اقامت کاری آلمان

اقامت کاری آلمان

ویزای جستجوی کار (Job Seeker) در یک نگاه

کشور آلمان همواره به عنوان یکی از مقاصد اصلی برای مهاجرت کاری در نشر گرفته شده است. حقوق کارگران یکی از مهمترین و اصلی ترین ارکان بازار کار مدرن در کشور آلمان است. زمانیکه شما برای کار به کشور آلمان مهاجرت کنید، نگرانی از بابت هزینه های خدمات اجتماعی نظیر بیمه خدمات درمانی و تحصیلات فرزندان خود نخواهید داشت. یارانه های دولتی اختصاص یافته ، این موارد و سایر جنبه های زندگی را آسانتر کرده است ، به طوری که شهروندان زندگی راحتی را تجربه خواهند کرد.

بر اساس قانون ۱۸c کشور آلمان ، ویزای جستجوی کار (Job Seeker) به مجوزی اطلاق می شود که به افراد تحصیل کرده این اجازه را می دهد تا به مدت ۶ ماه در کشور آلمان برای یافتن شغل مناسب با شرایط خود ، اقامت داشته باشد.

 

بررسی شرایط ویزای کاری آلمان و پاسخ به سوالات پرسیده شده در اینستاگرام موسسه صباپلن

 

 

برای دریافت ویزای جستجوی کار آلمان ، می بایست مراحل زیر طی گردد:

  • شرایط لازم برای این نوع ویزا راداشته باشید
  • گردآوری کلیه مدارک و مستندات مورد نیاز
  • تکمیل فرم درخواست و تعیین وقت سفارت

مدرک تحصیلی (University Degree)

ویزای جستجوی کار ، برای دارندگان مدرک لیسانس و فوق لیسانس در نظر گرفته شده است. بنابراین ، حداقل سطح تحصیلات مورد نیاز برای اقدام ، لیسانس است. متقاضی می بایست نسبت به تائید مدارک تحصیلی خود توسط دولت آلمان اقدام نماید. چنان چه امتیازا کسب شده متقاضی در مجموع+ H باشد ، شانس دریافت ویزای جستجوی کار آلمان برای این متقاضی بالا خواهد بود.

سابقه کار (Work Experience)

کشور آلمان همواره مایل است که بهترین نیروهای کاری را جذب نماید. با در نظر گرفتن این نکته ، ارائه سابقه کاری مرتبط از موارد مهم در پروسه اخذ ویزای جستجوی کار خواهد بود. با این وجود ، این موضوع در رابطه با مشاغلی که کمبود شدید نیروی کار در آن ها در کشور آلمان وجود دارد ، داشتن سابقه کاری از اهمیت کمتری برخوردار خواهد بود.

 

گواهی تمکن مالی و بیمه درمانی

مانند سایر ویزاهای کشور آلمان ، متقاضی می بایست مدارکی که نشان دهنده تمکن مالی مناسب به منظور پوشش هزینه های اقامت وی برای مدت زمان ۶ ماه اقامت در کشور آلمان را ، ارائه نماید. در حال حاضر ، مقدار مورد نیاز برای تمکن مالی ویزای جستجوی کار آلمان برابر ۷۲۰ یورو در ماه است. این بدان معنی است که متقاضی می بایست ماهیانه این مبلغ را برای زندگی در کشور آلمان داشته باشد.

مدرک زبان (Language Certificate)

با وجود این که ارائه مدرک زبان آلمانی برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان الزامی نیست ، با این وجود ، شما برای این که بتوانید شغل متناسب با تخصص خود در کشور آلمان پیدا کنید ، می بایست بتوانید با کارفرمایان آلمانی ارتباط برقرار نمائید. بنابراین ، می بایست حداقل تسلط بر زبان آلمانی را داشته باشید تا بتوانید ارتباط موثر برقرار نمائید. حداقل سطح زبانی A1 برای این منظور مورد نیاز است. طبیعی ایت که هرچه میزان تسلط متقاضی بر زبان آلمانی بالاتر باشد ، امکان یافتن شغل مناسب در طول مدت زمان اقامت در کشور آلمان بیشتر خواهد بود.

