مهاجرت به آلمان

مهاجرت به آلمان

آن‌هایی که در آلمان پیشینۀ مهاجرت دارند از زندگی خود در این کشور بسیار راضی می‌باشند در یک همه‌پرسی از ایرانیانی که ویزای آلمان دارند و مهاجر آلمان به حساب می آیند در حد خوب و خیلی خوب ارزیابی‌شده است.

 راه های مهاجرت به آلمان شامل :

  1. مهاجرت آلمان از طریق سرمایه گذاری (اقامت سرمایه گذاری آلمان یا ویزای سرمایه گذاری آلمان)
  2. مهاجرت آلمان از طریق خرید ملک (اقامت خرید ملک آلمان یا ویزای خرید ملک آلمان)
  3. مهاجرت آلمان از طریق کارآفرینی (اقامت کارآفرینی آلمان یا ویزای کارآفرینی آلمان)
  4. مهاجرت آلمان از طریق تحصیل (اقامت تحصیلی آلمان یا ویزای تحصیلی آلمان)
  5. مهاجرت آلمان از طریق ازدواج (اقامت ازدواج آلمان یا ویزای ازدواج آلمان)
  6. مهاجرت آلمان از طریق اشتغال (اقامت کاری آلمان یا ویزای کاری آلمان)
  7. تابعیت تولد آلمان (ویزای تولد آلمان)
  8. ویزای گردشگری آلمان

 

روشهای مهاجرت

 

طبق تحقیقات بلومبرگ آلمان دومین مقصد مهاجرت پس از ایالات متحده است. شرایط بسیار مناسبی به منظور مهاجرت به آلمان بری شهروندان غیراروپایی از زمانی که قانون بلو کارت Blue Card در آلمان اجرایی شده بوجود آمد.

مثل دانشجویی و مهاجرتی که در این دسته هستندشهروندان غیر اروپایی برای مهاجرت به آلمان تنها چند گزینه پیش رو دارند : مهاجرت به آلمان از طریق تخصص , تحصیل و افوام درجه یک مهاجران و ..

اقامت دائم به افرادی تعلق می گیرد که پنج سال کامل دارای اقامت غیردائم بوده،هزینه زندگی خود را از راه کار تامین نموده و آشنا به زبان آلمانی باشند و تابع قوانین مملکتی این کشور باشند،افراد بعد از دریافت اقامت دائم می توانند پاسپورت و تابعیت کشور آلمان را کسب کنند
اقامت موقت این نوع اقامت از لحاظ زمانی محدود بوده و برای هدف مشخصی اعطا می شود:برای تحصیل دانشگاهی،تحصیل در مدارس،برای
تحقیق و پژوهش،توریستی و ….

انواع ویزاهای مختلف از نظر هدف سفر

ویزای توریستی این ویزا برای کسانی صادر می شود که برای گردشگری به سفر می روند
ویزای ملاقات اقوام در بیشتر کشورها نوع ویزایی که برای ملاقات صادر می شود مانند ویزای توریستی است اما مدارک ارائه شده به سفارت تا حدودی متفاوت است
ویزای درمان ویزایی است که اگر قصد درمان و معالجه در کشور مقصد را داشته باشد صادر می شود
ویزای تجاری ویزایی است که اگر قصد انجام تجارت در کشور مقصد دارید صادر می شود
ویزای ترانزیت مدت این ویزا خیلی کم است و با آن می توانید از آن کشور عبور کنید و به کشور ثالث برسید
ویزای کار و تعطیلات این ویزا به شما اجازه می دهد تا علاوه بر گردش در کشور مقصد کار هم کنید
ویزاهای دیگر مثل دانشجویی و مهاجرتی که در این دسته هستند

انواع ویزا از نظر دفعات اجازه ورود به کشور

یکبار ورود یا سینگل این ویزا بعد از یکبار ورود و خروج اعتبارش از بین می رود حتی اگر هنوز هم تاریخ و مدت اعتبارش تمام نشده باشد
دوبار ورود یا دابل با این ویزا می توانید تا زمانی که ویزای تان هنوز اعتبار دارد هر چند بار که خواستید به آن کشور وارد و خارج شوید
چند بار ورود یا مولتیپل با این ویزا می توانید تا وقتی که ویزای شما از نظر تاریخ اعتبار دارد هر چند بار که خواستید به آن کشور وارد و خارج شوید
ویزای ترانزیت فرودگاهی در بعضی از کشورها حتی برای تعویض هواپیما در فرودگاه آن کشور هم باید ویزا ارائه دهید.با این ویزا حق خروج از فرودگاه را ندارید و فقط اجازه دارید که هواپیمای خود را عوض کنید

نقش هدایتگرانه آلمان در اتحادیه اروپا و همجنین مسئولیت پذیری در امور بین المللی نیز از نکات اصلی در گزینش این کشور به عنوان یکی از بهترین مقاصد مهاجرت بوده است. امتیازات آلمان در عرصه سرمایه گذاری و برابری اجتماعی نیز بالا بوده اند.هم اکنون آلمان یکی از صنعتی ترین کشور های جهان است و به عنوان ثروتمندترین عضو اتحادیه اروپا موتور اقتصادی حوزه پولی یورو محسوب میشود.

