کشور استرالیا با طبیعتی بکر و مثال زدنی و همچنین با برخورداری از مناظر توریستی جذاب، همواره مورد توجه توریست های خارجی بوده است. اخذ ویزای توریستی برای کلیه متقاضیانی که با اهداف توریستی می خواهند وارد کشور استرالیا شوند، الزامی است. برخی از جاذبه های توریستی استرالیا عبارتند از:

۱٫سالن اپرای سیدنی (Sydney Opera House)

این سالن در سال ۱۹۷۳ ساخته شده است. طراح این مجموعه Jorn Utzon برای طراحی این مجموعه جایزه دریافت کرده است. امروزه بازدیدکنندگان می توانند از نمایش ها و اجراهای جذاب این سالن لذت ببرند و همچنین در رستوران های زیبای آن، وعده غذایی خود را میل نمایند.

  1. پارک حفاظت شدهGreat Barrier Reef Marine

در سال ۱۹۷۵ و به منظور حفاظت از اکوسیستم موجود در آن تاسیس شده است. با وجود بیش از ۱۶۰۰ گونه ماهی استوایی، کوسه، دولفین، لاک پشت و سایر آبزیان، غواصی در این مجموعه از محبوب ترین سرگرمی ها به حساب می آید.

  1. پارک ملی Uluru-Kata Tjuta

یکی از زیباترین مناظر طبیعی در کشور استرالیا به ویژه برای عکاسان است. Uluru در زبان محلی به معنای محل سایه ها است. صخره های قرمز رنگ، جذابیت خاصی را به این محل بخشیده است. این پارک برای علاقه مندان به طبیعت، از مقاصد جذاب توریستی است.

  1. پارک ملی Uluru-Kata Tjuta

در صورتی که احساس می کنید چندین مرتبه نیاز به ورود به این کشور دارید، می بایست ویزای چندگانه (multiple) اخذ نمایید که به وسیله آن اجازه چندین بار ورود به شما داده خواهد شد.

  1. پارک ملی Blue Mountain

این پارک در میراث فرهنگی یونسکو به ثبت رسیده است.  طول این پارک ۸۱ کیلومتر بوده و در شهر سیدنی واقع شده است. این پارک زیبا، بیش از ۶۶۴ هزار ایکر از حیات وحش کشور استرالیا را حفاظت می کند.

  1. جزیره Fraser

این جزیره در میراث فرهنگی یونسکو به ثبت رسیده است و در شهر بریزبن واقع شده است.

 

ویزای توریستی استرالیا

 

سایر مقاصد گردشگری محبوب در کشور استرالیا:

  • Broome and the Kimberley region
  • Great Ocean Road
  • Kakadu National Park
  • Kangaroo Island
  • Cradle Mountain-Lake St. Clair National Park

ویزای توریستی کشور استرالیا

اخذ ویزای توریستی برای کلیه متقاضیانی که با اهداف توریستی می خواهند وارد کشور استرالیا شوند، الزامی است. با داشتن این ویزا:

  • قادر خواهید بود به دیدن اقوام یا دوستان خود در کشور استرالیا بروید.

  • به عنوان توریست وارد کشور استرالیا شده و از مقاصد گردشگری آن دیدن کنید.

  • در دوره های آموزشی یا تحصیلی که مدت آنها ۳ ماه است، شرکت کنید.

  • شما اجازه کار در کشور استرالیا با این ویزا را ندارید و تنها قادر خواهید بود در کارهای داوطلبانه شرکت کنید.

  • حداکثر سقف اقامت با این ویزا در کشور استرالیا، ۱۲ ماه یا یک سال است.

  • امکان تمدید این ویزا پس از پایان اعتبار آن وجود نداشته و می بایست برای ویزای جدید اقدام نمایید.

شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی استرالیا

  • برخورداری از تمکن مالی.

  • متقاضی می بایست با هدف اقامت موقت به کشور استرالیا سفر کند.

  • احراز الزامات مورد نیاز مربوط به سلامتی (Health Requirement)

  • احراز الزامات مورد نیاز مربوط به شخصیت (Character Requirement)

  • توصیه می شود متقاضی دریافت ویزای توریستی کشور استرالیا، بیمه خدمات درمانی برای پوشش هزینه های پزشکی غیر مترقبه در طول اقامت خود در این کشور را داشته باشد.

  • متقاضی دریافت ویزای توریستی، می بایست کلیه شرایط و ظوابط مربوط به ویزا را رعایت کرده و تابع قوانین کشور استرالیا باشد.

