کشور استرالیا دارای یکی از با ثبات ترین اقتصاد ها در میان کشورهای اروپایی است. کشور استرالیا نوعی ویزا به سرمایه گذاران خارجی که قصد سرمایه گذاری و زندگی در کشور استرالیا را داشته باشند، می توانند برای دریافت اقامت از طریق ویزاهای متنوعی که برای سرمایه گذاری توسط کشور استرالیا در نظر گرفته شده اند، اقدام نمایند.

مزایای دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا

  1. امکان ورود و خروج بدون محدودیت به کشور استرالیا.

  2. امکان دریافت اقامت دائم کشور استرالیا.

  3. دریافت حق شهروندی در صورت احراز شرایط.

  4. با استفاده از اقامت سرمایه گذاری استرالیا به سادگی می توانید فرزندان خود را از تحصیل رایگان در این کشور برخوردار نمایید.

  5. امکان سرمایه گذاری در کشوری قدرتمند از نظر اقتصادی.

  6. امکان زندگی در کشوری با سطح بالای استانداردهای رفاهی.

  7. امکان اخذ اقامت برای خانواده.

  8. امکان سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی.

 

اقامت سرمایه گذاری استرالیا

انواع روش های سرمایه گذاری در کشور استرالیا

به طور کلی، متقاضی سرمایه گذاری در کشور استارلیا/ف قارد خواهد بود از طرق زیر در کشور استرالیا سرمایه گذاری نماید:

  • Cash

  • Fixed Interest

  • Shares

  • Property

  • Alternative Assets

  • Managed funds

 

سرمایه گذاری از طریق Cash

یکی از رایج ترین روش های سرمایه گذاری در کشور استرالیا است، که در آن شخص متقاضی سرمایه خود را به صورت سپرده گذاری در بانک و یا Cash Management Trusts ، سرمایه گذاری می کند. از مزایای این روش سرمایه گذاری، ایمنی بالا در سرمایه گذاری است. اما باید به این نکته اشاره کرد که نرخ سود دهی در این مورد چندان بالا نیست.

 

سرمایه گذاری از طریق Fixed Interest

در این حالت، شخص سرمایه خود را در قالب وام های بانکی در کشور استرالیا سرمایه گذاری می کند و ماهیانه براساس نرخ سود بانکی،  سود دریافت می کند. این روش سرمایه گذاری، نرخ سود بالاتری را به متقاضی ارائه می دهد، اما به همان اندازه ریسک بالاتری دارد.

سرمایه گذاری از طریق Shares

 

در این حالت، شخص متقاضی براساس میزان سرمایه گذاری، در یک کمپانی استرالیایی سهامدار می شود و در ضرر و زیان مجموعه با توجه به میزان سهم خود، سهیم می شود.

سرمایه گذاری از طریق Property

شخص متقاضی در این حالت، از طریق خرید املاک و مستغلات می تواند اقدام به سرمایه گذاری در کشور استرالیا کند. میزان ارزش املاک و مستغلات در کشور استرالیا نوسانات خاص خود را دارد.

سرمایه گذاری از طریق Alternative Assets

روش جدید از سرمایه گذاری در کشور استرالیاست که اخیراً مورد توجه قرار گرفته است. حوزه سرمایه گذاری در این روش شامل موارد متعددی است، که از مهمترین آنها می توان به سرمایه گذاری در کمپانی های با ریسک سرمایه گذاری بالا، رمایه گذاری در زیرساخت های کشور استرالیا اشاره کرد.

سرمایه گذاری از طریق Managed Funds

در اینحالت، سرمایه چندین سرمایه گذار با یکدیگر تجمیع شده و در یک حوزه مشخص نظیر خرید ملک و یا سایر موارد سرمایه گذاری می شود.

اقامت سرمایه گذاری استرالیا

 

انواع مختلف ویزاهای سرمایه گذاری در کشور استرالیا

ویزاهای مختلف مربوط به سرمایه گذاری و تجارت در کشور استرالیا عبارتند از:

  1. Business Innovation and Investment (provisional) Visa
  2. Business Innovation and Investment (permanent) Visa
  3. State or Territory Sponsored Investor
  4. Investor Visa

 ۱٫ ویزای نوع (Business Innovation and Investment (provisional

با داشتن این ویزا، این اجازه به شخص داده می شود تا تجارت خود را در کشور استرالیا مدیریت کرده و یا فعالیت های تجاری و کارآفرینی در این کشور داشته باشد. شما می بایست توط یک سازمان دولتی در کشور استرالیا، انتخاب شده باشید.