مدارک مورد نیاز به منظور اقدام برای ویزای جستجوی کار آلمان

  • پاسپورت معتبر
  • تکمیل فرم درخواست
  • ۳ قطعه عکس پاسپورتی
  • Cover letter
  • ترجمه رسمی انگلیسی یا آلمانی مدارک تحصیلی
  • گواهی سابقه کار
  • CV کامل
  • گواهی تمکن مالی که از طرق زیر قابل اثبات خواهد بود:
  • نامه رسمی از طرف اسپانسری که در کشور آلمان ، قرار است متقاضی را ساپورت مالی نماید.
  • گواهی تمکن مالی
  • مدارکی که نشان دهنده داشتن محل اسکان شخص در کشور آلمان باشد
  • ارائه مدارک و مستنداتی که نشان دهنده داشتن بیمه درمانی شخص در طول مدت اقامت در کشور آلمان باشد. بیمه نامه سفر هم برای این منظور کفایت می کند.
  • کارت ملی یا شناسنامه

بعد از جمع آوری و تکمیل مدارک و مستندات مورد نیاز ، قدم نهایی تکمیل فرم درخواست ویزای جستجوی کار است. بعد از ارسال درخواست ، می بایست وقت سفارت به منظور مصاحبه با افسر مهاجرت آلمان داشته باشید. مواردی از قبیل رزومه ، تکمیل بودن مدارک درخواستی و مصاحبه ، مشخص کننده این موضوع است که آیا متقاضی واجد شرایط برای دریافت ویزای جستجوی کار آلمان هست یا خیر.

آیا با داشتن ویزای Job Seeker ، می توان در کشور آلمان کار کرد؟

خیر. در نظر داشته باشید که شما نمی توانید با داشتن ویزای Job Seeker در کشور آلمان مشغول به کار شوید. این ویزا به طور اختصاصی به منظور یافتن شغل در کشور آلمان به متقاضی اعطا می شود. زمانی که کار متناسب با شرایط خود پیدا کردید ، می توانید برای تغییر ویزای خود به اجازه کار ، اقدام نمائید.

نحوه یافتن شغل مناسب در کشور آلمان

شما می توانید از طرق زیر برای یافتن شغل در کشور آلمان، اقدام نمائید:

  • مراجعه به وبسایت کمپانی ها و شرکت های بزرگ
  • جستجو در آگهی های روزنامه های کثیر الانتشار آلمان ، به ویژه در شماره هایی که در آخر هفته چاپ می شوند.
  • آژانس های کاریابی محلی
  • کمک گرفتن از دوستان و آشنایانی که در کشور آلمان اقامت داشته و باب بازار کاری این کشور آشنایی کامل دارند.
  • آژانس های کاریابی محلی

 

نکاتی مفید در رابطه با ویزای Job Seeker آلمان:

  • از شرکتی که قصد دارید بیمه خدمات درمانی خود را از آن تهیه کنید ، درخواست کنید تا نامه تائیدیه بیمه را در اختیار شما قرار دهد تا به سفارت ارائه نمائید.
  • گواهی تمکن مالی را از بانک دریافت کنید.
  • در روز مصاحبه ، لباس مناسب به تن کنید و راس ساعت مقرر در محل مصاحبه حضور داشته باشید.
  • کلیه مدارک درخواستی را در روز مصاحبه به همراه خود داشته باشید.
  • در نظر داشته باشید که نوشتن یک Cover letter خوب و تاثیر گذار ، از اهمیت بالایی برخوردار است. چنان چه شما این نامه را خوب بنویسید ، امکان اینکه افسر مهاجرت را متقاعد کنید برای اینکه به شما ویزا دهد ، افزایش خواهد یافت.
  • سعی کنید زبان آلمانی خود را تقویت کنید. متقاضیانی که به زبان آلمانی مسلط هستند ، راحت تر می توانند با کارفرمایان آلمانی ارتباط برقرار کنند و به طبع آن ، خود را بهتر پرزنت کنند.

