اقامت از طریق ازدواج در ایتالیا

قوانین ازدواج در ایتالیا به‌گونه‌ای است که اگر شخصی با یک شهروند ایتالیایی یا کسی که اقامت ایتالیا را دارد ازدواج کند می‌تواند اقامت ایتالیا را کسب کند. قانون تابعیت از طریق ازدواج در ایتالیا برای زوج و زوجه یکسان است؛ یعنی فرقی نمی‌کند یک زن ایتالیایی با یک فرد خارجی ازدواج کند یا یک مرد ایتالیایی. در هر دو صورت شخص می‌تواند برای دریافت اقامت همسر خود اقدام نماید.

شرايط كلي و لازم برای ازدواج زن يا مرد خارجي با زن يا مرد ايتاليايي، عبارت‌اند از:

۱-اگر زن يا مرد خارجي در داخل ایتالیا همسر یک شهروند ایتالیا باشد بعد از ۲ سال می‌تواند درخواست اقامت کند ولی اگر خارج از این کشور باشد این زمان به ۳ سال افزایش می‌یابد.

۲-اگر همسر ايتاليايي ساكن ايتاليا نباشد بايد در كنسولگري سفارت ايتاليا ثبت درخواست نمایید.

۳-زوجی كه خارج از كشور ايتاليا ازدواج می‌کنند، گواهي تصديق شده‌ی ازدواج توسط كشور ايتاليا را در اختیار ندارند در این صورت بايد گواهي خود را به مرجع ذی‌صلاح كنسولي ارائه بدهند.

۴- گواهي تولد همسر: اگر متقاضي در ايالت متحده متولد شده است بايد يك نسخه‌ی گواهي شده‌ با يك فرم كامل يا استبل (متن قانوني صادر شده توسط وزير امور خارجه) با ترجمه‌ی ايتاليايي تحويل سفارت دهد.

۵- گواهي شهروندي از همسر ايتاليايي: اگر همسر ايتاليايي در ايالت متحده باشد بايد دركنسولگري آن كشور، گواهي شهروندي خود از اقامت قانوني را تحویل دهد.

۶- فرد متقاضي بايد گواهي عدم سو سابقه از كشور خود، از سن ۱۴ سالگي را داشته و به زبان ايتاليايي ترجمه شده باشد.

ازدواجی که انجام می‌شود یک ازدواج حقیقی باشد و طرفین واقعاً قصد زندگی با همدیگر را داشته باشند (همان طور که میدانید تعدادی از افراد ازدواج را عاملی برای گرفتن اقامت می‌دانند و طبیعتاً بسیاری از سودجویان هم از این مسئله سوءاستفاده می‌نمایند)؛ بنابراین باید زوجین، با مدارکی معتبر ازدواج خود را ثابت نمایند.

پس از دریافت ویزا و گذشتن مدت‌زمانی از ازدواج درصورتی‌که طرفین، زندگی مشترکی داشته باشند شخص متقاضی می‌تواند تقاضای اقامت دائم خود را به سفارت ارائه دهد.

مدارک و مستندات لازم برای اخذ تابعیت از طریق ازدواج در ایتالیا:

۱-ارائه گواهی ازدواج معتبر و داشتن تداوم زندگی تا صدور اقامت

۲-عدم محکومیت به جرایمی که حداکثر مجازات آن بیش از ۳ سال حبس باشد و در جرایم غیرسیاسی عدم وجود محکومیت بیش از ۱ سال

۳-عدم وجود مانع امنیتی

۴-گواهی تاریخ اقامت قانونی در ایتالیا (به‌ضمیمه تمر مالیاتی)

۵-گواهی ازدواج صادره از شهرستان ایتالیایی که در آن ازدواج مربوطه به ثبت رسیده (گپی سند ازدواج)

۶-گواهی حقوقی شهروندی همسر ایتالیایی (به‌ضمیمه تمر مالیاتی)

۷-گواهی مبنی بر عدم وجود اتهام در دادگاه منطقه‌ای که متقاضی اقامت دارد توسط دادستانی

۸-رونوشت مصدق اجازه اقامت (به‌ضمیمه تمر مالیاتی)

۹- خلاصه‌ای از زندگی‌تان، از ابتدای تولد، دوران تحصیلی، وضعیت شغلی، سطح درآمد، تحصیلات از دبستان تا دوران دانشگاه و ….

۱۰- درصورتی‌که سابقاً همسری داشته‌اید، بایستی حتماً به آن اشاره نمایید.

درصورتی که خواهان راهنمایی و یا اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید می توانید با مشاوران متخصص موسسه مهاجرتی صباپلن در این خصوص صحبت نمایید.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.