادا این موضوع را اثبات کنید که کلیه شرایط لازم مربوط به قوانین مهاجرت کانادا (IRPA) را احراز کرده و قصد اقامت موقت در این کشور را دارید. شما علاوه بر این می بایست:

  • افسر مهاجرت را متقاعد کنید که در اتمام زمان ویزای خود کشور کانادا را ترک خواهید کرد.
  • افسر مهاجرت را متقاعد کنید که در اتمام مدت زمان اعتبار ویزای خود، خاک کانادا را ترک خواهید کرد.
  • افسر مهاجرت را متقاعد کنید که منبع مالی کافی برای پوشش هزینه های خود و اعضای خانواده در مدت زمان اقامت در کشور کانادا را دارید.
  • افسر مهاجرت را متقاعد کنید که قصد کار و یا تحصیل در مدت زمان اقامت خود در کانادا ندارید، مگر اینکه مجوز آن را دریافت کرده باشید.
  • قوانین کشور کانادا را رعایت کرده و سایقه کیفری نداشته باشید.
  • خطری برای امنیت کشور کانادا نداشته باشید.
  • از نظر سلامت جسمانی و روحی در شرایط مطلوب هستید.

 

اخذ ویزای توریستی برای کلیه متقاضیانی که با اهداف توریستی می خواهند وارد کشور کانادا شوند، الزامی است. با داشتن این ویزا:

  • قادر خواهید بود به دیدن اقوام یا دوستان خود در کشور کانادا بروید.
  • به عنوان توریست وارد کشور کانادا شده و از مقاصد گردشگری آن دیدن کنید.
  • شما اجازه کار در کشور کانادا با این ویزا را ندارید.

ارائه اطلاعات بیومتریک

متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا می بایست اطلاعات مربوط به احراز هویت نظیر اثر انگشت و عکس را ارائه دهد. زمانیکه درخواست ویزای خود را به صورت اینترنتی ارسال می کنید، بعد از پرداخت هزینه درخواست، ایمیلی برای شما ارسال می شود که در آن دستورالعمل مربوط به نحوه ارائه اطلاعات بیومتریک ارائه شده است. مراکز متعددی نظیر سفارتخانه های کانادا در کشورهای مختلف وجود دارند که متقاضیان با توجه به نزدیکی محل سکونتشان، می توانند یکی از این مراکز را انتخاب کنند.

آیا امکان کار یا تحصیل با ویزای توریستی کانادا وجود دارد؟

خیر، توریست ها اجازه کار یا تحصیل حین اقامت در کانادا را ندارند، مگر اینکه مجوز آنرا تحت قوانین مهاجرت کانادا دریافت کرده باشند.

فرایند اخذ ویزای توریستی کشور کانادا

مرحله اول – آماده سازی و تکمیل مدارک

  • متقاضی می بایست پاسپورت معتبر داشته باشد.
  • فرم درخواست ویزای اقامت موقت (IMM 5257).
  • فرم درخواست مربوط به اعضای خانواده (IMM 5707).
  • کپی برابر اصل صفحه مربوط به اطلاعات پاسپورت.
  • ۲ قطعه عکس پشت نویسی شده.
  • گواهی تمکن مالی.
  • سند ازدواج.
  • هدف از سفر.
  • مدارک مربوط به فرزندان.
  • کپی برابر اصل وضعیت فعلی مهاجرت، در صورتی که کشور محل سکونت شما با کشور صادر کننده پاسپورت یکی نباشد.
  • کلیه مدارک می بایست به زبان انگلیسی یا فرانسه ترجمه شوند.