از جمله راه هایی که میتوان برای مهاجرت به آلمان به آن اشاره کرد مهاجرت از طریق ازدواج با فرد آلمانی ، ویزای کار آفرینی ، اقامت از طریق خرید ملک ، ویزای کاری ، ویزای سرمایه گذاری و اخذ اقامت آلمان از طریق تابعیت تولد میباشد.

ازدواج با فرد آلمانی :

در این نوع ویزا برای اخذ تابعیت در کشو آلمان ازدواج با مرد یا زن آن تفاوتی ندارد و در صورتی که پرونده شما به درستی ارایه شود و مشکل حقوقی نداشته باشد (مانند جعل سند و..) در این صورت به طور قطع این ازدواج منجر به اخذ تابعیت شما می شود و متعاقب آن می توانید از امکان کار و یا تحصیل رایگان برخوردار شوید.

اقامت از طریق ویزای کار آفرینی :

در صورتیکه  کارآفرین از کشوری خارج از اتحادیه اروپا بخواهد کسب و کار خود را در آلمان شروع کند، یا قصد احداث شعبه‌ای از بیزینس خود را در آلمان داشته باشد، باید در ابتدا برای دریافت اقامت آلمان اقدام کند تا از لحاظ قانونی‌ مجاز به انجام فعالیت اقتصادی در آلمان باشد. اکثر کارآفرینان باید درخواست خوداشتغالی خود را از طریق سفارت یا کنسول‌گری های آلمان در کشور خود ارائه دهند.

خرید ملک در آلمان :

در خصوص خرید ملک در آلمان لازم است این نکته را یادآور شد که در کشور آلمان محدودیتی در خرید ملک وجود ندارد و افراد غیرتبعه وکسانی که حتی اقامت اتحادیه اروپا را ندارند میتوانند این کشور را برای سرمایه گذاری انتحاب کنندتا در نهایت بتوانند اقامت کشور آلمان را بدست آورند.

ویزای کاری آلمان :

از جمله شرایطی که شانس گرفتن ویزای کاری آلمان را بالا می برند، می توان به داشتن سن مناسب (۴۰ سال به پایین)، سابقه کاری خوب و بیمه، مدارک فنی و حرفه ای، مدرک زبان آلمانی B1 و بالاتر و مدرک زبان آیلتس یا تافل اشاره کرد. بسیاری از شرکت ها و کارخانه های معتبر در کشور آلمان نیاز مبرم به نیروهای متخصص خارجی به خصوص نیروی جوان دارند و حتی نکته مثبت این نوع از ویزااین است که در اکثر موارد افراد متقاضی می توانند شغلی متناسب با رشته تحصیلی خود بیابند و سپس برای  اخذ اقامت کشور آلمان اقدام نمایند.

با تکمیل فرم مشاوره  مشاوران صباپلن در اولین فرصت با شما تماس گرفته و به روز ترین اطلاعات در مورد مهاجرت به آلمان را در اختیارتان قرار میدهند

فرم مشاوره رایگان

ویزای سرمایه گذاری در آلمان :

سرمایه گذاری در آلمان از طرق زیر میتواند منجر به اقامت دائم این کشور شود :

  • فعالیت حرفه‌ای فردی (نظیر رستوران یا مغازه فرش فروشی)
  • تاسیس شرکت مدنی (۲ نفر یا بیشتر)
  • تاسیس شرکتهای شخصی (تضامنی)
  • تاسیس شرکت با مسئولیت محدود
  • تاسیس شرکت سهامی
  • تاسیس شعبه
  • دفتر نمایندگی
  • شعبه مستقل
  • شعبه وابسته (مانند دفتر کارخانه، انبار پخش کالا و یا کارگاه)

تابعیت تولد در آلمان :

سیستم تابعیت از طریق تولد در  کشور آلمان، به شیوه سیستم خونی می باشد. تابعیت از طریق خون یکی از اصلی ترین انواع تابعیت می باشد که افراد می توانند از این طریق تابعیت کشور پدر و مادر خود را اخذ نمایند. فرزندی که در آلمان از پدر و مادر غیر تبعه آلمانی متولد شود تابعیت پدر و مادر از هر کشوری که هستند به فرزند اعطا می‌شود. همچنین اگر فردی به مدت ۸ سال در آلمان اقامت دائم داشته باشد فرزندی که متولد می‌شود می تواند اقامت و تابعیت آلمان را اخذ نماید.

