برای اخذ ویزای توریستی انگلستان  در ابتدا این چند نکته را فراموش نکنید :

  • شما می‌توانید به کارگزاری سفارت در تهران برای ویزای توریستی مراجعه کنید.
  • به دلیل شلوغی و تقاضای بالا برای ویزا انگلیس، حداقل 3 ماه قبل از سفرتان درخواست ویزا دهید .
  • با سفارت انگلیس صادق باشید چون اگر مدارک و اطلاعات جعلی به آن‌ها تحویل دهید، می‌توانند درخواست شما را رد کنند و برای 10 سال از گرفتن هرگونه ویزای انگلیس محروم می شوید.
  • اگر ویزای مولتی دارید، باید توجه کنید که مدت اقامت در هر بار ورود فقط ۶ ماه است و پس از آن باید کشور را ترک کرده و دوباره وارد شوید.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا توریستی انگلستان:
  • اصل پاسپورت فعلی با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی.
  • یک نسخه تکمیل شدۀ فرم آنلاین درخواست روادید به همراه برگۀ تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت که توسط این مرکز انجام پذیر است.
  •  6 قطعه عکس 4.5*3.5 .
  • اصل و یا کپی دعوتنامۀ معتبر و در صورت نداشتن رزرو هتل در انگلستان
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مربوطه از قبیل ( گواهی اشتغال به کار جواز کسب ، پروانه فعالیت ، کارت بازرگانی ، لیست بیمه 6 ماهه گذشته ، گواهی تاییدیه بیمه ، روزنامه رسمی تآسیس و آخرین تغییرات ، فیش حقوقی 6 ماه آخر ، برگه مالیاتی پرداخت شده ، و … ).
  • مدارک میزبان در انگلستان ( دعوتنامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده ، پرینت حساب بانکی ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد ، فیش حقوقی ، سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه ، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده ، قبوض پرداختی از قبیل آب ، برق ، گاز و … )
  • اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به زبان لاتین برای 6 ماه گذشته  ، سپرده های بانکی و…
  • اصل و ترجمه رسمی سند ملکی ، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره نامه
نکته:

ویزای توریستی انگلیس فقط برای افرادی که به قصد گردشگری و تفریح قصد سفر به انگلیس را دارند صادر می شود. این نوع ویزا اجازه کار یا تحصیل و اقامت را به شما نمی دهد و فقط تا تاریخ انقضای ویزا اجازه ماندن در انگلیس را دارید و بعد از آن باید انگلیس را ترک کنید.

اگر شما قبلا ویزای انگلیس نداشته اید باید برای ویزای 6 ماهه اقدام کنید اما اگر که در ده سال اخیر ویزای 6 ماهه انگلیس را دریافت کرده اید ، می توانید برای ویزای چند بار ورود 2 ساله اقدام کنید واگر هم که قبلا ویزای 2 ساله انگلیس را دریافت کرده باشید می توانید برای ویزای 5 ساله اقدام نمایید.

انواع ویزای توریستی انگلیس :

  • ویزای 6 ماهه توریستی انگلیس
  • ویزای 1 ساله انگلیس
  • ویزای 2 ساله توریستی انگلیس
  • ویزای 5 ساله توریستی انگلیس

زمان لازم برای صدور ویزای انگلستان :

اصل مدارک و گذرنامه‌ی شما به همراه کپی‌ آن‌ها نزد بخش ویزای سفارت انگلیس خواهد ماند و بابت آن به شما رسیدی تحویل داده خواهد شد. بعد از صدور ویزا، مدارک اصلی به متقاضی برگردانده می‌شود. بررسی مدارک به منظور صدور ویزای انگلستان ممکن است تا ٢٠ روز کاری زمان بخواهد. بنابراین برای برنامه‌ریزی تاریخ سفرتان این نکته را به خاطر داشته باشید.

توجه: فرم تقاضای ویزا باید برای هر کدام از متقاضیان به صورت جداگانه تکمیل شود.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.