کشور آلمان از شرایط زندگی مطلوبی برخوردار است شما از روش های زیر به جز مورد اول یعنی فعالیت فردی نیاز بع ثبت شرکت و ارائه مدارک می باشید.

  • فعالیت حرفه‌ای فردی (نظیر رستوران یا مغازه فرش فروشی)
  • تاسیس شرکت مدنی (2 نفر یا بیشتر)
  • تاسیس شرکتهای شخصی (تضامنی)
  • تاسیس شرکت با مسئولیت محدود
  • تاسیس شرکت سهامی
  • تاسیس شعبه
  • دفتر نمایندگی
  • شعبه مستقل
  • شعبه وابسته (مانند دفتر کارخانه، انبار پخش کالا و یا کارگاه)

توجه داشته باشید که در فعالیت های حرفه ای فردی آلمان مانند رستوران یا مغازه فرش فروشی نیاز به تشکیل شرکت نبوده و میتوان با کرفتن اجازه کسب Gewerbeanmeldung این نوع کار های صنفی و تجاری را شروع نمود.

بعضی از این فعالیت عای شغلی نیاز به گرفتن اجازه ویژه نبوده (مانند فرض فروشی , خوار و بار فروشی , صادرات و واردات ) ولی برای بعضی از آنها باید اجازه ویژه آن صنف گرفته شود مانند (رستوران و تاکسی). با توجه یه قوانین مهاجرت کشور آلمان دریافت اقامت متقاضی مجرد یا متاهل همراه با خانواده از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت تجاری امکان پذیر می باشد.

مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت

طبق قوانین مهاجرتی آلمان اشخاص غیر اروپایی میتوانند جهت مهاجرت به اروپا و مشخصا مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت برای سهامداران و مدیر عامل شرکت به دست آورند.

ثبت شرکت در آلمان به تنهایی منجر به مهاجرت و اخذ اقامت آلمن نمیشود. برای مهاجرت بع آلمان ابتدا باید طرح توجیهی اقتصادی (‌Business Plan) به اداره بازرگانی آلمان ارائه شود که برنامه کاری ۳ سال آینده شرکت خود را توضیح داده وهدف خود را برای دریافت اقامت آلمان و رود به این کشور بیان کند که در صورت موافقت با طرح تجاری و ارائه مدارک معتبر توسط متقاضی اخذ مهاجرت به آلمان امکان پدیر است.

دولت آلمان به دلیل دارا بودن اقتصاد قوی در اروپا و همچنین شرایط سخت اقامتی نسبت به کشور های اتحادیه اروپا و حوزه شینگن پس از تحقیق و تائید دزخواست متقاضی ابتدا اقامت موقت به متقاضی اعطا می نماید که این اقامت در صورت اجرای موفق فعالیت اقتصادی عنوان شده در ‌B.P  و صلاحیت داشتن متقاضی به اقامت دائم آملان تبدیل میشود.

مزایای مهاجرت به آلمان  از طریق ثبت شرکت:

  • اقتصاد پایدار آلمان
  • سیاست های نوآوری و تغییر در جهت پیشرفت آلمان
  • بهره مندی از مزایای مالیاتی با داشتن اقامت آلمان
  • بهره مندی از نیروی کار حرفه ای در آلمان
  • زیر ساخت های پیشرفته آلمان
  • زندگی در یکی از بهترین کشور های اروپا با مهاجرت به آلمان
  • مالکیت ۱۰۰شرکت در آلمان
  • امکان اخذ آسان ویزاِی آمریکا، کانادا، استرالیا و….
  • افتتاح حساب بانکی در اروپا
  • استفاده از مارک تجاری (برنداروپائی
  • بهره مندی از قوانین تجاری و گمرکی آزاد در داخل اتحادیه اروپا با مهاجرت به آلمان
  • امکان درخواست اقامت دائم آلمان پس از ۳ سال
  • امکان درخواست پاسپورت آلمان و دریافت حق شهروندی این کشور پس از اخذ اقامت دائم
  • محبوب ترین کشور برای مهاجرت به اروپا

 مراحل ثبت شرکت در آلمان و مهاجرت به آلمان

ارائه مدارک و سابقه تجاری متقاضی مهاجرت به  آلمان

دریافت تائیدیه برای پذیرش پرونده متقاضی مهاجرت به  آلمان

  • تنظیم قرارداد با توجه به درخواست متقاضی مهاجرت به آلمان و نوع فعالیت شرکت
  • تشکیل پرونده از طریق وکیل در آلمان
  • اخذ ویزای شینگن برای تردد آسان در طول پروسه مهاجرت به آلمان
  • ارائه طرح تجاری توسط موسسه و ارائه آن به دولت آلمان
  • تعیین وقت مصاحبه در سفارت آلمان واقع در ایران برای دریافت ویزای شینگن نوع متقاضی و خانواده ایشان
  • حضور متقاضی در آلمان جهت انجام مراحل تکمیل ثبت شرکت ومهاجرت به المان به‌صورت یک‌ساله

تمدید اقامت بعد از گذشت یک سال و ارائه گزارش کاری شرکت متناسب با طرح تجاری اولیه، انجام خواهد شد.

بعد از 3 سال مهاجرت به آلمان و در صورت ارائه فعالیت تجاری مثبت، فرد متقاضی و خانواده ایشان واجئ شرایط دریافت اقامت دائم و پاسپورت آلمان خواهند بود.

مراحل روند اخذ اقامت با ثبت شرکت:

1 – تکمیل و تحویل مدارک لازم متقاضی به شرکت ما جهت استعلام امنیتی از اتحادیه اروپا

2- تشکل پرونده از طریق گروه وکلا در آلمان و هماهنگی با وزارت بازرگانی و وزارت امور خارجه و دریافت تاییدیه و موافقت دولت آلمان نسبت به Business Plan و اجازه فعالیت تجاری برای متقاضی.

3 – ارسال پرونده جهت تائید و استعلام اطلاعات ارسالی متقاضی به سفارت آلمان در کشور متقاضی

4 – تعیین وقت مصاحبه در سفارت و دریافت ویزای برای فرد متقاضی و خانواده ایشان

5 – حضور در آلمان جهت دریافت اقامت یک‌ساله و انجام مراحل ثبت شرکت

6 – بعد از گذشت یک سال و ارائه گزارش کاری شرکت، اقامت به مدت دو سال تمدید خواهد شد

با پایان اقامت دو ساله و ارائه گزارش کاری مثبت در انتهای فعالیت سه ساله شرکت به فرد متقاضی و خانواده ایشان اقامت دائم تعلق میگیرد.

تذکرمدت انجام مراحل کاری از زمان تشکیل پرونده تا تعیین وقت مصاحبه سفارت جهت دریافت ویزا از 6 الی ماه می‌باشد.

متقاضیان عزیزی که قصد سرمایه گذاری در آلمان را دارند می تواند از مشاوره های کارشناسان مجرب موسسه مهاجرتی صباپلن بهره لازم را ببرند.

با تکمیل فرم مشاوره رایگان مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به آلمان را در اختیارتان قرار میدهند

با تکمیل فرم مشاوره مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.