اخذ تابعیت اتریش به چندین صورت امکان‌پذیر است که یکی از راه ها تولد هست. سیستم اعطای تابعیت اتریش مانند ایران، سیستم خون است.

موارد ذیل باعث تحصیل تابعیت اتریش از طریق سیستم خون است:
۱_ طفلی که در خاک اتریش از پدر و مادر نامعلوم به دنیا آمده است
۲_ طفلی که از مادر اتریشی به دنیا بیاید (در خاک اتریش).

نکته: بنابراین در توضیح مواد 1 و2  این مفهوم را می‌رساند که تابعیت اتریش بر اساس سیستم خون پایه‌گذاری شده است و طفلی که یکی از والدینش اتریشی باشند بدون توجه به محل تولد طفل اتریشی محسوب می‌شود.

اگر زوج یا زوجه دو سال یا بیشتر از زمان ازدواج آن‌ها بگذرد، برای کسب تابعیت کشور اتریش باید به مدت سه سال در آنجا اقامت داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.