تحصیل در اتریش

تحصیلات پیش از دانشگاه اتریش

تحصيلات ابتدایی و متوسطه

در اتريش کودکان از ۵ سالگی وارد دوره يک ساله آمادگی (Vorschule) می شوند، سپس از ۶ سالگی آموزش ابتدايی در دبستان (Volksschule) آغاز می شود. مدت دوره ابتدايی ۴ سال است. سپس تحصيلات متوسطه عمومی به مدت ۴ سال آغاز می شود. دانش آموزان ممتاز در دوره ابتدايی به دبیرستان های جامعAllgemeinbildende Höhere Schule (AHS) راه می يابند و پس از دوره چهار ساله متوسطه عمومي (سیکل اول)، دوره چهار ساله آخری (سیکل دوم) را نيز در همین دبيرستان ها ادامه می دهند یا وارد کالج های فني- حرفه ای می شوند که دوره آن ۵ ساله است. . عده ای نیز وارد دبیرستان اقتصاد می شوند. همه دانش آموزان دبيرستان ها و کالج ها از هر گرايشی در امتحانات نهايی دیپلم (Reifeprüfung) شرکت می کنند و در صورت قبولي، مدرک (Reifeprüfungszeugnis) دريافت می کنند که ديپلم دبيرستان است.

چنانچه شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع مختلف اعم از دانشگاهی و مدرسه ای را در کشور اتریش دارید، می بایست برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام نمائید

فرم مشاوره رایگان تحصیل در اتریش
دوره‌های تحصیلی در اتریش

کارشناسی و کارشناس ارشد به صورت زیر تقسیم بندی می‌شوند:

  1. تحصیلات کارشناسی با دریافت مدرک و طول دوره ۴-۳ سال.
  2. کارشناس ارشد: پیش نیاز این دوره، تکمیل موفقیت آمیز دوره لیسانس است و طول مدت این دوره ۲-۱ سال است.

شرکت در دوره‌های یک ساله کالج برای دو دسته از علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه‌های اتریش پیش از پذیرش از دانشگاه الزامی است. دسته‌ی اول داوطلبانی هستند که پس از ورود به دانشگاه‌های ایران و گذراندن چند ترم تحصیلی، دانشگاه را‌‌ رها کرده‌اند و مدرک پایانی تحصیل (کار‌شناسی) دریافت نکرده‌اند.
دسته‌ی دوم شامل افرادی می‌شود که پس از دوران تحصیلات متوسطه بدون تحصیل در دانشگاه‌های ایران، قصد ورود به دانشگاه‌های اتریش را دارند. این افراد نیز به شرط قبولی در آزمون سراسری دانشگاه‌های دولتی ایران می‌توانند برای ورود به دوره‌های کالج در اتریش اقدام کنند.

 

کارشناسی در اتریش

 تحصیل کارشناسی در اتریش گزینه ی بسیار مناسبی برای کسانی که در حال حاضر در دانشگاه سراسری مشغول به تحصیل هستند می باشد. پس از اخذ گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه همراه با ریزنمرات تایید شده در اقدام سایر مدارک مورد نیاز،شما میتوانید برای اخذ پذیرش در دانشگاه مقصد نمایید. زبان ملی و تدریس آلمانی می باشد مخصوصا در دوره ی لیسانس البته در دوره دکتری در اتریش و فوق لیسانس در اتریش در بعضی دانشگاه های خصوصی می توان به زبان انگلیسی تحصیل کرد. دوره ی لیسانس دارای ۶ ترم میباشد و حدود ۴سال طول میکشد. لازم به ذکر است شما باید حداقل دو پایان نامه کارشناسی را در طول دوره تحصیل خود بنویسید و در پایان این دوره شما نیازمند پاس کردن امتحان نهایی دوره ی لیسانس هستید.

کارشناسی ارشد در اتریش

این دوره چهار ترم (حدود دوسال) میباشد که معادل ۱۲۰ واحد،که شامل تز دوره ی فوق لیسانس است. دانشجویانی  که  مدرک کارشناسی را از دانشگاههای آزاد و یا سراسری کسب کرده اند می توانند برای مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنند اما شرایط ورود به این مقطع در اتریش بسته به دانشگاههای مختلف متفاوت  است.

از مزایای تحصیل در مقطع فوق لیسانس در اتریش میتوان به اجازه کار پاره وقت به دانشجو، عدم نیاز به مدرک زبان و یک سال فرصت کاریابی بعد از پایان تحصیلات اشاره کرد.

