اقامت کاری انگلستان

زمان لازم برای گرفتن ویزا

حداکثر تا سه ماه قبل از شروع کار باید برای درخواست ویزا اقدام کرد و معمولا نتیجه درخواست طی ۳ هفته بعد به دستتان می رسد.

مراحل اپلای

  1. باید به صورت آنلاین اقدام کنند.
  2. باید اثر انگشت و عکس گرفته شده در مرکز درخواست ویزا را ارائه کنید.
  3. بعد از ورود به بریتانیا باید مجوز اقامت بیومتریک شما را در طول ۱۰ روزی که اعلام کرده‌اند که وارد بریتانیا شده اید تهیه کنند.

با داشتن این ویزا چه کارهایی می‌توانید انجام دهید:

  1. کار برای پشتیبان براساس شغل تعریف شده در تأییدیه
  2. داشتن شغل دوم در یک موقعیت مشخص
  3. کار داوطلبانه
  4. تحصیل درصورتی‌که باکار موردنظر تداخل نداشته باشد.
  5. سفرهای داخل و خارج از بریتانیا
  6. همراه بردن خانواده

پشتیبان

برای درخواست اقامت باید یک پشتیبان تائید شده داشته باشید (در لیست آمده)

پشتیبان توانایی شمارا در انجام کار بررسی کرده و یک تأییدیه اختصاصی به شما می‌دهد.

همچنین موظف است که اطلاعات موردنیاز هنگام درخواست را به شما بدهد. برای مثال اینکه چه مقدار باید بپردازید.

چه‌کارهایی نمی‌توانید انجام دهید

بیشتر از ۱۰ درصد سهام شرکت پشتیبان را داشته باشید.

کمک هزینه دولتی دریافت کنید.

درخواست برای شغل دوم تا زمانی که کار برای پشتیبان را شروع نکرده‌اید.

شرایط اخذ ویزای کاری Tier 2 general

  1. یک پیشنهاد شغل حرفه‌ای از بریتانیا داشته باشید.
  2. خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوئیس باشید.
  3. یک تأییدیه معتبر از صاحب‌کار (پشتیبان) خود داشته باشید.
  4. نشان دهید که حقوق مناسبی در برابر کار خود دریافت می‌کنید.
  5. توانایی زبان انگلیسی خود را اثبات کنید
  6. پس‌انداز شخصی برای ورود به انگلستان و گذران زندگی را داشته باشید.
  7. نشان دهید که می‌توانید سفر کنید و سابقه سفر ۵ سال گذشته را داشته باشید.
  8. گواهی سوءپیشینه از کشورمبدا

تأییدیه پشتیبان

تأییدیه پشتیبان شامل اطلاعات شخصی شما و جزئیات کار پیشنهادی می‌باشد. این تأییدیه یک گزارش الکترونیکی بوده و نامه کاغذی نمی‌باشد. پشتیبان شما یک شماره مرجع به شما می‌دهد که به درخواست خود اضافه نمایید.

شما فقط یک‌بار می‌توانید از شماره مرجع خود استفاده کنید و باید ۳ ماه بعد از دریافت آن را استفاده نمایید.

حقوق مناسب

حقوق مناسب معمولاً ۳۰۰۰۰ پوند در سال می‌باشد اما برای شغل‌های مختلف، متفاوت است.

پس‌انداز شخصی

این مبلغ نشان‌دهنده این است که توانایی تأمین مخارج خود رادارید.

اگر پشتیبان شما نمره A و تائید شده باشد نیازی به داشتن این مبلغ ندارید.

زمان لازم برای گرفتن ویزا

حداکثر تا سه ماه قبل از شروع کار باید برای درخواست ویزا اقدام کرد.

باید نتیجه درخواست در طول ۳ هفته بعد از درخواست به دستتان برسد.

زبان انگلیسی

شما می‌توانید توانایی زبان انگلیسی خود را از یکی از راه‌های زیر ثابت کنید.

یکی از آزمون‌های زبان معتبر را گذرانده باشید.

داشتن مدرک یک‌رشته دانشگاهی که به زبان انگلیسی گذرانده شده باشد و معادل مدرک لیسانس، فوق‌لیسانس و دکتری بریتانیا باشد.

