استرالیا علاوه بر وضعیت جغرافیایی، اقتصاد و زیرساخت های پایدار و مستحکم، موقعیت های کاری و استانداردهای بالای زندگی به عنوان یکی از بزرگترین قطب های اقتصادی پیشرفته دنیا شناخته شده است. خدمات درمانی استاندارد و سیستم آموزش و پرورش این کشور از دلایل انتخاب استرالیا به عنوان مامنی امن برای سرمایه گذاری می باشد. استرالیا با داشتن بیش از ۱۵ هزار شرکت اینترنشنال مورد توجه بسیاری از سرمایه داران قرار گرفته تا بتوانند با ریسک کمتر سرمایه و بیزنس خود را در این کشور شروع کنند.

ویزای خلاقیت تجاری (business innovation)

برای کسانی تعریف شده که مهارتهای ویژه تجاری دارند و می خواهند یک بیزینس در استرالیا راه بیندازند. متقاضیان باید از یکی از ایالتهای استرالیا دعوتنامه داشته باشند. این ویزا مشابه ثبت شرکت در کشورهای دیگر است. این ویزا قابلیت درخواست به همراه یک شریک را دارد. مدت زمان کلیه ویزاهای سرمایه گذاری ۴ سال و ۳ماه است و متقاضیان اقامت استرالیا بعد از گرفتن مراحل این ویزا باید درخواست ویزای ۸۸۸ (business innovation periment) را بدهند.

شرایط لازم:
۱- ارائه بیزینس پلن
۲- احراز صلاحیت مدیریت شرکت
۳- تجربه بیزینس در کشور مبداء
۴- سن زیر ۵۵ سال
۵- امتیاز حداقل ۶۵ در جدول امتیاز بندی مربوط به این ویزا
۶- ۲سال سابقه بیزینس که هر سال حجم معادلات مشخصی داشته باشد.
۷- حداقل حق مالکیت شرکت اجرا شده به استرالیا به شرح زیر می باشد:
۵۱ درصد؛ بیزینس که هر سال ۲۰۰۰۰۰دلار حجم معادلات داشته باشد.
۳۰ درصد؛ اگر شرکتی معروف و تاثیر گذار داشته باشید.
۸- اثبات داشتن بیزینسی موفق
۹- در زمان دعوت به همکاری متقاضی، شریک فرد باید ۸۰۰،۰۰۰ دلار استرالیا داشته باشد و در عرض ۲ سال این مبلغ را به استرالیا انتقال دهند.
۱۰- تمایل به ادامه و حفظ سرمایه گذاری در استرالیا

ویزای کار آفرینی (entrepreneur)
برای کسانی که موافقتنامه مالی با طرف سوم(سرمایه دار استرالیایی) به ارزش ۲۰۰,۰۰۰دلار استرالیا دارند و می توانند بیزینس موجود در استرالیا را تقویت کنند (از طریق خرید یا مشارکت ). برای این متقاضیان نیز باید از یکی از ایالت های استرالیا دعوتنامه داشته باشند.

ویزای کارآفرینی استرالیا از جمله برنامه های سرمایه گذاری این کشور می باشد. این ویزا ویزایی ۴ ساله و موقت است که در صورت انجام تمامی تعهدات به ویزای دائم منجر خواهد شد. برای اقدام جهت دریافت این ویزا متقاضی باید ابتدا از طریق یکی از استانهای استرالیا اقدام نماید و سپس تائیدیه استرالیا را دریافت نماید. این ویزا مناسب افرادیست که تمایل به ایجاد تجارت و سرمایه گذاری در استرالیا را دارند. این نوع ویزا به شما اجازه می دهد تا همسر و فرزندان خود را نیز در پرونده وارد کنید. اگرچه این ویزا ۴ ساله است اما در صورت عدم توانایی در اجرای تعهدات و نیاز برای داشتن وقت بیشتر برای ۲ سال دیگر نیز قابل تمدید است.

درصورت دریافت این ویزا فرد متقاضی متعهد می شود تا در استان مورد نظر، تا دریافت ویزای دائم زندگی و کار نماید. همچنین فرد متقاضی باید تجارت خود را در استان مذکور راه بیاندازد و در مدیریت آن حضور مستمر داشته باشد. حداقل مبلغی که فرد متقاضی باید همراه خود به استرالیا ببرد و در آنجا سرمایه گذاری نماید ۱ میلیارد تومان می باشد. شایان ذکر است درصورتیکه فرد متقاضی و همراهان بالای ۱۸ سال وی نتوانند هنگام درخواست ویزا مدرک زبان IELTS که هر مهارت آن حداقل ۴٫۵ باشد ارائه نماید باید مبلغی را بعنوان هزینه زبان انگلیسی (هنگام صدور ویزا) بپردازد که این مبلغ بسته به سن متقاضی متفاوت است.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.