  • نوع اقامت: موقت
  • هزینه بررسی درخواست: ۳۷۵۵ دلار استرالیا

زیر مجموعه های این ویزا شامل موارد زیر است:

  • Business Innovation Stream
  • Investor Stream
  • Significant Investor Stream
  • Business Innovation Extension Stream
  • Significant Investor Extension Stream
  • Premium Investor Stream
  • Entrepreneur Stream

۲٫ویزای نوع (Business Innovation and Investment (permanent 

این ویزا به کارآفرینان و صاحبان کسب و کار، به منظور ادامه فعالیت خود در کشور استرالیا اعطا می شود.

  • با داشتن این ویزا متقاضی می تواند فعالیت های تجاری خود در کشور استرالیا را دنبال کنید.
  • با داشتن این ویزا متقاضی می تواند فعالیت های کارآفرینی خود در کشور استرالیا را دنبال کنید.
  • نوع اقامت: دائم
  • هزینه بررسی درخواست: ۲۴۰۵ دلار استرالیا

 

۳٫ ویزای نوع State or Territory Sponsored 

این نوع از ویزای سرمایه گذاری، مخصوص اشخاصی است که قصد سرمایه گذاری به میزان ۷۵۰ هزار دلار استرالیا طی مدت ۴ سال در کشور استرالیا را دارند.

  • عموماً تقاضا برای این نوع ویزا پائین است.
  • متقاضی تنها در کشور استرالیا می تواند برای این نوع ویزا اقدام نماید.
  • درصورت داشتن ویزای شماره ۱۶۵ کشور استرالیاف متقاضی می تواند برای این ویزا اقدام نماید.
  • هزینه بررسی درخواست: ۲۲۷۵ دلار استرالیا

۴٫ ویزای نوع State or Territory Sponsored Investor

با داشتن این ویزا این اجازه به شخص داده می شود تا تجارت و یا سرمایه گذاری دائمی در کشور استرالیا داشته باشد. هزینه بررسی درخواست این نوع از ویزا، ۲۲۷۵ دلار استرالیا است.

  • متقاضی می بایست مبلغ ۵/۱ میلیون دلار در طی مدت ۴ سال در کشور استرالیا سرمایه گذاری کند.

  • نوع اقامت: دائم

بررسی جامع ویزای سرمایه گذاری نوع Business Innovation Stream

این ویزا از زیر گروه های ویزای سرمایه گذاری با اقامت موقت در کشور استرالیا (Business Innovation and Investment (provisional)) می باشد. با داشتن این ویزا شما قادر خواهید بود.

  • برای مدت زمان ۴ سال و ۳ ماه در کشور استرالیا اقامت داشته و تجارت کنید.

  • می توانید برای دریافت اقامت خانواده خود اقدام نمائید.

  • با داشتن این ویزا، امکان ورود و خروج بدون محدودیت به کشور استرالیا را خواهید داشت (Multiple Entries).

  • چنانچه قصد اقدام برای دریافت اقامت دائم کشور استرالیا را داشته باشید، می توانید این ویزا را به مدت ۲ سال تمدید نمائید. در نظر داشته باشید که

    تنها یکبار امکان تمدید مدت زمان اقامت وجود دارد.

  • تجارت و یا کسب و کار خود را در کشور استرالیا راه اندازی کرده و آنرا مدیریت کنید.

  • هزینه رسیدگی به این نوع درخواست، ۵ هزار دلار استرالیا است.

تعهدات مربوط به کسب و کار یا تجارت متقاضی

  1. شما می بایست مالکیت قابل توجهی از یک کسب و کار یا تجارت در کشور استرالیا داشته باشید.

  2. در مدیریت روزانه مجموعه، مشارکت فعال داشته باشید.

  3. کسب و کار و یا تجارت شما می بایست حداقل یکی از موارد زیر را پوشش دهد:

* منجر به بهبود وضعیت اقتصادی کشور استرالیا شود.

* منجر به توسعه و بهبود لینک های تجاری با مارکت های بین المللی شود.

* پتانسیل تولید شغل در کشور استرالیا داشته و منجر به استخدام نیروی کار در این کشور شود.

* به صادرات کشور استرالیا کمک کند.

* فناوری جدید ارائه دهد.

* محصولات و یا خدماتی ارائه دهد که کشور استرالیا تا پیش از آن، وارد می کرد.

  1. می بایست کلیه قوانین کار مربوط به کشور استرالیا رعایت شود.

 

شرایط دریافت ویزایBusiness Innovation Stream

    1. سن متقاضی می بایست کمتر از ۵۵ سال باشد. چنانچه سن متقاضی بیشتر از این میزان باشد، اما کسب و کار او از نظر اقتصادی منافع قابل توجهی برای کشور استرالیا به همراه داشته باشد، می تواند برای دریافت این ویزا اقدام نماید.

    2. سابقه کاری مرتبط.

<

>کسب و کار و یا تجارت شما می بایست در طول ۲ تا ۴ سال، ۵۰۰ هزار دلار استرالیا turnover مالی داشته باشد.