مرحله دوم – تکمیل درخواست

متقاضی می بایست اطلاعات صحیح و معتبر ارائه دهد. عواقب ارائه اطلاعات نادرست، به عهده متقاضی است. به طور کلی فرم هایی که می بایست تکمیل شوند عبارتند از:

(Application for Temporary Resident Visa (IMM ۵۲۵۷

(Family Information (IMM ۵۶۴۵ or IMM ۵۷۰۷

(Document Checklist (IMM ۵۴۸۴

Document Checklist – Applicants in Canada (IMM ۵۷۲۱) (PDF, 292.23KB), if applicable

Statutory Declaration of Common-law Union (IMM ۵۴۰۹) (PDF, 636.51KB), if applicable

Use of a Representative (IMM ۵۴۷۶) (PDF, 648.31KB), if applicable

Authority to release personal information to a designated individual (IMM ۵۴۷۵), if applicable

  1. بخش اطلاعات شخصی
  • نام و نام خانوادگی
  • جنسیت
  • تاریخ تولد
  • کشور محل زندگی
  • وضعیت تاهل
  • زبان مادری
  1. بخش پاسپورت

شما در این بخش می بایست اطلاعات دقیق مربوط به پاسپورت خود را درج نمائید.

  1. مدارک شناسائی

مدارکی نظیر شناسنامه و کارت ملی.

در صورت درخواست ویزای توریستی برای افراد زیر ۱۸ سال، مدارک زیر مورد نیاز است:

  • شناسنامه
  • کارت ملی فرزند و والدین
  • رضایت نامه پدر و مادر مبنی بر اجازه خروج فرزندشان از کشور.
  1. بخش مربوط به اطلاعات تماس

اطلاعات دقیق مربوط به محل سکونت، شماره تماس و ایمیل در این بخش باید ارائه شوند.

جزئیات سفر به کانادا

شما می بایست قصد خود از سفر به کشور کانادا را در این بخش بیان کنید. اهداف می تواند تجاری، تفریحی، سوپر ویزا (برای والدین و پدر بزرگ و مادر بزرگ ها)، دیدار خانواده و غیره باشد. شما باید اطلاعات مربوط به تاریخ ورود و خروج به کانادا، مقدار پوی که به دلار کانادا در زمان اقامت در کانادا به همراه داریدو همچنین اطلاعات مربوط به شخص (اشخاص) و یا موسسه و مراکز آموزشی که قصد بازدید از انها را دارید ذکر نمائید. اطلاعاتی نظیر:

  • نام شخص یا موسسه
  • نسبت با شما
  • آدرس دقیق

اطلاعات مربوط به تحصیلات

  • سال شروع و اتمام
  • رشته تحصیلی
  • نام دانشگاه
  • شهر محل تحصیل
  • کشور محل تحصیل

اطلاعات شغلی

شما می بایست اطلاعات دقیق شغلی مربوط به ۱۰ سال اخیر خود را ارسال کنید.

  • سمت
  • نام شرکت یا موسسه
  • مدت زمان اشتغال
  • خلاصه ای از شرح وظایف
  • شهر و کشور

فرم مربوط به اطلاعات خانوادگی (IMM 5645 or IMM 5770)

این فرم می بایست توسط متقاضیان بالای ۱۸ سال اقامت موقت کانادا تکمیل گردد.

بخش A

تکمیل اطلاعات مربوط به خود ، همسر و والدین، شامل نام و نام خانوادگی، نسبت با شما، تاریخ تولد، وضعیت تاهل، آدرس محل سکونت فعلی و شغل.

بخش B

اطلاعات فردی مربوط به فرزندان در این بخش ارائه می شود. بسیار مهم است که اطلاعات مربوط به همه فرزندان خود را ارئه کنید، حتی اگر در حال حاضر، شهروند کانادا باشند، که شامل:

  • فززند حاصل از ازدواج رسمی
  • فرزند همسر
  • فرزند خوانده

 

بخش C در فرم IMM 5645

در این بخش، می بایست اطلاعات فردی مربوط به برادر و خواهر ارائه شود.

فرم IMM 5467

این فرم مخصوص افرادی است که تمایل دارند پروسه اخذ ویزای آنها توسط نماینده قانونی انجام شود.

مرحله سوم: پرداخت هزینه

هزینه های مربوط به ویزای توریستی کانادا شامل:

  • هزینه فرایند بررسی ویزا (۱۰۰ دلار کانادا به ازای هر نفر)
  • هزینه بیومتریک (۸۵ دلار کانادا به ازی هر نفر)

هزینه های پرداخت شده غیر قابل استرداد هستند.

برای پرداخت هزینه، داشتن آدرس ایمیل معتبر به منظور دریافت رسید پرداخت، الزامی است. پرداخت می تواند از طریق Credit Card یا Canadian Debit Card انجام شود.

