اقامت کاری استرالیا

کشور استرالیا به دلیل اقتصاد قدرتمند، سطح رفاهی بالای زندگی، طبیعت زیبا و غیره، همواره به عنوان یکی از گزینه های اصلی مهاجرت کاری برای متقاضیان مهاجرت بوده است. از بخش های اصلی کشور استرالیا که متقاضیان کار می توانند درآن مشغول به کار شوند می توان به معدن، کشاورزی، مهندسی، توریست و لجستیک اشاره کرد. به طور کلی، بیشترین مشاغل مورد نیاز در کشور استرالیا شامل مهندسی، پزشکی و درمان، ساخت و ساز، مراقبت از کودک و آموزش است.

 

کارفرمایانی که در کشور استرالیا بالاترین آمار استخدام را از میان فارغ التحصیلان دانشگاهی دارند، می توان به موارد زیر اشاره کرد

MicrosoftASIS
Shell  ANZ & Qantas
IBMBHP
AppleWestpac
Google AustraliaDeloitte

 

به طور متوسط، ساعات کاری در کشور استرالیا، ۳۸ ساعت در هفته است. بر اساس قوانین و استاندارد ملی کار کشور استرالیا، کارمندان سالیانه از ۴ هفته مرخصی با حقوق برخوردار خواهند بود.

معمولاً متقاضیان جویای کار در کشور استرالیا، از طریق اینترنت و یا موقعیت های شغلی که در جراید تبلیغ شده اند، به جستجوی شغل مورد نظر می پردازند. متقاضیان پس از یافتن موقعیت شغلی مناسب، رزومه خود را برای کارفرما ارسال می کنند. به طور کلی، مصاحبه، از مهمترین بخش های فرایند اپلای کاری در کشور استرالیا است و ممکن است به صورت رسمی و یا در طول چند جلسه بحث و گفت و گو انجام شود.

۵ توصیه مفید برای مصاحبه کاری کشور استرالیا

  • در رابطه با کمپانی مورد نظر خود تحقیق کنید و اطلاعات مورد نیاز را در ارتباط با نوع و حوزه فعالیت آن، کسب نمایید.

 

  • به طور کلی چندین سوال کلی ، عمومی وجود دارد که در اکثر مصاحبه ها تکرار می شوند. شما می توانید با جستجو در این زمینه، سوالاتی مورد نظر را پیدا کنید. سوالاتی نظیر

 

* چرا به این موقعیت شغلی علاقه دارید؟

* دلایل اینکه شما را می تواند به عنوان گزینه مناسبی برای این پوزیشن تبدیک کند چیست؟

* در رابطه با نقاط ضعف و قوت خود آگاهی داشته باشد.

  • پوشش مناسب و آراسته داشته باشد.

  • در طول انجام مصاحبه خونسردی خود را حفظ کرده و با اعتماد به نفس صحبت کنید.

  • چنانچه سوالاتی در رابطه با پوزیشن شغلی مورد نظر دارید، از مصاحبه شوندگان بپرسید.

 

اقامت کاری استرالیا

متقاضیان کار در کشور استرالیا، می بایست اسپانسر داشته باشند. هر شرکت، مجموعه و یا بیزنسی که به طور قانونی در کشور استرالیا ثبت شده باشد و فعالیت

قانونی داشته باشد، می تواند درخواست اسپانسرشیپ دهد. انواع مختلف اسپانسرشیپ در کشور استرالیا عبارتند از:

  • Standard Business Sponsor
  • Accredited Sponsor
  • Temporary Activity Sponsor

 

Standard Business Sponsor

در این حالت اسپانسر می تواند از یک شخص برای کار در کشور استرالیا حمایت کرده و اسپانسر او شود. مدت زمان این نوع اسپانسرشیپ از زمان تائید، ۵ سال است.

