اخذ تابعیت کشور استرالیا از طریق تولد

کشور استرالیا از جمله کشورهایی است که امید به زندگی در آن بالاست. علاوه بر این، کشور استرالیا دارای یکی از  با ثبات ترین اقتصاد ها در میان کشورهای دنیا است. یکی از روش های اخذ تابعیت کشور استرالیا، تابعیت از طریق تولد فرزند است.

مزایای دریافت تابعیت کشور استرالیا

  • شخص می تواند پس از اخذ حق تابعیت برای دریافت پاسپورت استرالیای اقدام نماید.

  • از حقوقی کاملاً برابر با یک شهروند استرالیای برخوردار خواهد بود.

  • شخص قادر خواهد بود حتی پس از یک دوره طولانی اقامت در خارج از استرالیا به این کشور بازگردد.

  • یک شهروند استرالیائی محسوب می شود.

* چنانچه والدین کودک هر دو اقامت موقت کشور استرالیا را داشته باشند، کودک متولد شده از آنها نیز اقامت موقت این کشور از بدو تولد دریافت خواهد کرد.

* در صورتیکه یکی از والدین کودک اقامت دائم کشور استرالیا را داشته باشد، کودک از بدو تولد شهروند استرالیا خواهد بود.

* چنانچه یکی از والدین کودک تازه متولد شده شهروند کشور استرالیا باشد و دیگری اقامت موقت یا دائم این کشور را داشته باشد، کودک از بدو تولد شهروند استرالیا خواهد بود.

* در حالتی که کودک خارج از کشور استرالیا از پدر و مادری با اقامت دائم کشور استرالیا متولد شده باشد، والدین کودک می بایست برای دریافت اقامت دائم کودک اقدام نمایند.

کلیه متقاضیان دریافت ویزای کودک (Subclass 101) از جمله کودک و والدین او، می بایست برای دریافت این ویزا، شرایط مورد نیاز را احراز نمایند.

 

دریافت حق تابعیت در حالتی که والدین کودک شهروند استرالیا باشند

  • متقاضی می بایست خارج از کشور استرالیا به دنیا آمده باشد.

  • ارائه مدارک و مستندات مربوط به اینکه افرادی که شخص ادعا می کند والدینش هستند، در زمان تولد پدر و مادر قانونی وی بوده اند.

  • چنانچه متقاضی کمتر از ۱۵ سال سن داشته باشد، والدین می بایست برای دریافت ویزای او اقدام نمایند.

  • در صورتی که متقاضی ۱۸ سال یا بیشتر داشته باشد، می بایست از نظر شخصیتی متعادل باشد.

    تابعیت تولد استرالیا

شرایط مورد نیاز

  1. متقاضی می بایست خارج از کشور استرالیا و قبل از تاریخ ۲۶ ژانویه ۱۹۴۹ متولد شده باشد.

  2. در زمان تولد کودک، یک و یا هر دو والدین شهروند استرالیا بودند. علاوه بر این، والدین کودک می بایست حداقل ۲ سال به صورت قانونی در کشور استرالیا زندگی کرده باشند.

  3. شخصیت متعادلی داشته باشد:

* سابقه محکومیت کیفری نداشته باشد.

* با افراد و یا سازمانهایی که از نظر امنیتی مورد تائید کشور استرالیا نیستند، ارتباطی نداشته باشد.

* سابقه خشونت خانگی نداشته باشد.

* رفتاری صادقانه با جامعه استرالیایی داشته باشد.

 

مرحله اول: اطمینان حاصل کردن از اینکه کلیه شرایط لازم را احراز کرده اید

متقاضی می بایست به دقت شرایط مورد نیاز برای اپلای را مطالعه کند و بررسی نماید که آیا می تواند شرایط مورد نیاز را احراز نماید یا خیر.

مرحله دوم: آماده سازی مدارک

  • ارائه مدارک شناسایی در صورتی که سن متقاضی در زمان اقدام بیشتر از ۱۶ سال باشد:

  • کارت ملی یا شناسنامه

  • عکس

  • تاریخ تولد و جنسیت

  • آدرس دقیق محل سکونت فعلی. مدارک مربوط به محل سکونت نظیر قبوض منزل، قرارداد اجاره و…

  • مدارک مربوط به شناسایی در اجتماع

  • مدارک شناسایی برای متقاضیان کمتر از ۱۵ سال:

  • کارت ملی و شناسنامه

  • عکس

  • مدارک شناسایی مربوط به والدین

  • مدارک مربوط به سوابق محکومیت کیفری

  • درخواست تابعیت می بایست توسط سرپرست قانونی کودک انجام شود.

  • کلیه مدارک می بایست ترجمه رسمی انگلیسی شوند. متقاضیان می توانند از مترجمین رسمی مورد تائید کشور استرالیا (NAATI) برای ترجمه مدارک استفاده کنند.

  • پرداخت هزینه مربوط به درخواست.

  • کلیه مدارک می بایست به صورت اسکن شده ارسال شوند.

  • شما باید همواره به ایمیلی که ارائه کرده اید دسترسی داشته باشید. اداره مهاجرت تنها از طریق ایمیل با متقاضیان در ارتباط خواهد بود.

  • برای ارسال درخواست، می بایست ابتدا در سایت ثبت نام کرده و یک نام کاربری بسازید. زمانیکه نام کاربری ساخته شد، ایمیلی به همراه کد تائید برای متقاضی ارسال خواهد شد.

  • زمانیکه به کلیه سوالات موجود در فرم پاسخ دادید، فرم را پرینت کرده و از صحت اطلاعات درج شده اطمینان حاصل کنید.

 

مرحله سوم: بررسی درخواست

زمانی که کلیه مدارک ارسال شود، بررسی درخواست و مدارک آغاز می شود. چنانچه در طول فرایند بررسی مدارک، نیاز به اطلاعات بیشتر و یا مدارک تکمیلی باشد، به متقاضی اعلام خواهد شد.

مرحله چهارم: اعلام نتایج

اعلام نتایج مربوط به بررسی درخواست از طریق ایمیل به متقاضی اعلام خواهد شد. در صورتی که درخواست متقاضی مورد پذیرش قرار نگیرد، طی نامه ای به متقاضی اطلاع رسانی خواهد شد. در نامه ارسالی، دلایل رد درخواست نیز به متقاضی اعلام می شود.

نکته: چنانچه درخواست حق تابعیت فرزند توسط اداره مهاجرت استرالیا مورد پذیرش قرار گیرد، کودک می تواند برای دریافت پاسپورت کشور استرالیا اقدام نماید.

 

تابعیت تولد استرالیا

تابعیت از طریق فرزند خواندگی

کودکی که توسط یک شهروند استرالیای به فرزد خواندگی پذیرفته شده باشد، در صورت داشتن شرایط زیر، تابعیت کشور استرالیا را دریافت خواهد کرد:

  1. حداقل یکی از والدین کودک می بایست در زمان فرزندخواندگی، شهروند کشور استرالیا باشند.

  2. فرزند خواندگی به طور قانونی و معتبر انجام شده باشد.

  3. مقامات استرالیای مجوز فرزند خواندگی را تایید کرده باشند.

کلیه مدارک می بایست کپی برابر اصل شوند.

فرم مربوطه باید از سایت دریافت، تکمیل و ارسال شود.

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به استرالیا را در اختیارتان قرار میدهند

 

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.