در دوره فوق لیسانس شما با اطلاعاتی فراتر از دوره لیسانس مواجه هستید، این دوره چهار ترم می باشد حدود دوسال معادل ۱۲۰ واحد که شامل تز دوره ی فوق لیسانس است. هزینه تحصیل در مقطع فوق لیسانس اتریش برای دانشجویان خارج اتحادیه اروپا تقریبا دوبرابر هزینه تحصیل سالانه شهروندن داخل اتحادیه اروپا سال می باشد.

شرایط اخذ اقامت تحصیلی در دوره فوق لیسانس

دانشجویانی که مدرک کارشناسی را از دانشگاههای آزاد و یا سراسری کسب کرده اند می توانند برای مقطع کارشناسی ارشد  اقدام کنند اما شرایط ورود به این مقطع در اتریش بسته به دانشگاههای مختلف متفاوت  است؛ زیرا سطح تحصیل در اتریش به نسبت ایران یک سال جلوتر است و ممکن است بعضی از واحدهای کارشناسی پذیرفته شود و داوطلب اجبارا یک سال عقب تر بیوفتند و مجبور به گذراندن دروس پایه ایی شود و بعد بصورت پیوسته وارد مقطع کارشناسی ارشد شوند.

برای مثال اگر شخصی در ایران لیسانس دانشگاه آزاد باشد نمی تواند برای فوق لیسانس نا پیوسته اقدام کند بلکه باید برای مقطع فوق لیسانس پیوسته درخواست دهند و بعد از ورود به دانشگاه درخواست ارزشیابی مدارک تحصیلی خود را دهد که آنجا معلوم می شود از کدام ترم لیسانس می تواند تحصیلات خود را شروع کند و پیوسته تا فوق لیسانس ادامه دهد.

در اکثر مواقع فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد باید پیش نیاز بگذرانند و سپس میتوانند وارد دوره کارشناسی ارشد شوند. اکثر رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش ارائه می شود. در اکثر رشته ها پذیرش مستقیم بدون نیاز به ازمون ورودی صادر می شود اما رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی، داروسازی، روان شناسی و تعدادی دیگر از رشته ها دارای آزمون ورودی است که لازم است فرد بعد از دریافت ویزا به  اتریش رفته و در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت نماید.

داوطلبانی که این مرحله را با موفقیت به پایان ببرند میتوانند با اخذ ویزای دانشجویی وارد اتریش شده و تحصیل خود را آغاز نمایند ذکر این نکته نیز الزامی است که در صورتی که رشته شخص به زبان انگلیسی در دانشگاه ارائه گردد، از دانشجو درخواست مدرک زبان انگلیسی میشود که معمولا مدرک زبان آیلس ۶٫۵ مورد قبول واقع خواهد شد. البته همه دانشجویان میتوانند در کنار تحصیل به فراگیری زبان آلمانی نیز بپردازند.

از مزایای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در اتریش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
  • تحصیل رایگان در مقطع فوق لیسانس
  • اجازه کار پاره وقت به دانشجو
  • عدم نیاز به مدرک زبان 
  • یک سال فرصت کاریابی بعد از پایان تحصیلات
مدارک مورد نیاز جهت اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع فوق لیسانس اتریش
  • گواهی اشتغال به تحصیل از وزارت علوم در مقطع تحصیلی مربوطه به زبان آلمانی. (برای دانشگاه)
  • گواهی عدم منع تحصیل در مقطع فوق لیسانس
  • ترجمه مدرک تحصیلی لیسانس و ریزنمرات آن به زبان آلمانی
  • ترجمه مدرک تحصیلی کاردانی و ریزنمرات آن به زبان آلمانی (در صورت وجود)
  • ترجمه مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی و ریزنمرات آن به زبان آلمانی
  • ترجمه مدرک تحصیلی دیپلم و ریزنمرات آن به زبان آلمانی
  • کپی از صفحه اول پاسپورت (ترجمه شناسنامه به زبان آلمانی و یا انگلیسی هم مورد تأیید است).
  • تکمیل نمودن فرم پذیرش
  • ارائه رزومه کامل و مستند که قابلیت استعلام را داشته باشد
  • ارائه توصیه‌نامه برای دانشگاه از دو استاد در دانشگاه‌های ایران
  • ارائه انگیزه نامه برای رشته منظور در دانشگاه مربوطه در کشور اتریش

دانشجویان مقطع کارشناسی که مشتاق برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش هستند می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر با تکمیل فرم مشاوره  کارشناسان موسسه مهاجرتی و اعزام دانشجو صباپلن در سریع ترین زمان با شما تماس می گیرند.

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.