مدارک مورد نیاز برای انواع راه های اقامتی

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری مدارک شرکت(در صورتی که متقاضی دارای شرکت باشد)

  • اساسنامه شرکت
  • روزنامه رسمی شرکت
  • اظهارنامه ثبت شرکت
  • آخرین لیست بیمه شرکت
  • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت

دیگر مدارک :

  • فرم درخواست برای اقامت بلند مدت(در وبسایت سفارت آلمان موجود است)
  • عکس گذرنامه ای
  • عکس رنگی که قدیمی تر از شش ماه نباشد
  • گذرنامه معتبر به همراه کپی از صفحات ۲و۳ با امضا
  • شناسنامه
  • برنامه جامع کاری
  • مدرک تحصیلی
  • مدارک مالی(دارایی هاو اعتبار بانکی)
  • گواهی مبنی بر  بیمه درمانی مسافرتی دارای اعتبار ۹۰ روزه در آلمان
  • مدارکی دال بر داشتن تمکن مالی
  • گواهی مبنی بر دانش زبان آلمانی و یا انگلیسی
مهاجرت از طریق خرید ملک
  1. مجوز اقامت یا کار در کشور آلمان.
  2. منبع درامد ثابت برای دریافت وام.
  3. داشتن سرمایه اولیه کافی. گرچه این امکان وجود دارد که بانک تا ۱۰۰% مبلغ ملک را به صورت وام به متقاضی ارائه دهد، اما چنانچه شما بخشی از سرمایه اولیه را خودتان تامین نمایید، قادر خواهید بود در رابطه با شرایط بهتر با بانک مذاکره کنید. به این نکته توجه داشته باشید که علاوه بر هزینه ملک، هزینه های دیگری از قبیل مالیات انتقال ملک، هزینه دفتر اسناد رسمی، هزینه ثبت وجود دارد که پرداخت آن بر عهده خریدار است.

– هزینه مالیات انتقال ملک (۵/۶-۵/۳% کل مبلغ ملک)

– هزینه دفتر اسناد رسمی (۵/۱-۲/۱% کل مبلغ ملک)

– هزینه ثبت (۲/۱-۸/۰% کل مبلغ ملک)

– هزینه آژانس مسکن (۳-۵/۱% کل مبلغ ملک)

  1. مهمترین شرط برای خرید ملک در آلمان اطمینان از دارا بودن بیمه قانونی و بیمه مسئولیت مدنی متقاضی خرید ملک است.
مهاجرت از طریق کارآفرینی
  • درخواست اقامت آلمان
  • طرح کسب و کار
  • یک صفحه چکیده از کلیات طرح کسب و کار
  • ایده تامین مالی شرکت شامل صورت سود و زیان،میزان سرمایه موردنیاز،طرح تامین مالی و طرح نقدینگی
  • گواهی بیمه خدمات درمانی
  • رزومه کاری شامل سوابق و تحصیلات
  • داشتن تمکن مالی کافی
  • حقوق بازنشستگی ،دارایی یا سپرده بانکی در صورتی که سن متقاضی بالای ۴۵سال باشد
  • داشتن مبلغ حداقل ۲۵هزار یورو
مهاجرت از طریق ازدواج
  • داشتن حداقل مدرک A1
  • مدارک ازدواج
  • مدارک شغلی همسر آلمانی(که نشان دهد توانایی مالی وی برای تامین هزینه های زندگی مشترک باشد)
مهاجرت کاری
  • پاسپورت معتبر
  • ترجمه شناسنامه به زبان آلمانی یا انگلیسی
  • ترجمه مدارک تحصیلی و ریزنمرات به همراه تاییدیه وزارت خارجه و دادگستری که باید به تایید سفارت نیز برسد
  • تاییدیه مدارک تحصیلی ZAB و یا همان Anabin
  • رزرو هتل یا محل اقامت در آلمان
  • حساب بانکی با موجودی ۸۰۰۰ یورو
  • ترجمه رسمی سابقه کار به همراه ریزبیمه تامین اجتماعی
  • مدرک زبان آلمانی حداقل B1
  • رزومه کامل
  • انگیزه نامه یا SOP
  • بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰هزار یورو

مهاجرت تحصیلی به آلمان

مهاجرت غیر تحصیلی به آلمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.