موارد نیاز به ارائه گواهی عدم سوء پیشینه

  1. تحصیلی، مانند معلم، بازرسان و کارکنان مدارس
  2. پزشکی و سلامت، مانند پزشک، دندان‌پزشک، پرستار، داروساز
  3. درمانی، مانند روانشناسی، گفتاردرمانی
  4. خدمات اجتماعی، مانند مددکاران اجتماعی، مدیران

مدارک موردنیاز

  1. شماره مرجع (رهگیری) تأییدیه پشتیبان
  2. مدارک زبان
  3. نامه بانک مبنی بر اینکه پول موردنیاز برای مخارج خود رادارید (مگر اینکه پشتیبان شما هزینه‌های شمارا تقبل کند)
  4. پاسپورت یا برگه مسافرتی
  5. پاسپورت‌های منقضی شده در صورت نیاز برای احراز سوابق مسافرت
  6. گواهی عدم سوءپیشینه درصورتی‌که با قشر آسیب‌پذیر در حال کار هستید.
  7. از تمامی مدارک باید اصل و کپی را داشته باشید.
  8. اگر مدارک شما به زبان انگلیسی نیستند باید آن‌ها را ترجمه نمایید.

در موارد زیر نیازمند اپلای برای یک ویزای جدید tier 2 می‌باشید

  1. قصد تغییر شغل دارید و کارفرمای شما عوض می‌شود.
  2. قصد تغییر شغل دارید و شغل شما در یک کد دسته‌بندی شغلی (SOC) متفاوت قرار دارد و شما دوره آموزشی آن را نگذرانده‌اید.
  3. ترک شغلی که بریتانیا در آن کمبود شهروندان خود را دارد و اپلای برای شغلی خارج از این لیست.
  4. اگر در شغل خود هستید ولی این شغل از لیست موردنظر خارج‌شده است نیازی به اپلای جدید ندارید.
  5. اگر کارفرمای شما تغییر نکرده ولی شغل شما تغییر می‌کند و در همان دسته‌بندی شغلی قرار دارد نیازی به اپلی برای ویزای جدید نیست.

برای تغییر ویزا به تأییدیه جدید نیازمندید و باید شرایط آن را داشته باشید اما نیازی به ارسال مدارکی که برای ویزای قبلی فرستاده‌اید نمی‌باشد.

تا زمان شروع کار بعدی می‌توانید برای کارفرمای قبلی خودکار کنید.

شما نباید کار خود را تا زمانی که مجوز اقامت بیومتریک خود را دریافت نکرده‌اید آغاز کنید.

تغییر ویزاهای دیگر به tier 2

شما باید تحت یکی از ویزاهای زیر مقیم انگلستان باشید تا بتوانید آن را به tier 2 تغییر دهید.

  • Tier 1 visa
  • Tier 2 (sportperson) visa
  • Tier 2 (Minister of religion) visa
  • Tier 2  (Intra company Transfer) تا قبل از قوانین مهاجرتی ۶ آوریل ۲۰۱۰
  • Tier 4 visa درصورتی‌که مدرک قابل‌قبول داشته باشید و یا ۱۲ ماه از دوره دکتری را گذرانده باشید.

شما همچنین اگر یکی از دو شرط زیر را داشته باشید می‌توانید برای دریافت این ویزا اقدام نمایید:

  • به‌عنوان همراه شخص دارنده ویزای tier 4 general مقیم کشور باشید.
  • نماینده یک بیزینس خارج از کشور باشید.

اگر هیچ‌یک از شرایط بالا را ندارید باید کشور را ترک کرده و خارج از بریتانیا اقدام نمایید.

ویزای همراه و خانواده

قوانین مشابه قوانین tier 4 می‌باشد.

در دو حالت نیازی به داشتن این مبلغ نیست.

  1. پشتیبان شما در جه A تائید شده باشد.
  2. پشتیبان شما تأمین هزینه‌های همراهان شمارا در تأییدیه بر عهده گیرد.

تمدید ویزا

ویزای فعلی شما باید معتبر بوده و اجازه ورود و خروج داشته باشید.

همان شغلی را داشته باشید که زمان اپلای اولیه داشتید.

همان کارفرما که تأییدیه کاری شمارا صادر نمود کارکنید.

حقوق مناسب دریافت نمایید.

چه مدت‌زمان می‌برد؟

حدود ۸ هفته برای اقدام آنلاین

حدود ۱۰ روز اگر از سرویس درخواست اولویت استفاده نمایید.

اگر از سرویس اختصاصی استفاده نمایید یک روز

اگر شرایط شما پیچیده (شرایط زیر) باشد با شما تماس گرفته می‌شود:

مدارک شما نیازمند تائید باشند.

نیازمند انجام مصاحبه باشید.

محکومیت قضایی داشته باشید.

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را به شما ارائه میدهد

فرم مشاوره رایگان

مهاجرت تحصیلی به انگلستان

مهاجرت غیر تحصیلی به انگلستان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.