فرایند اخذ ویزای توریستی کشور استرالیا:

مرحله اول – قبل از اقدام:

  • متقاضی می بایست پاسپورت معتبر داشته باشد.

  • چکاپ پزشکی مورد نیاز کشور استرالیا را انجام دهید.

  • توصیه می شود تا زمانی که ویزا صادر نشده است اقدام به خرید بلیط نکنید.

  • این امکان وجود دارد که از شما برای انجام مصاحبه دعوت شود و یا درخواست مدارک بیشتر گردد.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی استرالیا

مرحله دوم – آماده سازی و تکمیل مدارک

کلیه مدارک مورد نیاز بایستی ترجمه برابر اصل به زبان انگلیسی شوند. متقاضی می بایست اطلاعات صحیح و معتبر ارائه دهد. عواقب ارائه اطلاعات نادرست، به عهده متقاضی است.

الزامات عمومی برای کلیه متقاضیان دریافت ویزای توریستی

  1. دریافت فرم درخواست ویزا و تکمیل آن.
  2. پاسپورت معتبر

متقاضی می بایست کپی صفحات پاسپورت که شامل عکس، اطلاعات شخصی و تاریخ پایان اعتبار پاسپورت در آن است را ارائه دهد.

  1. مدارک شناسایی

مدارکی نظیر شناسنامه و کارت ملی. علاوه بر این، والدین اشخاصی که تابعیت استرالیا و یا اقامت دائم این کشور را دارند، می بایست نامه ای به همراه مدارک ارسال کنند که شامل موارد زیر است:

  • متقاضی درخواست ویزا، والدین یک فردی که تبعه استرالیاست و یا اقامت دائم این کشور را دارد، هستند.

در صورت درخواست ویزای توریستی برای افراد زیر ۱۸ سال، مدارک زیر مورد نیاز است:

  • شناسنامه
  • کارت ملی فرزند و والدین
  • رضایت نامه پدر و مادر مبنی بر اجازه خروج فرزندشان از کشور.
  1. عکس

عکس پاسپورتی که می بایست طی ۶ ماه گذشته گرفته شده باشد.

  1. مستندات مربوط به تمکن مالی

گواهی گردش حساب حساب بانکی مربوط به ۳ ماهه اخیر.

  1. مدارک مربوط به چکاپ پزشکی
  2. مدارک مربوط به Character requirement

 

ویزای توریستی استرالیا

مرحله سوم – ارسال درخواست

ثبت نام اینترنتی و واریز وجه

شما باید در سامانه اینترنتی مربوطه ثبت نام نمائید.

هزینه درخواست ویزای توریستی کشور استرالیا ۱۴۰ دلار استرالیا است. متقاضی می بایست اطلاعات صحیح ارائه دهد.  کلیه مدارک می بایست از طریق پورتال مربوطه ارسال شود.

مرحله چهارم بعد ارسال درخواست

پس از ارسال درخواست، زمانیکه مدارک دریافت شوند، از طریق ایمیل به متقاضی اطلاع رسانی خواهد شد. در صورتی که نیاز به دریافت اطلاعات بیومتریک متقاضی باشد، اطلاع رسانی خواهد شد. علاوه بر این، چنانچه در زمان بررسی مدارک، نیاز به اطلاعات و یا مدارک بیشتر باشد، اطلاع رسانی از طریق ایمیل به متقاضی انجام خواهد پذیرفت.

مرحله پنجم – بررسی درخواست

فرایند بررسی برای متقاضیان درخواست های مربوط به ویزای توریستی برای هر شخص متفاوت است، اما عموماً در مدت زمان ۱ ماه به آن رسیدگی می شود.

مرحله ششم نحوه اعلام نتایج درخواست ویزای توریستی

نتایج درخواست مربوط به ویزای توریستی کشور استرالیا از طریق ایمیل به متقاضیان اعلام می شود. در صورتی که  با درخواست متقاضی موافقت گردد، ایمیلی به متقاضی ارسال می شود که حاوی اطلاعات زیر است:

  • شماره ویزا
  • تاریخ شروع ویزا
  • شرایط ویزای توریستی

چنانچه نتیجه تصمیم سفارت در ارتباط با ویزای شما منفی باشد، از طریق ایمیل به متقاضیان اعلام اطلاع رسانی خواهد شد، که در آن دلیل رد درخواست به متقاضی اعلام خواهد شد.

 

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به استرالیا را در اختیارتان قرار میدهند

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.