شرایط مورد نیاز:

  • بیزینس یا شرکت می بایست به طور قانونی در کشور استرالیا ثبت شده باشد و در حال حاضر نیز فعال باشد. بیزینس یا شرکت مذکور می تواند درون کشور استرالیا و یا خارج از آن باشد:

 

  • چنانچه شرکت استرالیایی باشد، می بایست از طریق شماره تجارت استرالیا (ABN) ثبت شده باشد.

  • در صورتیکه مجموعه متقاضی خارجی است و اجازه فعالیت در کشور استرالیا را داشته باشد، می بایست Activation Registered Body Number) ARBN) داشته باشد.

  • شرکت می بایست رزومه قوی در استخدام نیروهای کاری محلی و استرالیایی داشته باشد.

  • مجموعه متقاضی می بایست اقرار نماید که در فرایند استخدام نیروهای خود، تبعیض قائل نمی شود.

  • اثبات این مورد که مجموعه شما در حال حاضر فعال است، از طریق:

  • ارائه گزارش مربوط به تراز مالی سالیانه.

  • ارائه اظهار نامه سود و زیان مجموعه.

  • اظهار نامه بیزینس پلن

  • گواهی کردش حساب اخیر

 

اقدام برای اخذ اسپانسرشیپ نوع Standard Business

  • از طریق اینترنتی انجام می شود.

  • ساخت اکانت در پرتال مربوطه.

  • تکمیل اطلاعات

  • ارسال مدارک مورد نیاز

  • پرداخت هزینه درخواست که برابر ۴۲۰ دلار استرالیا است.

 

Accredited Sponsor

متقاضی این نوع اسپانسرشیپی، می بایست در ابتدا صلاحیت اسپانسرشیپی نوع قبل را احراز نماید.

 

Temporary Activity Sponsor

مدت زمان اعتبار این نوع اسپانسرشیپی بین ۱ تا ۴ سال است. چنانچه مجموعه ای این نوع اسپانسرشیپی را کسب کند، قادر خواهد بود اسپانسر متقاضیان زیر شود:

  • متقاضی دریافت ویزای فعالیت موقت

  • متقاضی دریافت ویزای کار موقت نظیر کار فصلی

  • متقاضی دریافت ویزای کاراموزی

شرایط مورد نیاز برای دریافت این نوع اسپانسرشیپ

  • مجموعه می بایست در کشور استرالیا ثبت شده باشد و به طور قانونی مشغول به فعالیت باشد، نظیر شرکت ها، سازمان ها و نهادهای غیر انتفاعی.

  • آژانس دولتی خارجی که در کشور استرالیا مشغول فعالیت است. برای مثال با ماموریت دیپلماتیک یا کنسولی.

  • کمپانی خارجی که در کشور دیگری ثبت شده باشد و به صورت قانونی در استرالیا در حال فعالیت است.

 

درخواست اینترنتی انجام خواهد شد و مانند روش قبلی است.

چنانچه درخواست متقاضی اسپانسرشیپی مورد پذیرش قرار گیرد، ایمیلی دریافت خواهد کرد که شامل موارد زیر است:

  • شماره موافقت نامه اسپانسرشیپی

  • تعدات مربوط به اسپانسرشیپ

  • تاریخ پایان اعتبار اسپانسرشیپی

 

چنانچه درخواست متقاضی اسپانسرشیپی مورد پذیرش قرار نگیرد، ایمیلی دریافت خواهد کرد که شامل موارد زیر است:

  • دلیل رد درخواست
  • ذکر این مورد که آیا حق بررسی مجدد و بازبینی درخواست برای متقاضی وجود دارد یا خیر.

 

ویزاهای کاری که در صورت دریافت، متقاضی اقامت دائم استرالیا را کسب می کند

چنانچه شخصی یکی از انواع ویزاهای زیر را دریافت نماید، اقامت دائم کشور استرالیا را کسب خواهد کرد.

