با توجه به مزایای متعدد زندگی در کشور استرالیا از جمله: زندگی در کشوری با سطح رفاهی بالا، اقتصادی پایدار و غیره، همواره و در طی سالیان متمادی، تقاضا برای مهاجرت به این کشور مورد توجه متقاضیان مهاجرت  بوده است. یکی از انواع روش های مهاجرت، ازدواج است که در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

دریافت ویزای ازدواج کشور استرالیا

با داشتن این ویزا، شما قادر خواهید بود:

  • به مدت 9 ماه در کشور استرالیا اقامت داشته باشید و امور مربوط به ازدواج خود را انجام دهید.

  • * اجازه کار در زمان اقامت خواهید داشت.

  • * این امکان برای شما وجود دارد که در کشور استرالیا با هزینه شخصی تحصیل کنید.

  • * پس از دریافت این ویزا، می توانید برای دریافت ویزای شماره 801 و 802 کشور استرالیا، پس از ازدواج و یا قبل از اتمام دوره ویزای خود اقدام نمائید.

  • * شما می توانید در زمان ارسال درخواست، برای ویزای خانواده خود نیز اقدام نمائید.

 

شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای ازدواج کشور استرالیا

متقاضی دریافت ویزای ازدواج کشور استرالیا می بایست کلیه شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزا را کسب کرده و قوانین مربوط به کشور استرالیا را نیز رعایت کند.

  1. متقاضی باید حامی مالی در کشور استرالیا داشته باشد، که عموماً همسر وی که در کشور استرالیا سکونت دارد خواهد بود. حامی مالی متقاضی می بایست توسط کشور استرالیا مورد تائید قرار گیرد.

  2. طرفین ازدواج باید حداقل 18 سال سن داشته باشند.

  3. احراز الزامات مورد نیاز مربوط به سلامتی (Health Requirement)

  4. احراز الزامات مورد نیاز مربوط به شخصیت (Character Requirement)

  5. متقاضی نباید سایقه کنسل کردن سایر انواع ویزای کشور استرالیا را داشته باشد.

  6. متقاضی می بایست قبل از اتمام اعتبار ویزا، از کشور استرالیا خارج شود.

  7. متقاضی می بایست قبل از اتمام اعتبار ویزا، به کشور استرالیا وارد شود.

  8. توصیه می شود متقاضی قبل از ارسال درخواست، چکاپ پزشکی مورد نیاز را انجام دهد.

اقامت ازدواج استرالیا

 

آماده سازی مدارک

  1. ارائه مدارک شناسایی نظیر کارت ملی و شناسنامه

  2. کپی صفحات پاسپورت که حاوی اطلاعات شخصی متقاضی و شرایط پاسپورت است.

  3. ارائه مستندات مربوط به نوع رابطه متقاضی با نامزدش که در استرالیا ساکن است. این فرم می بایست توسط دو شاهد که شرایط زیر را دارند، تائید گردند:

* حداقل 18 سال سن داشته باشند.

* با شما و نامزدتان آشنایی کامل داشته باشند.

* از نوع رابطه شما اطلاع داشته باشند.

  1. ارائه مدارک و مستندات مربوط به اینکه شما و نامزدتان قصد دارید در کشور استرالیا در قالب زن و شوهر با یکدیگر زندگی کنید.

  2. ارائه اظهار نامه مربوط به سابقه ارتباط:

– کی، کجا و چگونه یکدیگر را ملاقات کرده اید؟

– کیفیت رابطه شما چطور بوده است؟

– رخدادهای مهم در طول رابطه.

– چه زمانی نامزد کرده اید؟

– برنامه آینده شما به عنوان یک زوج در کشور استرالیا چیست؟

  1. در صورتی که سابقه ازدواج داشته اید، مدارک مربوط به طلاق باید ارائه شوند.

  2. گواهی عدم سوء پیشینه.

  3. در صورتیکه فرزند کمتر از 18 سال دارید:

* مدارک شناسایی فرزند نظیر کارت ملی یا شناسنامه.

* مدارک مربوط به نوع خویشاوندی شما با فرزند.

* گواهی تولد که در آن نام والدین ذکر شده باشد.

* چنانچه به دلیل طلاق، سرپرستی فعلی کودک به عهده یکی از والدین است، می بایست برگه مربوط به رای دادگاه که در آن حضانت فرزند ذکر شده باشد، ارائه شود. چنانچه همسر فوت کرده باشد، می بایست گواهی فوت ارائه شود.

  1. تکمیل فرم درخواست

شخص متقاضی باید کلیه اطلاعات مربوط به خود و همسر یا نامزد خود که در کشور استرالیا زندگی می کند ارائه نماید. علاوه بر ادرس، شماره تلفن و ایمیل، می

بایست شماره شناسایی شخصی او در کشور استرالیا نیز ارائه شود. برای ارسال درخواست می بایست:

– – باید یک آدرس ایمیل معتبر ارائه کنید.

– طرفین ازدواج می بایست با خواست قلبی و با اختیار خود ازدواج نمایند.

– هر دو طرف متقاضی ازدواج نباید در زمان اقدام، ازدواج کرده باشند. طرفین می بایست مدارکی که نشاندهنده مجرد بودن آن ها است ارائه نمایند.

– پارتنری که در کشور استرالیا اقامت دارد، می بایست درآمد مشخص و کافی برای ساپورت مالی همسر خود را داشته باشد.

2.پرداخت هزینه درخواست

هزینه مربوط به بررسی درخواست این ویزا برابر 7160 دلار استرالیا است.

3.بررسی درخواست توسط اداره مهاجرت کشور استرالیا

چنانچه مدارک شما کامل باشد، بررسی درخواست متقاضی در مدت زمان کمتری انجام خواهد شد. این امر مستلزم این است که متقاضی اطلاعات مورد نیاز را به طور کامل ارائه نماید. در صورتیکه نقص مدرک وجود داشته باشد، اداره مهاجرت از طریق نامه ای این موضوع را به اطلاع متقاضی می رساند. علاوه بر این، ممکن است اداره مهاجرت درخواست مدارک بیشتری از متقاضی نماید که می بایست برای آن اداره ارسال شود. به طور کلی، مدت زمان بررسی درخواست متغیر بوده، اما به طور معمول طی 18 ماه، تقریباً 90 درصد پروسه بررسی مدارک انجام خواهد شد.

4.تصمیم گیری در رابطه با درخواست

اداره مهاجرت بررسی می کند که آیا متقاضی و پارتنر او کلیه شرایط لازم برای دریافت اجازه اقامت کشور استرالیا را دارند یا خیر. چنانچه متقاضی یا پارتنر او قادر به احراز شرایط مورد نیاز را نباشند، درخواست آن ها مبنی بر دریافت ویزا رد شده و از طریق نامه ای رسمی به اطلاع آن ها خواهد رسید. در صورتیکه متقاضی یا همسر / نامزد او شرایط مورد نیاز برای دریافت ویزای ازدواج استرالیا را احراز نمایند، ویزا برای آن ها صادر خواهد شد.

 

با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به استرالیا (اقامت ازطریق ازدواج به استرالیا)را در اختیارتان قرار میدهند

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.