    با ورود اطلاعات اولیه خود مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را به شما ارائه میدهد

    فرم مشاوره رایگان

    مهاجرت تحصیلی به آلمان

    مهاجرت غیر تحصیلی به آلمان

41 دیدگاه برای “اقامت کاری آلمان

  1. ناشناس گفته:

    سلام.یه کمکی دوستان بکنن چند روزه سرگیجه گرفتم. سه شنبه هفته پیش ایمیل دوم سفارت المان برام اومد به دو زبان المانی و انگلیسی مبنی بر تایید درخواست ویزا. طبق اونچه دوستان قبلن گفته بودن توی ایمیل دوم باید تاریخ و ساعت مراجعه به سفارت مشخص میشد اما وقتی روی لینک تایید میزنی یه صحفه مربوط به سفارت باز میشه که نوشته قرار ملاقات تایید شد. نه ساعتی نه تاریخی.چیکار باید بکنم. تلفن و ایمیل خود سفارتم که جواب نمیدن

  2. ناشناس گفته:

    سلام می خواستم بدونم بازنشسته ی آموزش و پرورش با سن ۵۰ سال جهت کارهای آموزشی می پذیرند با مدرک لیسانس؟

    • مدیر سایت گفته:

      درود بر شما; بستگی به یک سری شرایط داره جهت بررسی دقیق شرایطتون و مشاوره رایگان با موسسه در تماس باشید.

  3. حسین ممدی گفته:

    خدمات شما خوبه .سوالی که دارم اینکه ۵۲ سال دارم و ۲۲ سال سابقه در صنعت هوانوردی و دارای مدارک تخصصی ، آیا میتونم برای اخذ ویزای جستجوی کار در آلمان اقدام کنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

  4. محمد گفته:

    سلام…من کارشناسی برق قدرت دارم…پنج سالم سابقه کار مرتبط با برق صنعتی و قدرت و ابزاردقیق تو بهترین و بزرگترین تصفیه خانه تهران و ایران رو دارم…سن ۲۷ سال . مدرک زبان ندارم؛ اما اشنایی دارم…همینطور زبان فنی مرتبط با شغلم هم خوبه…جون هرکسی دوسدارید منو از این مملکت خارج کنید …امکانش هست ایا؟؟؟تو کارم هم مسلط هستم..

    • مدیر سایت گفته:

      جهت بررسی شرایطتون میتونید از مشاوره تلفنی رایگان ما استفاده کنید برای این مهم میتونید با شماره های دفتر موسسه صباپلن تماس بگیرید.
      موفق و پیروز باشید

  5. ناشناس گفته:

    سلام
    می خواستم بپرسم ملاک سابقه کار چی هست؟
    من در ایران یک چندساله شرکت دارم و مدیرعاملش هستم و برای خودم بیمه ای واریز نمی کنم. الان این به عنوان سابقه کار حساب می شه؟ یا وجود بیمه ملاک هست؟

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام;
      شرایط ارائه سابقه کار برای کشور ها و سفارت های مختلف متفاوت است و بستگی به پروسه مهاجرت شما دارد.
      جهت اطلاعات دقیق تر و بررسی شرایط با مشاوران موسسه صباپلن در تماس باشید.

  6. زینب صادقی گفته:

    با سلام
    در مورد سن چیزی نگفتید آیا شرایط سنی داره فرد متقاضی حداکثر می تونه چند سال داشته باشه ؟

  7. باران گفته:

    سلام من لیسانس ندارم ولی هنر خوندم و سابقه کاردر زمینه صنایع دستی سالها دارم و می تونم اگر از نظر سرمایه گذاری یه کارفرما پیدا کنم بهترین صنایع دستی رو براشون ارایه بدم راهی هست برای من مدارک فنی حرفه ای هم زیاد دارم در همین زمینه ها و تحصیلات دانشگاهیم کاردانی هست فقط

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما کاربرگرامی صباپلن;
      لطفا جهت بررسی دقیق شرایطتون با دفتر موسسه تماس بگیرید تا به صورت رایگان مشاوره بشید.