  • Employer Nomination Schema Visa

  • Regional Sponsored Migration Schema Visa

  • Skilled Nominated Visa

 

 اقامت کاری استرالیا

مروری بر ویزای کاری نوع  Employer Nomination

این نوع ویزا به کارکنان/کارگران ماهر (Skilled Worker) که توسط یک کارفرمای استرالیایی انتخاب شده اسن، این امکان را می دهد تا به طور دائم در کشور استرالیا

کار و زندگی نماید. علاوه بر این، دارنده این نوع ویزا، در صورت داشتن شرایط لازم، می تواند برای اخذ تابعیت کشور استرالیا اقدام نماید.

شرایط مورد نیاز:

  • متقاضی می بایست شغلی داشته باشد که در لیست مشاغل ماهر (Skilled Occupation) کشور استرالیا باشد.

  • متقاضی می بایست حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط داشته باشد.

  • ارزیابی مهارت (Skill Assessment) متقاضی، مثبت باشد.

  • ارائه گواهینامه های حرفه ای مرتبط با کار.

  • توسط یک کارفرمای استرالیایی انتخاب شده باشد که بیزینسی قانونی و فعال در کشور استرالیا دارد.

  • سن متقاضی در زمان اقدام می بایست کمتر از ۴۵ سال باشد. استثنائات شامل موارد زیر است:

  • متقاضی به عنوان یک هیئت علمی توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی در کشور استرالیا برگزیده باشد.

  • متقاضی به عنوان دانشمند، محقق یا متخصص فنی در مشاغل با سطح مهارتی ۱ و ۲ توسط آژانس علمی دولتی استرالیا، برگزیده شده باشد.

  • متقاضی در حال حاضر ویزای ۴۴۴ کشور استرالیا را برای کار داشته و برای مدت زمان ۲ سال، برای یک کارفرمای استرالیایی کار کرده باشد.

  • احراز الزامات مورد نیاز مربوط به سلامتی (Health Requirement)

  • احراز الزامات مورد نیاز مربوط به شخصیت (Character Requirement)

  • حداقل نمره آیلتس ۶ در هر چهار مهارت اسپیکینگ، لیسنینگ، رایتینگ و ریدینگ.

  • سابقه کنسل کردن ویزای کشور استرالیا را نداشته باشد.

  • بیانیه ارزش (Value Statement) کشور استرالیا را مطالعه و امضا کرده باشد.

  • داشتن پاسپورت معتبر.

 

موارد زیر، شامل این نوع ویزای کاری می شود:

  • امکان اقامت در کشور استرالیا به صورت نا محدود

  • امکان کار و تحصیل در کشور استرالیا

  • امکان حمایت مالی خانواده، برای انتقال آنها به کشور استرالیا.

  • دریافت اقامت دائمی کشور استرالیا از تاریخی که ویزا را دریافت می کند.

 

تعهدات دارنده ویزا:

  • دارنده این ویزا و خانواده او می بایست از قوانین کشور استرالیا تبعیت کنند.

  • انتظار می رود که دارنده ویزا، حداقل به مدت ۲ سال برای کارفرمای مورد نظر در کشور استرالیا کار کند.

 

ویزاهای کاری که در صورت دریافت، متقاضی قادر خواهد بود تا ۴ سال استرالیا را کسب کند.

چنانچه شخصی یکی از انواع ویزاهای زیر را دریافت نماید، می تواند اقامت تا ۴ سال، اقامت کشور استرالیا را دریافت نماید.

  • Temporary Skill Shortage Visa

  • Skilled Regional (provisional) Visa

 

مروری بر ویزای کاری نوع  Skilled Regional (provisional)

این ویزا مختص کارمندان/کارگران ماهری است که قصد اقامت و کار در کشور استرالیا را دارند. با داشتن این ویزا، شخص می تواند به مدت ۴ سال در کشور استرالیا اقامت داشته باشد.

موارد زیر، شامل این نوع ویزای کاری می شود:

  • امکان اقامت در کشور استرالیا به مدت ۴ سال

  • امکان زندگی، کار و تحصیل در کشور استرالیا

  • امکان داشتن سفر نا محدود به کشور استرالیا در مدت زمان اعتبار ویزا

  • شخص در صورت داشتن شرایط مورد نیاز، می تواند برای اقامت دائم اقدام نماید.