حتما می بایست از رسید پرداخت پرینت بگیرید. رسید، سند مربوط به پرداخت هزینه ها از طرف شما است.

مرحله چهارم – ارسال درخواست

شما باید در سامانه اینترنتی مربوطه ثبت نام نمائید.

متقاضی می بایست اطلاعات صحیح ارائه دهد.  کلیه مدارک می بایست از طریق پورتال مربوطه ارسال شود. شما می توانید درخواست مربوط به خانواده خود را نیز به همراه درخواست خود ارسال کنید.

فرایند درخواست (The Application Process)

پس از ارسال درخواست، زمانیکه مدارک دریافت شوند، از طریق ایمیل به متقاضی اطلاع رسانی خواهد شد. بررسی ها در ارتباط با موارد زیر انجام می شود:

  • متقاضی کلیه فرم های درخواستی را به صورت صحیح تکمیل و ارسال کرده باشد.
  • هزینه های مربوطه را واریز کرده باشد.
  • کلیه مدارک و مستندات درخواستی را ارسال کرده باشد.

چنانچه هریک از موارد فوق به درستی انجام نشده باشد، درخواست به شما عودت داده می شود. شما می بایست نسبت به رفع نواقص اقدام کنید.

بررسی درخواست به منظور اتخاذ تصمیم (Review for Decision)

درخواست شما به دقت و با جزئیات مورد بررسی قرار می گیرد. افسر پرونده، کلیه مدارک شما را بررسی کرده و تصمیم می گیرد که آیا نیاز به انجام مصاحبه وجود دارد یا خیر. چنانچه نیاز به انجام مصاحبه باشد، تاریخ و مکان مصاحبه به متقاضی اطلاع داده خواهد شد.

مدت زمان مورد نیاز برای بررسی درخواست

فرایند بررسی برای متقاضیان درخواست های مربوط به ویزای توریستی برای هر شخص متفاوت است، اما عموماً در مدت زمان ۶۱ روز به آن رسیدگی می شود.

مرحله ششم  نحوه اعلام نتایج درخواست ویزای توریستی

نتایج درخواست مربوط به ویزای توریستی کشور کانادا از طریق ایمیل به متقاضیان اعلام می شود. در صورتی که  با درخواست متقاضی موافقت گردد، ایمیلی به متقاضی ارسال می شود که حاوی اطلاعات زیر است:

  • شماره ویزا
  • تاریخ شروع ویزا
  • شرایط ویزای توریستی

چنانچه نتیجه تصمیم سفارت در ارتباط با ویزای شما منفی باشد، از طریق ایمیل به متقاضیان اعلام اطلاع رسانی خواهد شد، که در آن دلیل رد درخواست به متقاضی اعلام خواهد شد.

مواردی که انجام آنها به تسریع روند بررسی کمک می نماید:

  • ارسال کلیه اطلاعات و مدارک درخواستی به همراه درخواست.
  • پرداخت هزینه درخواست و بیومتریک.
  • ارائه اطلاعات بیومتریک در کمترین زمان ممکن.

مواردی که منجر به تاخیر در فرایند بررسی درخواست می گردند:

  • کیفیت پائین کپی مدارک (وضوح کم).
  • تائید اطلاعات و مدارک.
  • شرایط پزشکی خاص که نیاز به انجام آزمایشات بیشتر و یا گرفتن مشاوره باشد.
  • سابقه کیفری.

 

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به کانادا را در اختیارتان قرار میدهند.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

3 دیدگاه برای “ویزای توریستی کانادا

  1. فاطمه مرتضوی گفته:

    سلام . هدفم گرفتن ویزای توریستی است . سفر به کانادا و دیدن مکانهای تفریحی و جذابیتهای کشور . ودیدن دوستانم. و هدف دوم : دراینده اقامت همیشگی در کانادا با توجه به شرایط از طریق سرمایه گذاری
    البته نیازمند یک مشاوره خوب و مشورت با وکیل سالم هستم .

    • مدیر سایت گفته:

      در تمامی مراحل ما در خدمتتون هستیم و میتونید برای شروع از مشاوره رایگان ما که تلفنی هست استفاده نمایید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.