دکترا در اتریش

دانشجویان در دوره دکتری در اتریش می بایست به مدت سه سال کار تحقیقاتی به عنوان تز پایان نامه خود انجام دهند و پیشرفت آنها در طول این سه سال مورد بررسی و تایید قرار گیرد. این دوره نیز به زبان المانی و انگلیسی تدریس  میشودتحصیل در این مقطع نیازمند معدلی بالا و نمراتی بسیار خوب در مدارک قبلی  است  و همچنین مقاله یا مقالاتی نیز در سطح بین الملل باید رائه شود. زبان انگلیسی زبان رسمی برای انجام پژوهش های مختلف میباشد، اما در این دوره گاهی شمابه زبان آلمانی نیاز پیدا خواهید کرد . در چنین مواردی ، شما باید شواهدی از مهارت های زبان آلمانی، حداقل در سطح دوم زبان آلمانی  DSH II  (سطح B2 ) را ارائه دهید.

مدرک زبان برای تحصیل در اتریش

B1  (مدرک زبان لازم برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان و اتریش)

لازمه گرفتن ویزای تحصیلی بسته به دانشگاه ممکن است مدرک زبان یا گذراندن کورس های زبان که توسط خود دانشگاه دایر می‌شود باشد.اگر خواهان تحصیل در آلمان به زبان آلمانی هستین باید مدرک زبان آلمانی در سطح B1 را داشته باشید.درصورتی‌که این مدرک را گرفته‌اید قادر خواهید بود تمامی نیازهای خود را در کشورهای آلمان و اتریش و سوئیس به‌راحتی مطرح و حل نمایید. کلاس‌های زبان آلمانی در ۵ سطح A1، A2، B1، B2، C1 به مدت حدوداً یک سال برگزار می‌گردد که با دادن آزمون نهایی DSH می‌توان وارد دانشگاه شد.

درصورتی‌که قصد تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی رادارید بایستی مدرک زبان آیلتس بالای ۶ و یا مدرک زبان TOEFL با نمره ۸۰ الی ۱۲۰داشته باشید. لازم به ذکر است که نمره دقیق این آزمون‌ها توسط دانشگاه مقصد مشخص خواهد شد.

تمامی این موارد گماشته شده توسط دانشگاه برای راحتی دانشجو پس از دریافت ویزا است تا هنگام تحصیل به زبان کشور میزبان تسلط داشته و از طرفی دانشجو بتواند سالهایی را به‌راحتی تحصیل کند و درصورت بروز مشکل حین تحصیل یا زندگی قادر به حل مسائل خود باشد.

مهاجرت تحصیلی به اتریش

مهاجرت غیر تحصیلی به اتریش

فرم مربوط به ارزیابی رایگان تحصیل در اتریش دانلود بروشور اطلاعات تحصیل در اتریش

7 دیدگاه برای “تحصیل در اتریش

  1. فرهاد گفته:

    سلام،میخاستم بدونم امکان گذرندون دوره کاراموزی لیسانس درکدوم دانشگاه های اتریش یاکشور های اروپایی دیگه هست?ممنون

  2. فرهاد گفته:

    سلام.میخاستم بدونم امکان گذروندن دوره کاراموزی لیسانس در کدوم دانشگاه های اتریش یا دیگر کشورهای اروپایی هس?

    • مدیر سایت گفته:

      درود بر شما فرهاد عزیز;

      جهت دریافت مشاوره رایگان با شماره های موسسه صباپلن تماس بگیرید.
      موفق و پیروز باشید.

  3. ناشناس گفته:

    سلام من دخترم اينجا مهد زبان ميره تا پيش ٢ كه ميشه دوسال ديگه ميخواستم توي اين دو سال كارهاش و انجام بدم كه مستقيم اونجا بره مدرسه ايا امكانش هست

    • مدیر سایت گفته:

      بله;
      جهت بررسی دقیق شرایطتون و دریافت مشاوره تلفنی رایگان فرم مشاوره داخل وب سایت را پر کرده و یا با شماره های دفتر موسسه صباپلن تماس بگیرید.

  4. Maryam گفته:

    سلام وروز بخیر ممنون از توضیحات جامع و کاملتون سوالی داشتم پسرم ۱۳ ساله ست مشغول تحصیل در هنرستان موسیقی که علاوه بر دروس تخصصی مشغول یادگیری ساز ترومپت و گیتار نیز میباشد آیا پسرم میتواند پس از اخذ دیپلم در همین رشته در اتریش ادامه تحصیل دهد؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با ذکر شرایط مربوطه

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما کاربر گرامی
      در صورت گذراندن دوره کالج در اتریش می توانند وارد دانشگاه بشوند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.