  • امکان حمایت مالی خانواده، برای انتقال آنها به کشور استرالیا.

  • دریافت اقامت دائمی کشور استرالیا از تاریخی که ویزا را دریافت می کند.

 

شرایط مورد نیاز:

    • باید از متقاضی دعوت شود تا برای این ویزا اقدام نماید. بر این اساس، متقاضی می بایست فرم ابراز علاقه مندی (EOL) را که بیانگر علاقه متقاضی به این نوع ویزا است را ارسال نماید.

  • متقاضی می بایست توسط یکی از ایالت های کشور استرالیا و یا آژانس دولتی استرالیایی برگزیده باشد و یا اینکه هزینه های متقاضی، توسط یکی از اعضای خانواده او پوشش داده شود. اسپانسر شما باید:

 

  • حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.

  • ساکن کشور استرالیا باشد.

  • شهروند استرالیا باشد و یا اقامت دائم این کشور را داشته باشد.

  • از اقوام نزدیک متقاضی باشد.

  • سن متقاضی در زمان اقدام می بایست کمتر از ۴۵ سال باشد.

  • کسب حداقل ۶۵ امتیاز در سیستم ارزیابی مهارت.

  • احراز الزامات مورد نیاز مربوط به سلامتی (Health Requirement)

  • احراز الزامات مورد نیاز مربوط به شخصیت (Character Requirement)

  • حداقل نمره آیلتس ۶ در هر چهار مهارت اسپیکینگ، لیسنینگ، رایتینگ و ریدینگ.

  • داشتن پاسپورت معتبر.

  • سابقه کنسل کردن ویزای کشور استرالیا را نداشته باشد.

  • بیانیه ارزش (Value Statement) کشور استرالیا را مطالعه و امضا کرده باشد.

  • داشتن پاسپورت معتبر.

 

مدارک کلی مورد نیاز

  • کپی صفحات پاسپورت که شامل عکس، اطلاعات فردی، تاریخ صدور و انقضای پاسپورت باشد.

  • مدارک شناسایی

  • مدارک مربوط به ازدواج یا طلاق (در صورت وجود)

  • گواهی عدم سوء پیشینه

  • کپی مدارک مربوط به ارزیابی مهارت

  • مدارک مربوط به (EOL)

  • چنانچه متقاضی قرار است حامی مالی داشته باشد، مدارک مربوطه نظیر تابعیت و یا اقامت دائم او ارسال شود.

  • مدارک مربوط به برگزیدگی (Nomination)

  • مدارک مربوط به اعضای خانواده، در صورتی که قصد دارید در زمان درخواست برای آنها نیز اقدام کنید.

 

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شوند.

مدارک کلی مورد نیاز

  • پرینت چک لیست و گرداوری کلیه مدارک مورد نیاز

  • پاسپورت و کپی آن.

  • گواهی عدم سوء پیشینه.

  • تائیدیه فرم درخواست از Application portal. هنگامی که شما درخواست خود را آنلاین ثبت می کنید، تاییدیه به شما ایمیل می شود.

  • دو قطعه عکس ۳ در ۴ با زمینه سفید مربوط به ۶ ماه گذشته.  این تصویر می بایست مورد مورد تأیید سفارت قرار گیرد.

  • ارائه مدارک و مستندات مبنی بر داشتن محل اقامت در کشور استرالیا.

  • ارائه مستندات مربوط به این مورد که حقوق دریافتی شما، الزامات مورد نظر شغلی کشور استرالیا را تامین می نماید.

  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی به زبان انگلیسی.

  • رزومه

 

مدت زمان رسیدگی به درخواست برای انواع مختلف مهاجرت شغلی متفاوت بوده چند ماه به طول خواهد انجامید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با مهاجرت کاری به کشور استرالیا، با کارشناسان موسسه صبا پلن در ارتباط باشید.

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را به شما ارائه میدهد

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.