  • شما می بایست حق مالکیت داشته باشید.

 

* ۵۱ درصد از سهام مجموعه در صورتیکه turnover مالی کمتر از ۴۰۰ هزار دلار استرالیا در سال باشد.

* ۳۰ درصد از سهام مجموعه در صورتیکه turnover مالی بیشتر از ۴۰۰ هزار دلار استرالیا در سال باشد.

  1. سرمایه گذاری به میزان حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا، که می بایست در طول مدت زمان ۲ سال پس از دریافت ویزا، قابل انتقال به کشور استرالیا باشد.

  2. حداقل ۶۵ امتیاز در سیستم ارزیابی کسب کرده باشید. مواردی که در دریافت امتیاز در نظر گرفته می شوند، شامل سن، مدرک زبان، سابقه کار، میزان سرمایه خالص، turnover مالی و غیره است.

  3. شما می بایست توسط یکی از ایالت های استرالیا انتخاب شده باشید.

  4. احراز شرایط مربوط به چکاپ سلامتی (Health Requirements).

  5. احراز شرایط مربوط به شخصیت (Character Requirements).

  6. سابقه کنسل کردن ویزای کشور استرالیا را نداشته باشد.

  7. بیانیه ارزش (Value Statement) کشور استرالیا را مطالعه و امضا کرده باشد.

  8. داشتن پاسپورت معتبر.

  9. بدهی مالی به کشور استرالیا نداشته باشد.

  10. داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل ۵٫

 

اقامت سرمایه گذاری استرالیا

فرایند ارسال درخواست برای این نوع ویزا

مرحله نخست: قبل از اقدام

  • متقاضی می بایست فرم ابراز علاقه مندی برای سرمایه گذاری در کشور استرالیا (EOI) را ارسال نماید.

  • بررسی الزامات مورد نیاز و چک کردن شرایط خود.

  • پس از دریافت فرم EOI، امتیازات متقاضی بررسی می شود و چنانچه حد نصاب امتیاز را کسب کرده باشد، از او دعوت می شود تا برای ارسال درخواست ویزا اقدام نماید.

  • دریافت دعوتنامه برای اقدام ویزا. زمانیکه دعوتنامه ارسال شد، متقاضی تا ۶۰ روز فرصت دارد تا درخواست خود را ارسال نماید. متقاضی می بایست حداقل ۶۵ امتیاز از معیارهای مورد نیاز راکسب نماید.

  • داشتن پاسپورت معتبر برای متقاضی و اعضای خانواده او الزامی است.

مرحله دوم: آماده سازی مدارک

  • ارائه اطلاعات صحیح.
  • کپی برابر اصل صفحات پاسپورت که شامل عکس، اطلاعات فردی، تاریخ صدور و انقضای پاسپورت باشد.

  • مدارک شناسایی نظیر کارت ملی.
  • مدارک مربوط به کسب و کار:
  • مدارک و مستندات مربوط به سرمایه خالص موجود، نظیر گواهی بانکی.
  • مدارک و مستندات مربوط به مالکیت کسب و کار، نظیر شرکت نامه.
  • مدارک مربوط به ثبت تجارت و یا کسب و کار.
  • اظهار نامه مالی (Financial Statement) مربوط به ۲ سال اخیر.
  • چارت سازمانی مجموعه.
  • ارائه مدارک و مستندات مربوط به ۸۰۰ هزار دلار سرمایه.
  • مدارک مربوط به امتیازات.
  • مدرک زبان.
  • کپی برابر اصل گواهینامه های اخذ شده مرتبط با موضوع کسب و کار.

  • مدارک مربوط به سوابق کاری.
  • مستندات مربوط به خلاقیت:
  • ثبت اختراع
  • علامت ثبت شده تجاری
  • صادرات
  • مدارک مربوط به چکاپ پزشکی
  • کلیه مدارک می بایست ترجمه رسمی به زبان انگلیسی شوند.

مرحله سوم: ارسال درخواست

کلیه درخواست ها می بایست اینترنتی و از طریق پرتال رسمی انجام شود.

مرحله چهارم: پس از ارسال درخواست

زمانیکه مدارک رسال شوند، ایمیلی به متقاضی ارسال خواهد شد، که تائید کننده دریافت مدارک است. چنانچه نیاز به ارسال مدارک و یا اطلاعات تکمیلی باشد، به متقاضی اطلاع داده خواهد شد.

مرحله پنجم: اعلام نتایج

اعلام نتایج مربوط به بررسی درخواست ها از طریق ایمیل به کلیه متقاضیان اعلام می شود.

 

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به استرالیا (ویزای سرمایه گذاری استرالیا)را در اختیارتان قرار میدهند

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.