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما;
      جهت بررسی دقیق شرایط و رزومه کاری شما با ما تماس بگیرید با تشکر

  8. بهزاد خسروی گفته:

    من تخصص در غذاهای ایرانی دریایی فرنگی عربی و اردور و صبحانه ملل و فست فود دارم برای کار در المان ب دنبال پیشنهاد میگردم لطفا راهنماییم کنید .تشکر👍

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما آقای خسروی عزیز;
      بله باید شرایط شما را به طور دقیق بررسی نماییم لطفا فرم مشاوره رایگان داخل سایت را پر کنید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.
      با آرزوی موفقیت

  9. امير گفته:

    سلام ، آيا براى من فرصت شغلى ممكن است فراهم شود، كارشناس مديريت بازرگانى و داراى مهارت كار با ماشين الات جابجايى محصولات ميباشم. همچنين ترددم به حوزه شنگن ميسر ميباشد و هم اكنون بعنوان توريست دركشور سوئد هستم.
    پيشاپيش تشكراز راهنماييتون

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما کاربر گرامی صباپلن;
      در صورتی که از کارفرمایی در کشور سوئد پیشنهاد شغلی دریافت کنید بله می توانید ویزای کار بگیرید موفق و پیروز باشید.

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما آقای کاظم پور عزیز;
      لطفا برای بررسی دقیق شرایطتون با ما تماس بگیرید و یا اینکه از طریف فرم مشاوره رایگان موجود در وب سایت اقدام فرمایید تا با شما تماس بگیریم.

  10. سجاد گفته:

    سلام مهندس مکانیک هستم با ۱۱سال سابقه کاری و متخصص واپراتور تست موتور های دیزل تمام سری های بنزدیزل و تو ایران ۵نفر بلند اپراتور این
    دستگاه باشن دستگاهم ساخت خود کشور آلمان هست فقط زبان بلد نیستم

    • مدیر سایت گفته:

      درود بر شما اقای صالحی;
      جهت بررسی دقیق شرایطتون و شرح موقعیت هایی که میشه براتون اقدام کرد با موسسه صباپلن در تماس باشید.
      با آرزوی موفقیت برای شما.

    • مدیر سایت گفته:

      درود بر شما کاربر گرامی ;
      بله امکانش وجود داره حهت بررسی دقیق رزومه شما و شرایطتتون با ما تماس بگیرید و یا از طریق فرم مشاوره رایگان اقدام فرمایید.

  11. مسعود گفته:

    سلام.
    من ارشد مهندسی مواد هستم و ۴ سال در ازمایشگاه در رشته خودم مشغولم علاقه دارم به المان بروم

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما کاربر گرامی صباپلن;

      جهت بررسی دقیق تر فرم مشاوره رایگان در سایت رو پر کنید و یا با مشاوران ما تماس بگیریدتا شرایط شما به صورت دقیق بررسی شود.

  12. مهراب گفته:

    سلام،
    بنده کارشناس دامپروری از دانشگاه ملی دارم، به نظر شما مرتبط رشته من کار پیدا ميشه؟

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما کابرگرامی صباپلن:

      بله امکانش وجود داره البته به مهارت های شغلیتون بستگی داره و سطح زبان خوبی هم باید داشته باشید.

  13. زهرا مرادیان گفته:

    سلام من ارایشگر هستم ا۰سال سابقه کار دارم وچند سال مجوز سالن ارایشگاه گرفتم وکار میکنم دوست دارم بر ای کار به المان بروم

    • مدیر سایت گفته:

      با سلام خدمت شما سرکار خانم مرادیان
      باید حداقل مدرک لیسانس و سابقه کاری مرتبط با مدرک دانشگاهیتون رو داشته باشید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.