اقامت سرمایه گذاری انگلستان
شرایط دریافت ویزای سرمایه‌گذاری tier 1 investor
  • داشتن حداقل سرمایه
  • خارج از منطقه اقتصادی اروپا و سوییس باشید
  • ۱۸ سال یا بالاتر باشید
  • بتوانید ثابت کنید که پول متعلق به شما یا همسر و یا پارتنر (غیر هم جنس یا هم جنس) شما می‌باشد
  • یک حساب بانکی در بریتانیا داشته باشید

سرمایه شما باید:

  • در یک یا چند موسسه مالی معتبر نگهداری شود
  • در بریتانیا قابل‌دسترسی (آزاد) باشد

این پول در زمان درخواست می‌تواند داخل یا خارج از بریتانیا باشد

دانشجویان تحت حمایت مالی

اگر در حال حاضر و تحت شرایط زیر در بریتانیا مقیم هستید می‌توانید برای این ویزا اقدام نمایید:

  • ویزای tier 4 داشته باشید.
  • دانشجوی پرستاری در حال کار باشید.
  • در حال مطالعه یا نوشتن تز باشید.
  • فارغ‌التحصیل پزشکی یا دندانپزشکی باشید.
  • پرستار یا مامای تحصیل‌کرده در خارج از انگلستان و واجد شرایط باشید.
  • در حال گذراندن فرصت مطالعاتی در بریتانیا باشید.

شما باید یک توافق‌نامه کتبی با پشتیبان مالی خود برای ورود دوباره و اقامت در بریتانیا درصورتی‌که تمامی هزینه‌های دوره و زندگی شما توسط یکی از موارد زیر پرداخت‌شده باشد داشته باشید.

  • دولت
  • سازمان بین‌المللی حمایتی

حداقل زمانی که از اقدام تا سفر در این ویزا طول می‌کشد ۳ ماه می‌باشد. در حدود سه هفته باید نتیجه درخواست خود را دریافت نمایید. هزینه اپلای، به‌صورت آنلاین و حضوری پرداخت می‌شود. این هزینه برای تمدید یا تعویض به این ویزا نیز یکسان می‌باشد. همچنین باید تمامی هزینه‌های مربوط به بیمه درمانی را نیز در طول درخواست بپردازید.

سرویس ویژه

شما می‌توانید از سرویس ویژه (پولی) استفاده کرده و نتیجه درخواست را تا ۲۴ ساعت بعد دریافت نمایید. در این سرویس شما مدارک موردنیاز را توسط پیک ارسال کرده و کارمندان این سرویس درجایی که شما تعیین می‌کنید از شما اثرانگشت و اطلاعات بیومتریک را دریافت می‌کنند.

هزینه ثابت این سرویس مشخص‌شده می‌باشد. شما می‌توانید این سرویس را برای ۴ درخواست‌کننده اصلی و به‌طوری کلی برای حداکثر ۱۰ نفر به ازای هر ویزیت داشته باشید. درخواست‌کننده‌های اصلی کسانی هستند که دسترسی مستقیم به سرمایه را دارند. شما با داشتن این ویزا حداکثر تا ۳ سال و ۴ ماه می‌توانید در بریتانیا اقامت داشته باشید؛ و بعدازآن می‌توانید برای تمدید تا ۲ سال بعد هم درخواست دهید.

با داشتن این ویزا چه‌کارهایی می‌توانید انجام دهید؟
  • سرمایه‌گذاری با سرمایه مشخص‌شده در سهام دولتی، وام‌های سرمایه‌ای در گردش و شرکت‌های تجاری ثبت‌شده در بریتانیا
  • کار یا تحصیل
  • اخذ تابعیت بعد از ۲ یا ۳ سال بسته به میزان سرمایه شما
چه‌کارهایی نمی‌توانید انجام دهید:
  • سرمایه‌گذاری در شرکت‌هایی که در سرمایه‌گذاری، مدیریت و توسعه املاک دخیل می‌باشند
  • کار به‌عنوان ورزشکار حرفه‌ای یا مربی ورزشی
  • دریافت کمک هزینه‌های دولتی

شما همچنین نمی‌توانید به‌عنوان کارآموز پزشکی و دندانپزشکی کار کنید مگر در شرایط زیر:

  • مدرک لیسانس یا مقاطع بالاتر و یا مدارک قابل‌قبول در بریتانیا را در رشته‌های پزشکی یا دندانپزشکی تحت ویزای تحصیلی tier 4 داشته باشید.
  • آخرین باری که در بریتانیا بوده‌اید به‌عنوان کارآموز پزشکی یا دندانپزشکی کارکرده باشید.
مدارک موردنیاز برای گرفتن ویزای tier-1
  • پاسپورت یا برگه مسافرتی معتبر به یک صفحه پشت‌ورو خالی در پاسپورت نیاز است
  • گواهی عدم سوءپیشینه
مدارک مربوط به سرمایه

اگر سرمایه خودتان باشد باید نشان دهید که:

  • چه مقدار پول دارید و کجا نگهداری می‌شود.
  • پول از کجا آمده است (اگر پول در طول ۳ ماه قبل از اقدام برای ویزا به دستتان رسیده است)
  • اگر پول، خارج از انگلستان است قابل‌انتقال به این کشور بوده و قابل‌تبدیل به استرلینگ می‌باشد.
اگر سرمایه همسر یا پارتنر باشد باید موارد زیر را تأمین کنید:
  • سند ازدواج و درصورتی‌که ازدواج‌نکرده‌اید و یا هم‌جنس می‌باشید اثبات اینکه حداقل ۲ سال باهم بوده‌اید.
  • وکالت‌نامه از طرف همسر یا پارتنر که به شما اجازه استفاده از پول را بدهد.
  • یک نامه از دفتر حقوقی معتبر که وکالت‌نامه را تائید کند.

تمامی مدارک باید به زبان انگلیسی باشند.

ممکن است بسته به شرایط مدارک دیگری نیز نیاز باشد.

تمدید ویزا

امکان تمدید این ویزا وجود دارد. برای تمدید باید تمامی شرایط موردنیاز برای ویزای فعلی را داشته باشید و قبل از منقضی شدن آن اقدام نمایید.

درصورتی‌که قبل از ۲۰۱۴ با موفقیت اپلای کرده‌اید، تحت شرایط زیر می‌توانید برای تمدید اقدام نمایید.

  • حداقل سرمایه‌ای مشخص، تحت کنترل خود در بریتانیا داشته باشید.
  • ۷۵ درصد از آن را در سهام دولتی یا وام‌های سرمایه‌گذاری و یا کمپانی‌های فعال بریتانیا سرمایه‌گذاری کرده باشید.
  • در طول ۳ ماه از شروع تاریخ ویزا این مبلغ را سرمایه‌گذاری نمایید.

این سرمایه می‌تواند متعلق به شما و یا همسر و پارتنر شما باشد و یا از طریق مؤسسات مالی معتبر در انگلستان به شما وام داده شود

درصورتی‌که بعد از ۲۰۱۴ اپلای کرده‌اید:
  • حداقل سرمایه مشخص‌شده، تحت کنترل خود داشته باشید
  • کل مبلغ را در سهام دولتی یا وام‌های سرمایه‌گذاری و یا کمپانی‌های فعال بریتانیا سرمایه‌گذاری کنید.
  • در طول ۳ ماه از شروع تاریخ ویزا این مبلغ را سرمایه‌گذاری نمایید.
تعویض ویزا

در صورت داشتن ویزاهای زیر می‌توانید برای تعویض ویزا به tier 1 investor اقدام نمایید:

  • Tier 1 (General)
  • Tier 1 (Entrepreneur)
  • Tier 1 (Post-study work)
  • any Tier 2 category

اگر ویزای شما نوع دیگری است باید از کشور خارج‌شده و اقدام نمایید و همچنین شما می‌تواند بعد از تعویض ویزا تا ۳ سال اقامت داشته باشید.

خانواده و همراه
  • امکان درخواست ویزای همراه وجود دارد.
  • شامل همسر یا پارتنر و فرزندان زیر ۱۸ سال می‌باشد.
  • اعضای بالغ باید گواهی عدم سوءپیشینه تا ۱۰ سال و ۱۲ ماه قبل را داشته باشند.

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به انگلستان (ویزای سرمایه گذاری انگلستان)را در اختیارتان قرار میدهند.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.